219

Зозо

преди 4 години

До АнонименХахааааааааааааааааааа, че да не съм в съда да доказвам. Тук е свободен форум. Боко просто изгоря като бобина с това днешно джиросване :)))))))))))))))))))))))))))))))))Ще се види до дни.

218

Анонимен

преди 4 години

До ПроСоТоЩе ме скъсаш от смях, честно!"Ако сте на едно мнение с просо" и "ако се съгласиш с мнението на просо" не са едно и също нещо.Можете да сте на едно мнение стигайки до него самостоятелно (и дори използвайки различна логика и аргументи) в какъвто смисъл го използвах аз конкретно в този случай. От друга страна "съгласяването" с мнението внушава, че мнението ти е повлияно от това на просо (в какъвто смисъл го използва ти).

217

Анонимен

преди 4 години

Значи каквото Боко реши това ще бъде а?Че това откОга стана новина

216

Анонимен

преди 4 години

В акцията срещу В.Божков, който ако не се лъжа за 2 месеци наля 18 млн.лв, основни действащи лица бяха премиерът, мин.Горанов, гл.прокурор. Цекитата бяха параван и единият от тях основен сведетел, необходим за 11-те обвинения срещу В.Божков. Потърпевши бяха отговорниците за музейната сбирка, която е с евроизвестност и жената на В.Б., взета за заложник и вкарана в ареста.Такова нещо не е имало и със съпругите на емиграните.Много пострада и ФК Левски,без вина виновен.Чакаме действията на феновете.

215

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоС дуги думи, бях абсолютно прав, защото това което сега изръси е АБСОЛЮТНО НЕДОКАЗУЕМО. :))))))))

214

Анонимен

преди 4 години

От Бойко нищо не зависи само факта че като мажоритарен собственик зависи както управлението на клуба така и неговата съдба тоест на кой ще предаде собствеността ако го направи.Тоест от него Всичко зависи.

213

Зозо

преди 4 години

До ПроСоТоПросо, не се опитвай да ме привлечеш на тъмната комунистическа страна!БСП повече власт няма да видят. Ако трябва ще започна да гласувам пак. Няма да е за БСП и ГЕРБ обаче.

212

да бе

преди 4 години

Куфарите с пари ги раздаде държавата на назначените псевдо капиталисти и тоя просто ги връща защото са променили условията.

211

Зозо

преди 4 години

До АнонименАми Боко изгоря с едни сини гласове на изборите най-малко. Другото ще го видим в близко време.....

210

Анонимен

преди 4 години

Българското първенство е слабо с ниска гледаемост посещаемост евтини тв права безинтересно за чужди телевизии неизлъчваемо никъде.От там и основно интерес към него имат инвеститори перачи на пари основно българи или от бившите съветски републики.Винаги ще са зле бг отборите измислена държава измислено първенство и измислени отбори.

209

гого

преди 4 години

Автора - къде точно в търговския закон пише, че Бойко Методиев Борисов не може да е собственик на акции?Авторът на Търговския закон проф. Герджиков каза, че няма каквото и да е пречка за това.

208

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 219"каквито и мнения има на специалисти, фактът си е факт"Специалистите определят дали е "фактът си е факт".Ти специалист ли си и ако не кой специалист ти каза, че констатирания от теб "факт" наистина е такъв?

207

ПроСоТо

преди 4 години

До Зозоне се съгласявай с "просо"!..-Защото както отбеляза мажоретката долу:-"А си се съгласил с просо,а си отишъл на "грешното мнение"...."Правилното мнение" е патент САМО и единствено на Тиквените мажоретки!!..Те са "всьо и вся","Алфата и Омегата" на ситуацията в България,"Пътят ,и Истината Бокова,и Живота Боков"..

206

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 217Предложението беше за българското право и казах "базови понятия". Не е нужно да са специфични за отделни случаи.

205

Shitrrenpritropsul

преди 4 години

Божков играе игрички баце не връзва всяко чудо за 3дни.

204

Анонимен

преди 4 години

Каквото и да пишем тук, каквито и мнения да има на специалисти факта си е факт - Б.Борисов е притежател на акциите, той е собственик на клуба. Това че не иска да ги пипне, че се крие не променя ситуацията. Сега да видим какво ще прави?

203

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоНека позная: "гори" според такива като теб е нещо, което ... няма никакво значение. Кажи да видим, какво мислиш че ще стане след като де факто той "не ги взе".:))))

202

Анонимен

преди 4 години

Правото е специфично за всяка държава.От морална гледна точка можеш да се изказваш по всякаква правна тема без да си специалист за всеки казус по Света освен че от твоето изказване няма никакви последствия.

201

От дек на дек

преди 4 години

Ще ги дават на Бойко трябва да си голям наивник да очакваш нещо друго от това развитие .

200

Зозо

преди 4 години

До АнонименАбе Боко е прекаран от всякъде с това джиросване. Ако вземе акциите гори, ако не ги вземе пак гори. Ще го видим какво ще прави. Сеира ще е голям.