383

Мда

преди 4 години

До Върл Левскар"Значи не може да се казва , летище Асен Йорданов , а нямащия нищо общо със самолетите Христо Явашев"Може, защо да не може. Асен летеше на самолети, Христо даваше на духа да лети.:)))

382

маската

преди 4 години

Аз мисля, че на артисти трябва да се кръщават галерии и музеи. Ако художниците са съгласни може да именуват някой музей Кристо. Технически съоръжения трябва да се кръщават на учени със съответен принос, в случая в авиацията. Да Асен Йорданов и там да се разбира ясно какво е направил, с мозайка или скулптура. Когато чужденци идват, да си питат и да се информират, колко велик българин има и съответно да не ритат камериерки по хотелите.

381

Анонимен

преди 4 години

До Сава"Този дали не се отказа да е българин"Не, държавата България му взе гражданството и след това забрави да му го върне с подобаващото извинение.

380

един

преди 4 години

До мнение А бе, прос,так с прос,така ти не принизявай историята и фактите с твоето словоблудство!

379

Що бе 402...

преди 4 години

..ти колко си вкарал...ха,хахааааааааа...Я , бегай ,бе...

378

дедо от село

преди 4 години

Че кой е тоя бре ? Яз познавам повече брат му който е известен български артист с над 50 филма и с роли в много театрални пиеси .А тоз опаковчик с какво е'' голем''и кат мисля ,мисля и виждам че с едно големо нищо!

377

Анонимен

преди 4 години

СОЦ-а си беше пълна гавра с човешкото достойнство!КАКТО В ТРЕТИЯ РАЙХ ...ТАКА И В СССР!У нас , при СОЦа изплуваха само некакърниците и нагаждачите към линията на БКП и КПСС!ЗАТОВА Е ТАКАВА И КУЛТУРАТА НИ ДНЕС......ПА И МОРАЛА...ХА,ХА,ХААААААААА

376

Сава

преди 4 години

Този дали не се отказа да е българин ! Все едно да го кръстим Найм ????

375

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 392Тая опорка е време да я прекратите: Комунизмът не е съществувал никъде, защото е една утопиям но всички зверства на Комунистическите режими са извършени в името на постигането на тая утопия, тъй че затова си говорим за Комунизъм и комунистически сатрапи. А за икономическата ти неграмотност няма дори да коментирам.

374

мнение

преди 4 години

По-скоро ще го преименуват летището 240 народни избранници с името Путин, Възход, Вперед и т.н. отколкото на изтъкнат б лгарин. Нашият катедрален храм е Св. Алексъндър Невски, в всимки градове има паметници на съветските войни загинали за свободата на България/ по скоро разтреляни за изнасилване, пиянство и грабежи/,, националният ни працник е 03.03- ден на примирие между две империи , а не ден на свободата на България , 24 май е ден на славянска писменост, а не на българска писменост..

373

ined

преди 4 години

Кой е то'а бе? *** от къдя на къдя, бе?!

372

ууу

преди 4 години

До до 392Бягай ти! Заслепен си от злоба -- болестно, нелечимо състояние! И тролиш тук, всеки ден! И само лъжи .....

371

Върл Левскар

преди 4 години

Значи не може да се казва , летище Асен Йорданов , а нямащия нищо общо със самолетите Христо Явашев .Вечна му памет !

370

до 392

преди 4 години

Комунизмът не бил съществувал в България - ама вие червеничките продължавате да бълнувате опорните си точки. Да те светна и аз нещо - всеки соцзавод е на загуба още от чертожната дъска. По време на комунизма България фалира около 4 пъти. Народен съд говори ли ти нещо? Не, нали? Нормално за вас. Продължавайте да си бълнувате и да се питате, щом не е имало комунизъм в България, защо хората тук толкова мразят комунизма? Сигурно и горянско движение не е имало а? Аре бегай... у лево...

369

КЪДЕ Е ГРИЙНПИЙС ???

преди 4 години

КАКВО СЕ СЛУЧВА С /ПВЦ/-то или ОПАКОВКАТА ???от КЪДЕ ИДВАТ СРЕДСТВАТА ??? /спонсора/това е БЕЗУМИЕ !!!!и да се оправдаваш с комунизъм ,социализъм и т.н.е нелепо :)всичко е !!! ПРОПАГАНДААааааааскоро КОМУНИЗЪМ И КАПИТАЛИЗЪМ , НЯМА ДА има !

368

Анонимен

преди 4 години

До МдаТова няма нищо общо с някакъв комунизъм,който дори реално не е съществувал в България,дори ако е сърдит за фабриката на баща си,да ти кажа,че немците през ВСВ са плащали с пари,които не са имали никаква стойност след ВСВ,анулират ги,и така всички заводи и предприятия в България фалират и са били в огромни дългове,които дългове е нямало как да платят и са получили облекчение,когато държавата им одържавява фабриките и дълговете им се анулират!Мрази България,щото е зомбиран и-ди-от,някой г

367

Анонимен

преди 4 години

Да го нарекат ковид 19 ако трябва.

366

Мда

преди 4 години

До ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВАХристо мразеше Комунизма в България, това го е заявявал нееднократно и всъщност с това е свързано и изказването му, което много използват за да илюстрирал как мрази България (той мразеше Комунизма и ценностите които това общество носеше). Иначе, ако мразеше България, нямаше да позволи да се правят изложби с негова работа тук, за което лично е надзиравал проекта, нито да кръсти детето си Кирил, нито да поддържа връзка с Шефа на НАционалната художествена академия.

365

Анонимен

преди 4 години

Човек, който се е отказал от Родината и езика си не заслужава такава чест-

364

123

преди 4 години

Може спирка на метрото, достатъчно е.