44

Анонимен

преди 3 години

Много интересен факт, който няма как да не се набие на очи е, че винаги цветнокожите са намесени в подобни инциденти и безредици. В САЩ има стотици други малцинства, включително и считаните за агресивни мисюлмани...но някак все църните са дискриминирани и тормозени. Дали е защото масово са на помощи, крайно агресивни са, самите те са расисти, масово живеят в гета и се занимават с наркотици и стрелби...истината е някъде там. Освен това видеото не показва какво се е случило преди убийството.

43

анонимен

преди 3 години

има една общовалидна поговорка - който сее вятър,ще жъне буря!СЗО,ФЕД и фондация Бил и Мелинда Гейтс посяха вятъра с лъжите си и всяването на паника,с раздаването на пари за да се говори за ковид,с фалшивите тестове които пращат насам и натам (справка Танзания),и ето го резултата.Чернушко е просто CASUS BELLI.Акта отприщил натрупаното недоволство.Бил Гейтс,къде си да успокоиш тълпата?Или нещо се стресна?

42

SS до Sata NATO

преди 3 години

SS до Sata NATOне знам какво са си казали, но може Флойд да свърши повече работа, отколкото бая руски и китайски ракети...

41

Анонимен

преди 3 години

Американските полицаи са много горди - мътят им главите в академиите колко са важни за обществото и от тях по-важни няма. Охранени шопари, горди, с тях не можеш да разговаряш. Знаят само да бият и да убиват - туй им е занаята. Който не става за друго, става полицай.

40

АнонимеН

преди 3 години

И С ФЛОЙД, И БЕЗ ФЛОЙДПОЛИЦЕЙСКОТО НАСИЛИЕ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ СПРЯНО !!!НО КАРАНТИНАТА ТРЯБВА ДА ПРИКЛЮЧИ МОМЕНТАЛНО НЕ САМО ВЪВ ФАЩ!!!!

39

Анонимен

преди 3 години

Нищо не се е случило,просто в края на годината ще има избори и борбата е между републиканци и демократи и вече е започнал театъра кой да се хареса на публиката,макар,че едва ли това има значение,нищо повече.

38

Анонимен

преди 3 години

Когато видя черен да протестира срещу убийството на бял, тогава ще повярвам, че в Америка няма расизъм и е настъпила демокрация.

37

Анонимен

преди 3 години

Нато, кухоо парченцеее, Още докато беше прав Флойд до колата му сложиха белезници без да се съпротивлява, а след това каквото и да е казал на ченгетата, може ли да го събориш на земята както е с белезници на гърба и да го душиш 5-6 минути??? Ти полицай ли си или си уличен побойник?Аре разкарай се , че си мегаа проост!

36

Анонимен

преди 3 години

Протестират срещу всичко - расизъм, полицейско насилие, брейнуош, нов световен ред, обедняване, безработица, майнд контрол. Просто им е писнало на американците от всичко. А тия дето им е писнало са 90%. Американецът е напомпен колко велика е Америка, колко лоши са Китай и комунистите, как няма по-голяма свобода от американската. Само че като се сблъскат с реалността разбират каква лъжа е всичко.

35

Джордж Флойд

преди 3 години

"Не мога да дишам....мамо" край.

34

Sata NATO

преди 3 години

Никой никого не убива за нищо. Със сигурност Флойд е предизвикал ченгето до такава степен, че да го затиска така, без да помисли за последиците. Без да оправдавам полицая, интересно ми е какво са си казали.

33

АнонимеН

преди 3 години

ПРОТЕСТА Е СРЕЩУ КАРАНТИНАТА НО ИЗПОЛЗВАТ ПОВОДА СЪС ЗАДУШЕНОТО АФРО

32

Анонимен

преди 3 години

Тоя дето разбиваше стъклото на CNN в Атланта снощи със скейтборда си беше бял на 30- 35 години с очилца, но беше озверял. Даже едно парченце стъкло хвръкна и му поряза ръката докато блъскаше със скейта си витрината, а един черен веднага отиде и го превърза с някакво парцалче.

31

Jpepo

преди 3 години

До 10Нищо не го чака. Белите ще го пазят. За тях той е герой.

30

Анонимен

преди 3 години

Снимка 10 показва всичко 10 срещу една жена а през туй време градовете горят.

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимендо 21 Както виждаш половината от протестиращите са бели. Дали е срещу расизма или полицейския произвол? Според мен е срещу и двете.-----------Някои пак яхват протеста и там. Белите защитават черните и лозунга: "Да си черен не е престъпление." Обаче полицията редовно бие и убива и бели. Не съм видял черен да тръгне да протестира, че полицията е убила бял. Нещо е много сгрешено в целия модел там.

28

Анонимен

преди 3 години

И кои са тия дето искат Американската мечта ? Имаше един филм Arizona dream дори саундтрака е на Горан Брегович ? САЩ крадат от Балканите Тесла Брегович Джон Атанасов и още много Мелания и тя е от Балканите и Тръмп.

27

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБългария ще изгони ли американски дипломати щото там нарушават човешки права?----------Не. Ще им наложим санкции и визи.

26

Анонимен

преди 3 години

до 21 Както виждаш половината от протестиращите са бели. Дали е срещу расизма или полицейския произвол? Според мен е срещу и двете.

25

Анонимен

преди 3 години

Явен опит за преврат от страната на клана на Килъри и сие срещу Тръмп!