6

Анонимен

преди 4 години

"Земя, ти имаш хляб и гробза всички."Ст. Ц.

5

Анонимен

преди 4 години

1, жената, докато ражда и гледа деца, работи и на къра, и вкъщи, "По синурите са ни раждали..."- пише Вапцаров. Има и прочуто живописно платно от български майстор " На нивата".Така че - жените винаги са работили два пъти повече от мъжете. Даже в първобитните племена. Има документални филми, за по-ново време на знам, но филми от 20-70, 80-те години за хората в джунглите или саваните.

4

Анонимен

преди 4 години

Да, ама за определени професии има обратната дискриминация!Например многократно повече са проститутките жени, отколкото мъже. Възмутен съм, че почти не се търсят мъже в тая сфера!

3

Анонимен

преди 4 години

Никога няма да ги догонят, защото в повечето случаи работят в различни сектори, а мъжете винаги считат, че са по-важни, по-специални, по-болни, по-ощетени, по-можещи, незаменими и по-жестоки в крайна сметка. И когато са на власт, определят ставките за дейности, носещи смърт, винаги най-високо. Ако няма достатъчно такива дейности в наличност, си ги изнамират.

2

Бай Иван

преди 4 години

А мъжете кога ще догонят жените по пенсиониране? Това че жените взимат по-малки заплати е дискриминация, но че се пенсионират по-рано не е.

1

учен

преди 4 години

БОГ създал е жената да ражда и гледа деца , да върти семейство и дом , а мъжа да работи и носи пари !