141

Анонимен

преди 4 години

И 8.5 милиона долара пулбични дарения към неговото семейство към този момент - искани изначално от брат му в размер на 1.5 милиона. Цел - да продължат живота си напред и да имат да си харчат. Добре ли е? :)

140

не ми пука

преди 4 години

Някакъв порно актйор, заловен за фалшиви пари.

139

Анонимен

преди 4 години

До Рамзан КадировКажи нещо и за Флойд.

138

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 157Да, но им посещаваш "технологията". Айде нема нужда да гледаме само там където ни изнася.

137

Рамзан Кадиров

преди 4 години

Той беше обикновен престъпник и наркоман

136

Анонимен

преди 4 години

глобалистите няма да се успокоят докато не ни чипират и ни свържат с изкуствения интелект на квантовия комп 666 чрез 5г. освен че ще ни четата мислите, ще ни говори изкуствен интелект за да ни промива мозъка. ще ни накарат да си плащаме за ъпгрейди, които те ще получават безплатно. например детето ви да учи 1 вместо 6 години в училище и тн. не са фантазии, технологията е патентована. казва се 5g voice to skull.

135

Коментар

преди 4 години

На снимката Обонго а в пасквила става дума за човек!?

134

Анонимен

преди 4 години

Благодарете се, че тука няма такива закони. Не ми е притрябвало да им посещавам държавата въобще. "Развита" била, не знам си каква била. Айде нема нужда.

133

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 157,работата е че протестите са нагласени, а не спонтанни. гледах видеа, как микробуси с тъмни стъкла, доставят палети с тухли на "протестиращите". това е терористична операция на антифа, и черните black life matters, ръководена от сорос, защото той е спонсора им. следете пътя на парите и ще стигнете до истината.

132

Бай Петко

преди 4 години

Истината е пише в американските групиПри подялба на печалбата от дрога *** набутал на ченгетата скъсана и надраскана двайсетачка

131

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 153Каква е "работата"?

130

Мда

преди 4 години

До До 143 Дай линк с това което "ясно се вижда"Щото аз от всички възможни видеа които гледах никъде не се вижда "ясно". Даже самите журналисти отбелязват, че не е много ясно какво точно се случва. Обаче, това което ЯСНО се вижда е как в придължение на минути полицая е затиснал Флойд на земята без въпросния да (може да) направи абсолютно нищо. Включително и след като спира да мърда.

129

Анонимен

преди 4 години

"да се скрие за кратко в бункера под масивната сграда"... Mишкa...Едни сигурни избори бяха току-що загубени... ;)

128

Анонимен

преди 4 години

Stranno schto ne protestirat i ne troschat v USA kitaici,qponci,vietnamci ,indiici mai oravqt buidjet da ima kvo da qdat chernilkite.

127

Анонимен

преди 4 години

значи е бандит, осъждан за грабеж и влизане с взлом. познавал се е ченгето от нощен клуб където двамата са работили охрана...работата е повече от ясна - постановката се вижда от километри.явно само комунистите-бандити, които нападат мирни хора и унищожават бизнеса, не са го разбрали. също така и всички други со-ро-соидски медии които ги подкрепят.

126

До 143

преди 4 години

Ясно се вижда, че оказва яростна съпротива при ареста, даже идва подкрепление за да го укротят. Но тук не се търси истината, важното е да се създаде напражение, а белия полицай който реално си изпълнява задълженията ще го отнесе. Разбирам полицай да извади пистолет и да гръмне първия изпречил му се човек, но тук имаме съпротива при арест и поради тази причина ангелчето Флойд е простнат на земята, не от един полицай, а от трима.

125

Мда

преди 4 години

До макНе е умишлено убийство, но е убийство.

124

Анонимен

преди 4 години

prestypnik

123

мак

преди 4 години

До Петърчо. Нали пише - искаше да плати с фалшива банкнота, а дали това е вярно, кой знае. Човекът е имал криминално минало се оказва. Но какъвто и да беше, това си е умишлено убийство.

122

Мда

преди 4 години

До Анонимен 143Още един неграмотен.