65

Анонимен

преди 4 години

На кадрите от протестите видях предимно бели

64

К'во рече а

преди 4 години

Joker day

63

Пян_Гъ

преди 4 години

ИСТИНАТА: В този конфликт няма добър. Колонизаторите избиват 100 млн. индианци, завличат африканци в САЩ и ги експлоатират, разрешават оръжието и употребата на сила по усмотрение ("Шерифе, съседът видя, тоя ми влезе в двора" "Аа, добре тогава"). Полицията вилнее с/у всички, бившите роби живеят на помощи в криминогенна среда, която сами създават. Затворен мулти-култи кръг. САЩ си отива - бавно, но сигурно.

62

До Вафла СС

преди 4 години

Я пак се появи , Вафла СС всъщтност е рома от песнта на oрк. Кристали- Телефони !

61

Ебаааси

преди 4 години

Значи,арестуването на криминалнопроявен,буйстващ рецидивист който се съпротивлява на ареста и умира БИЛО РАСИЗЪМ?П.С.На клипа ясно се вижда че полицая натиска с коляно гърбът му,което е стандартна полицейска практика в цял свят а главата на Флойд е извъртяна настрани. Аутопсията показва че е бил дрогиран и болен от коронавирус,чиито основен признак е ЗАТРУДНЕНО ДИШАНЕ . Комбинацията между коронавирус и дрога... явно е смъртоносна.Но пък няма да има виновен а ченгето е много удобен обвиняем.

60

Анонимен

преди 4 години

До wafen нещо сиНомер60Ти сериозно ли бре какъв бълвоч изблика....

59

Анонимен

преди 4 години

Научи се да пишеш грамотно а след това и на кирилица И ЧАК тогава давай мнение. U feel me

58

Джо

преди 4 години

Това показва колко дълбокомислещи и безпристрастни са афро-американците, както и белите, които ги е страх от черния гняв, затова се присламчват всячески и се превръщат в техни поддръжници. Един истински достоен черен полицай изказа тази мисъл с прискърбие за черното общество: "При нас празненство не се праи когато някой завърши колеж или университет, обаче винаги се прави такова, когато някой излезне от затвора". Да им честити поредния достоен афро-американски герой. М.Л.Кинг би се гордял

57

Юесей тудей

преди 4 години

За мен това не беше расово убийство а чист полицейски произвол.

56

До ха-ха

преди 4 години

Програмисти са. Проблем ли имаш? За теб всички прекопават канавки ли? Няма как да наемеш ром, защото не е кандидаствал. Има си техническа част и после 2 интервюта. Който покаже знания го взимаме.

55

Waffen SS

преди 4 години

До Morski ""Слагането от една страна на Мартин Лутър Кинг и Нелсън Мандела , както и криминално проявения Флойд е кощунство и срам!"При неолиберализма няма чувство за срам,това са лицемерни вопли на продънваща се идеология.Лошо е,че и разни други организации яхват протеста ,та дано измъктан някакви дивиденти.Всичко е толкова водевилно ,фалшиво и преекспонирано.Всички търсят някаква ,нечиста публична изява

54

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

Снимката към Статията да не е Новият Флаг на Союза?!

53

:)

преди 4 години

Ако беше и гей, щяха направо да го направят Светец и Почетен Вожд на племето :) Той, ако е знаел.. щеше да стане, ама пусто... изпусна си шанса.

52

Анонимен

преди 4 години

Този случай беше използван от демократите да хвърлят за поредн път безпочвени обвинения към Тръмп, че бил расист - той бил осъдил убийството на Флойд, но не достатъчно твърдо!? А какво значи твърдо, не е ясно! Относно изкарването на националната гвардия на улицата, това е практика в САЩ, а не парадокс както либерастите се опитаха да внушат - когато местните сили на реда не могат да се справят с налагането на ред и законност, се наместват федералните сили и това се случвало в миналото.

51

Morski

преди 4 години

И преди казах , и сега също!Слагането от една страна на Мартин Лутър Кинг и Нелсън Мандела , както и криминално проявения Флойд е кощунство и срам!Срам и позор за точно тези чернокожи , които го поставят редом до такива колоси като MLK и Мандела!

50

Пандемиолог

преди 4 години

Ама навреме се гътна тоя наркоман, а . Ако не бяха намерили за кого да протестират и да се "борят" тия чеерните сега щяха да рушат градовете заради непрекъснато растящата мизеерия и увеличаващата се безработица породена от съмнителната коронавирусна пандемия . Нищо чудно че първо нападнаха магазините и всеки си напълни килера с ... каквото там успя да си грабне .

49

Жалко

преди 4 години

Днес да си от етносите и с обратни наклонности автоматично те превръща в някаква жертва... всеки ти става длъжен защото си такъв. Комплексите са много силни в тая посока. Ако например някой транс го уволнят щото не работи, той ще вдигне гюронтия до небето и ще каже ето аз съм Транс и ме уволниха! Същото е с черните и ромите и всичките им там "малцинства"

48

До Избирател /45/

преди 4 години

Кой е показал характер бе, човеко?Защо не се разбесняха трудещите се хора, мнозина от които загубиха работните си места заради пандемията?Защо не се развилняха собствениците на хиляди малки бизнеси, съсипани пак от пандемията?Не се разбесняха нито студентите, нито учениците от колежите.Вилнеят вегетиращите на социални помощи. С какво им навреди на тях пандемията? Пак си лежаха у дома от кълка на кълка така, както се излежават и когато няма пандемия. Уж-бунтът даде възможност да мародерстват

47

Анонимен

преди 4 години

В САЩ полицейското насилие не само, че не е практика, а е по-скоро рядкост, но либерастите манипулираха този факт, за да изкарат, че полицаите едва ли не си правят каквото искат, нищо че за разлика от България да речем, всеки полицай там носи лична отговорност за действията си и всеки сметнал, че е тормозен може да заведе дело. Реално случаите полицай да убие направомерно някой по време на служба са единици и жертвите съвсем не са черни, така че организаран полицейски лов на черни няма!

46

До ужас

преди 4 години

В България никога не е съществувал расизъм. В България си уважаваме малцинствата и в момента в моя екип работят чернокож, мюсюлманин, арменец, евреин и доста бели. Всеки е оценяван спрямо свършената работа, а не спрямо цвят на кожата, вероизповедание или сексуална ориентация. В България сме имали жени директори и министри още във времена, когато в другите западни държави върхът на кариерата на една жена е била старша секретарка.