123

Анонимен

преди 4 години

"АЗ НА ТАЯ ИЗМИСЛЕНА ДЪРЖАВА НЯМАМ ДА ДАВАМ НИТО СТИНКА"- ВИСОКО ОБРАЗОВАНОТО ЧЕРВЕНО ОТРОЧЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ БАНДИТИ И КРЕМЪЛСКАТА ИМ МАЙКА. СЛЕД ЧЕРВЕНИТЕ САМО ГНУС, ГНУС И ОТВРАТ.

122

Спеца

преди 4 години

От това което се чу в ефир , въпреки нескопосаната намеса на Хекимян , се разбра , че в момента вървят военни действия между мафията в лицето на правителството на Мутрата и олигарсите , които са обекти на разграбване чрез "законни действия"!Може да се очаква и по - агресивна реакция от потърпевшите , затова Борисов , Горанов и цялата мутренска орда трябва зорко да се пазят!

121

Bond

преди 4 години

Драги ми *** от днес.бг,Защо не сте написали най-същестената част от интервюто? "Борисов е общото между онези и тези мутри - беше и тогава и сега. Различното е Пеевски - тогава го нямаше, сега го има. Той дърпа конците в сянка. Да не би аз да съм назначавал Гешев за прокурор""Само с Влади Горанов съм си говорил...Естествено, че (сме имали) лични контакти и срещи, също разговори по телефона, есемеси. Да не би г-н Горанов да твърди, че не се е срещал с мен многократно? Не вярвам".

120

Анонимен

преди 4 години

Антон Хикимян е всичко друго, но не и журналист.

119

Анонимен

преди 4 години

И три седмици ханъма на Ахмет дебелия дюнер )))

118

Анонимен

преди 4 години

Абе така си е още от времето на бай Тодар,та той навремето казваше:Аз по време на партизанското движение се криех,обаче никой не ме търсеше!

117

Анонимен

преди 4 години

тролетарята на кутевчетата Черепа ги храни

116

Аззз

преди 4 години

Нахалство до небето. Никой не го бил търсил, ама Бивол писаха, че наши делегати са се опитали да го отвлекат. Как може да му дават ефирно време за да се прави на жертва по ТВ. А обвиненията в изнасилване, а неплащането на данъци? Не го търсят, защото му завиждат че е богат, а защото е нарушил закона!

115

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 110А "братко и батко" от ГЕРБ ли бяха? Колко скочи цената на Южен поток като дойде Орешарски? Кой не е усвоил досега? Покажи ми един. Само, че след някои остава само слуз и опоскано. След други поне асфалт. Не бързай да ми опонираш за качеството, защото Монтана - Видин се срина, не пропадна в един участък още преди да го пуснат. Тавана на терминала на летището добре, че падна преди да е пуснат обекта. Станишев вися един час в аварирал лифт при откриването му. И т.н. и т.н.

114

на хорото

преди 4 години

До На протестСега обаче сме доволни от тотуту.Таквиз печалби и въртележки на топките-пълен кеф.Преместиха го по канал 1 на кушлуков и смениха логото-Даваме повече с логото-всичко за Спорта,пардон за влатко и вуйчо борисоф.

113

Анонимен

преди 4 години

Мафиоз

112

Кво правим сега

преди 4 години

Тоя какво ще прави като няма чадър , както едно време - по времето на мутрите. Сега всички нагли крадци ги изловиха - който можа избяга - братя Галеви, Василев, Черепа.Който не можа е в ареста - Банев, Баневица, Ветко, Вълчо ,Иванчева, Миньо. Но тея имат много милиони - плащат много на скъпи адвокати. Виновни са им прокурорите и министрите!?!?

111

До 104

преди 4 години

КОЙ е погнало! Само неудобните на сарайте. Кой си мислиш, че заблуждаваш или си толкова невежа, че дори не си заслужава

110

Анонимен

преди 4 години

***,интервюто го има навсякъде в нета.Не е необходимо да изрязвате различни пасажи от него.Особено тези,които касаят Борисов и Горанов.

109

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Божков да прати от Дубай 50 тона Кралски фурми на Пеевски да си ги разделят по...равно с останалите от...хунтата и въпроса да...приключи.Да се прибере човека,по живо,по...здраво.(платено...съобщение)

108

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 101Дали той е Тиквун, дали си ти си е спорно. Човека се извини за грешката си публично. Дай му кординатите си да дойде и лично да ти се извини. Белким мирнеш. Не, това е от голямо значение и ще го повтаряте до откат. Ами защото друго няма. Гечев няма да го питате какво става с увеличените пенсии в Румъния. Нито с бюджета ларж на Италия. После, ама той ни вика т у лу пи. Ами такива сте.

107

Чефо

преди 4 години

За талибана гешев, за мутрата борисов, за мазния горанов, защо не пишете аа?

106

Анонимен

преди 4 години

Бизнесменът заяви, че България не е правова държава и се управлява от хунта. Той отправи серия обвинения срещу министър-председателя Бойко Борисов, министъра на финансите Владислав Горанов, на когото поиска оставката, главния прокурор Иван Гешев и определи депутата от ДПС Делян Пеевски като човека, който "дърпа конците в сянка".Два пъти в интервюто използва сравнения с действията на мутрите и заяви, че "съвременните бухалки са прокуратурата, ДАНС и НАП". Божков твърди, че за хазартния си бизнес многократно е общувал само с "Влади Горанов", както го нарече, и че той го е запознавал с шефо

105

Панцер

преди 4 години

Божков, твойте бивши другари от ДС ти спретнаха такава комбинация, че сега Ц.Василев може да се радва, че не е сам.Съюзявай се с него и ги почвай всички прасета.

104

Анонимен

преди 4 години

До 104 До виж ми окотоА бе готин а Борисов от кои е ? Какво се правиш на ощипан, а ? ГЕРБ са усвоили-присвоили много повече от Божков. Става дума за милиарди но такива захлупени като тебе от 80те%тадебили си вървят като кон с капаци.