16

Бау

преди 3 години

*** се чуства мноооого важен и в центъра на света .. Всеки иска да го чипира и знае къде е ... Смях :D

15

Мен

преди 3 години

До АнонименХората мислят и точно за това не се връзват на *** като теб. Марш в лудницата или в училище за бавно развиващи се.

14

До 10

преди 3 години

Нали знаеш кой е вторият най-голям спонсор на СЗО? Чичо Бил!!!

13

Анонимен

преди 3 години

Защо той е най-големия привърженик на новите дистанционни форми на обучение, като ни казва колко са добри и модерни, част от бъдещето, а същевременно неговата корпорация е единствената, която предлага софтуерния продукт, който прави това възможно .... Хора, мислете !!!!

12

Анонимен

преди 3 години

И "какви лъжи разпространяват антиваксърите" след като ваксината му се изработвала някъде от 2015г., а нали страшната болест ковид19 се яви в края на 2019г. Значи първо почти направили ваксина за измислена болест дето дори и да я има *** чак сега СЗО успя да обяви пандемия, без да има в много страни дори епидемия според наредбите и правилата. Разбиват бизнеса и живота на толкова хора и съдби че накрая виновни сме били.

11

До 7

преди 3 години

Който плаща, той поръчва музиката. Гейтс пари има, а и не е сам. Членува в "Добрият клуб" - съвсем официална организация, която включва други милиардери като Дейвид Рокфелер, Джордж Сорос и Тед Търнър. Филантропи... То и Джими Савил го показваха като филантроп, а накрая се оказа, че е мръсен педдофил...

10

Анонимен

преди 3 години

За мен достатъчен факт е че 3-4 месеца след като стартира К19 и по цял свят по телевизиите даваха в Китай как трупат камари трупове и заводи за маски работят 24/7 и пак не достигаха СЗО обясняваше как нямало никакъв смисъл да се носят маски.Като се разболеят много хора и истерията достигне до високи нива първата фирма която предложи ваксина ще е затрупана от поръчки.Даже може да я направят дву или три степенна -демек трябва да си я купиш на 2 или 3 пъти за да има защита.Най-добре всеки сезон.

9

Лили

преди 3 години

Народе пазете се!! Ползвайте ръкавици когато пипате компютри, защото Бил Гейтс е поставил нано чипове в клавиатурите, които се забиват подкожно. Или ползвайте лосион против 5G!! Той също така унищожава и нано чипове. Аз лично редовно се мажа с лосион против 5G и съм много доволна, продава се в интернет.

8

Анонимен

преди 3 години

А, бе не не занимавайте с глупости, ве!!!

7

Анонимен

преди 3 години

И кой ще му позволи да имплантира нещо ,което не трябва при толкова тайни служби ,правителства и организаций ?Просто този тип хора гледат мащабно как да изкарват милиарди.Това е моето мнение на така зададения въпрос.

6

Аркам Асайлъм

преди 3 години

Стига ни занимавахте с този психопат...

5

Анонимен

преди 3 години

И който не слуша ще му спре захранването от командния център на кораба майка

4

user

преди 3 години

Ми нормално е да мислят така. Джам ОС бе една много добра до Вин 10. С излизането му започна якото следене и споделяне на инфо. Същото и при Гоогле и Апъл. Та Уйли сам си е навякал с действията си тези неприятности. Затова Линукс форевер и на тутурутката и на лаптопа и на ПЦ-то и в печката и хладилника. Пал Моон браузър, протонмейл и файъруоу. Нека ми е зле.

3

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

хората не сме зомбита и няма да бъдеме никога

2

Svetla

преди 3 години

Абе, ти мазно куче платено!!! Не се ли сещаш, че бил гейтс НЯМА ДУМАТА ЗА ВАКСИНИ, КАКВО Е УЧИЛ ТА ДА ГОВОРИ , ДАВА МНЕНИЯ И ПРЕПОРЪКИ ЗА ЗДРАВНИ НЕЩА!!! Само и единствено болният му мозък и собствените му амбиции и човекомразки намерения. Дано теб първи да те ваксинира, или да ти тури мастило в кръвта, дето го защитава ***, такъв!!!

1

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

едва ли