31

ваксиниран

преди 4 години

Ваксините ТРЯБВА да са задължителни. Антиваксърите са използвачи. Те разчитат на това, че са малко и всички нормални са се ваксинирали.

30

Веган

преди 4 години

искам НЕ-ваксинираните деца да НЕ посещават детски градини и училища!

29

медик

преди 4 години

Колко години сте учили медицина и в частност инфекциозни болести, за да твърдите, че морбили и варицела са ,,безобидни,, болести ?!

28

Анонимен

преди 4 години

Много *** коментари прочетах, хората на този протест не определят себе си като антиваксъри, аз също не се определям като такъв. Има хора, чиито деца са пострадали в следствие от ваксина, рядко се случва , но се случва. В Бг няма фонд за обещетения за пострадали от ваксини. То не ще ти е супер яко да вземеш едни кинти, пък да гледаш дете инвалид. Прави са за някои неща.

27

нормален

преди 4 години

Антиваксърите да живеят в гората - чист въздух, вода, небе и т.н. Иначе - има правила и ред!..........................Ваксарите да живеят в затвора - там има още повече "правила и ред".

26

Големия

преди 4 години

Ваксините са полезни за някои широко познати болести, само че сега е по различно.Аз имам ваксини против шарка и други болести (не си спомням, бях малък) но разбирам тревогата на родителите, то сега да не вземеш да ходиш в болница, пък камо ли ваксини да ти бият...хахах

25

2Loop

преди 4 години

аз протестирам защо няма ваксаджии в центъра на София да ти лъснат чипика!това е пазарна аномалия и държавата трябва да се намеси като създаде държавна ваксаджийска компания.

24

Анонимен

преди 4 години

Антиваксърите да живеят в гората - чист въздух, вода, небе и т.н. Иначе - има правила и ред!

23

Анонимен

преди 4 години

Тази анти ваксърка от болницата в търново дето детето й уж умираше от ковид, участва ли в протеста? Ваксините само на хартия са засъшжителни у нас - ако наистина бяха, нямаше да има фаливи бележки за сложени такива. Нека не се ваксинират, да пият урина, да танцуват паневритмия - места из България колкото искаш. Да се заселят някъде и да си направят колония. Нека спрат да ползват и електричество и интернет. Винаги може да са повече еко-био-хипстър

22

Анонимен

преди 4 години

Не може свободен избор, защото останалите хора не желаят децата им да бъдат заразявани от гадни болести! В обществото е така , свободен си, доколкото не пречиш на другите!

21

Анонимен

преди 4 години

До нормаленИмаш право, но стадото не трябва да задава въпроси, точка.....хаха

20

Zi

преди 4 години

*** нямат право на свободен избор.

19

Анонимен

преди 4 години

Те и сега имат свободен избор. Може би вярват, че са ощетени заради изискването на общински градини и задължителни ваксинации? Това са различни неща обаче. Да си насочат протеста към този за издаване на ваучери за неприетитв в градина и така могат колкото ислат да не се ваксинират и да ползват обществени блага.

18

въвод

преди 4 години

И оръжейната, и фармацефтичната промишленост са в ръцете на едни и същи "филантропи".

17

Анонимен

преди 4 години

И как да няма демокрация, след като всеки негодува, демонстрации, митинги. Не зная какво ще правят тези, които изливаха такава злоба срещу щаба. Само диктатор ги оправя, но ББ сваля гарда пред всички - нали идват избори...

16

до Унуфри

преди 4 години

Де билите имат право на тройно здравно осигуряване и да ви бият всички ваксини тройно. Бонус - безплатен чип с и намордник с емблемата на СЗО.

15

извод

преди 4 години

След военно-оръжейната промишленост следва медико-фармацевтичната промишлевост.И двете са за благото и просперитета на ...................

14

Унуфри

преди 4 години

Вегани и антиваксъри да нямат право на здравно осигуряване в т.ч. и децата им !!! Пък децата, като навършат 18 г. да имат право на иск срещу родителите си, заради това, че са ги лишили от права !!!

13

нормален

преди 4 години

тогава децата им няма да ходят на училище и детска градина да заразяват с паралич и морбили моите деца.да ходят на някой необитаем остров в Африка с плакатите си...........................Ако ваксините са ефикасни как "ще заразяват"!?!?Ако не са - защо са задължителни!?!?

12

Анонимен

преди 4 години

ха, а за 5 джито сте много деликатни...