63

до Замислен

преди 4 години

Интересно, културистите вдигат тежести, за да трупат мускули (без значение взимат ли стероиди или не), но няма да могат да държат кофичка кисело мляко. Уникално тъпо!

62

до 54

преди 4 години

Глупости. Погледни татоировките и на двете ръце. Напълно еднакви са !! Без съмнение това е 1 и също човек

61

до 55

преди 4 години

Точно обратното е - каквото и да ти се каже, то е без значение. Правиш тест за стероиди по снимка и упорито настояваш да си ***, ограничен и упорит. Уникален си, няма друг като теб.

60

Анонимен

преди 4 години

Ще почне отново добавките и стероидите и ще си възстанови тялото.Няма страшно.

59

уточнение

преди 4 години

"43г.Майк Шулц-медицинска сестра от Сан Франциско".Забавлава се с приятели в Маями!!!Сан Франциско е световната гей-столица.Този просто е болен от СПИН!!!

58

Анонимен

преди 4 години

Лош ген, кво да говорим...

57

до Да кажа

преди 4 години

Е, каза - съчинение по картинка, но без картинка.Висок съм 179 см. Поредният с мнение, каквато и да е действителността.

56

Анонимен

преди 4 години

А на купона какво консумираха, "кексчета" от Колумбия или крем "брюле" от Афганистан.Съчетано с уиски от Кентъки, се получава невероятно здравословна комбинация. При това положение сигурно ще има проблеми с Короната.

55

Рафаел Надал

преди 4 години

То и аз се зобя, ама тоя е прекалил!

54

До 7

преди 4 години

Навсякъде по света се нарича,, медицинска сестра",въпреки че е мъж.Ще поживееш,ще попътуваш,ще разбереш!!!

53

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 52Абсолютно! Само където простите батки не знаят, че професионалните спортисти на няколко седмици минават през пречистващи процедури с витамини, които струват по няколко хиляди долара. Незнам за какво си хабим енергията да им отваряме очите, като гънките на мозъка им стигат само да зобят и още едно нещо....

52

Анонимен

преди 4 години

Абе това са снимки на двама различни мъже,който горе/долу си приличат.Вгледайте се по-добре и ще усетите разликите.

51

мхм

преди 4 години

като спре стероидите!!

50

Анонимен

преди 4 години

до 45 такова тяло като това на тоя само от хранителни добавки и тренировки ще го постигнеш, когато баба ти стане космонавт! Хал хабер си нямаш как се постига такова тяло. Професионалните назобени спортисти само имат такова тяло+ аматьорите бъкани със стероиди.

49

избирател

преди 4 години

Атлетичен е бил, Балканджи Йово!!!Ти приятелю,/дано се възстановиш напълно/си бил ,просто напомпани!!!

48

Да кажа

преди 4 години

Ако си 84кг значи си 165

47

бай вълчо от хисаря

преди 4 години

До ЗамисленНапиши си адреса или тел. номер.Искам да те поканя в Хасар и да проверим твоята версия за кофичката с мляко и 180 секунди.Грешиш. Искам да те почерпя едно хисарско мерло.Нека да се убедиш сам колко секунди мога да издържа след твоите 180. Всяка неделя има пазар в Хисар и можеш да си купиш сега ягоди,череши,рукола и др. благоденствия.

46

k

преди 4 години

До Пак неподготвениИма си универсален постулат не само за състояния,причинени от болести,травми,ами и за всякакви житейски неблагополучия:"Дебелите ще отслабнат,слабите ще изчезнат".Този юнак,ако беше се разболял при тегло 60 кг. щеше да е изпърхал.Все пак свръхтеглото трябва да е леко до умерено,ама в тежки времена и случаи е добре да си го има човек-медицински факт!Добре е всеки,на когото му предстои планова операция да се поохрани ако може,защото едни 15 тина кила може да се стопят...

45

до 43

преди 4 години

Да, дежурният отговор на някого, който не се е помръднал от дивана вече поне 10 години. Щом някой има мускули, значи взима химия. Клишетата на един couch potato.

44

Анонимен

преди 4 години

⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠⚠Нива на биологична защита срещу коронавируса в България:- молитва - 0 %- хомеопатията на Гала и д-р Папазова - 1 %- лекарства - 20 %- спорт и сън - 70 %- ракия - 100 %- ракия с праз - 200 %- ракия с праз и боб - 700 %- ракия с чесън - 3000 %- ракия с чесън и качамак - 6000 %- ракия с *** и люти чушки - 9000 %. Мутираш в нов биологичен вид. Всички, на които дъхнеш, оздравяват...