161

До 161

преди 4 години

БЦЖ ваксината се прилага по целия свят. НО в повечето държави не е задължителна и си я плащаш от джоба - като лукс . Огромна разлика.

160

Анонимен

преди 4 години

Ти най-първо трябва да благодариш на нацията дето ти плаща тази огромна заплата да лижеш и да мажеш началниците си ! Капка ли достойнство не ви е останало бе ? Вашата лакомия не е ли мръснишка ? Как народа днес дето е без заплати и си стои чинно в къщи с празна маса за децата си да ви плаща на вас готованковците огромнити заплати и на всичко отгоре да ви търпи наглите и дебелокожи обиди към точно тези дето ти плащат масрафа !

159

R

преди 4 години

Можете да плюете ген Мутафчийски само ако сте спасили поне един живот.

158

Анонимен

преди 4 години

Мутафчийски чао, чао, чао... Хахахаха. Поредната "обидена мома".

157

Анонимен

преди 4 години

Сеирджиите са много! Защо го има,защо го няма,а ако го имаше какво щеше да стане! Стига бе! Трайте! Радев и Йотова ли харесвате?

156

Анонимен

преди 4 години

Определено съм фен на генерала. Много точен и готин мъж . За съжаление такива мъже не се срещат често тия дни...Предимно мрънкащи и постонно оплакващи се подобия на вида ...

155

Анонимен

преди 4 години

До Анонименмай тия с тъщите са единствените, които имат основание да благодарят на НОЩ, и аз като се замисля, за сефте карах Великден без тъщата да ми кине нервите :)

154

nekoj

преди 4 години

И аз съм благодарен - толкова модели на генералски униформи не бях виждал!

153

Анонимен

преди 4 години

До 158:И моята ! Евала !

152

относно омразата

преди 4 години

бандата от нощ си я спечели напълно заслужено и безапелационно.много ми е интересно тези уж доктори това ли са ги учили,дори и на умиращ трябва да се дава надежда,а да плашиш целия народ с масов мор е не само неморално ,но и подсъдно.

151

Толкова му е акъла

преди 4 години

Употребиха го Годжиту, като носна кърпа, издухаха се и го изхвърлиха в кошчето

150

Анонимен

преди 4 години

Не всички са на мнението на евродепутата Йорданов.

149

сигурно е така

преди 4 години

До Анонимен 148Само ми е чудно желю желев как беше член на БКП!?Баси пребоядисания фашист!!!:))

148

Боне Крайненеца

преди 4 години

Да благодарим на Ал. Джорданоффф че можем да преминаваме свободно през границите..., като италианския ***!

147

Анонимен

преди 4 години

аз благодара на НОЩ че така стресираха тъщата, че не ми е идвала на гости от 2 месеца :)

146

Анонимен

преди 4 години

Да благодарим на Големия Ал за оптимизма, с който ни зарежда: Колкото и да си мисля, че някой може да е зле, като го гледам него, виждам , че може да е и по-зле !

145

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 145недей да преписваш БЦЖ на комунистите, единствената им заслуга е че след 1944 година, обявяват много лекари за буржуа и ги натръшкват по лагерите, резултата е бум на туберколкозата в периода 1944-1949 година, ако въобще това може да е някакво постижение

144

Християнка

преди 4 години

Александър Йорданов e тoлкова нaперен, зaщото нa гoлемите xристиянски прaзници cи прeкадява чуркaта c мaнастирско кaндило пo изгрeв cлънце прeд икoната нa Cвeти Никoлай Чудoтворeц, зa дa пoрасне тя eдра и мoгъща кaто дунaвски шapaн пo Бoжиятa милocт.

143

Анонимен

преди 4 години

Да попитам :-какво РАБОТЯТ политиците ?!?!Какво произвеждат и ,какво -продават !На ,кого са необходими ?!?

142

Край

преди 4 години

Чудите се какво прави такива персони наши представители, кого представлявал, кой ги е избирал. Пропорционалната избирателна система.Като ти запишат магарето Марко Тотев в листата на Герб/БСП/ДПС/Патритоти от раз ще стане депутатин. И не им стигат хубавите заплати ами и си навират умотворенията под носа ни и даже "интелигентните" си дзурли.