446

1

преди 4 години

До Лъчо Мозъка,и на твоя пациент,не е малка,лъчко.

445

До Абориген

преди 4 години

А Мутрата колко милиони е изнесъл от бюджета?

444

Анонимен

преди 4 години

Проект за следващото слово на РадевНищо не правите. Българина е много измъчен и не вижда къде му отиват парите. Няма подкрепа от никъде, а си е свил юмрука в джоба, а с другата ръка държи мобилния си телефон. Много е отруден, а сега не може да отиде до Гърция на почивка, заради някаква си Провокация. Много българи изкарват препитанието си в чужбина, а аз не знам това добре ли е или зле. Много хора имат нужда от подкрепа, но аз не знам кой да даде парите...във всеки случай, не от моята заплата.

443

1

преди 4 години

До Абориген,да не би да си чул,от манекенката,на прашки,която живее,в Барселона.

442

1

преди 4 години

До СТРАНДЖАТА,защо забрави,вашите избиратели роми.

441

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАПлювко поне се прекръсти че само за това че си приел името на един литературен герой ,но положителен и обичан от българите българин е престъпление за плювал ник като тебе !

440

народеее

преди 4 години

отваряи си очите когато си избираш президент,за да не се окаже отново ПРЕЦЕДЕНТ!!!!

439

Анонимен

преди 4 години

Най-после, лъжите на герберастката Шайка лъснаха.Държаха ни повече от месец като затворници в противоречие на Конституцията.Това са престъпници, но няма кой да ги осъди. И съдът, и прокуратурата, и полицията са техни.Оплели са в отровните си пипала Цялата Ни Държава.

438

Анонимен

преди 4 години

До Лъчо МозъкаЧе му е голяма заплатата голяма е ама аз питам Пунта Мара само със заплата ли живее , джипа дето ние сме го купили и няма почивка за него колко души го поддържат ,клоко души охрана има ,колко души винаги са с него в джипа да му ръкопляскат ,колко още безплатни неща ползва големия и обичан вожд ?

437

Анонимен

преди 4 години

Благодаря на Радев, че е Президент на Народа!!!

436

Абориген

преди 4 години

Мисля ,че Бойко е присвоил 10000000000000000лева.Но не съм сигурен.Чух един човек в трамвая да казва на друг човек.

435

Анонимен

преди 4 години

Аз пък вярвам като слушам Радев ,че е истински генерал но за опонента му се съмнявам че е истински и друго в което съм сигурен че нашите пари падишаха раздава на много безбожници да му правят вятър ,да му ръкопляскат ,да вървят с подлугана след него .... и им се продсмихва под мустак и чака само часът в който спрат да ги схруска ,сдъвче и изплюе !

434

Котки

преди 4 години

Превод на думите на Радев: "Скъпи сънародници, през живота си и един ден не съм прекарал във вършене на истинска работа, но въпреки всичко адресирам трудещите се, чийто празник е днес и на чийто гръб взимам пари: Аз изведнъж реших, че сега е време да ми пука за вас, защото съм от опозицията и наложеното извънредно положение от управляващите някъде чух, че ви вреди. Всъщност не знам нищо за истинския живот, но ви призовавам да мразите управляващите и да харесвате мен и Корнелия. Благодаря ви! "

433

Анонимен

преди 4 години

Да плюеш по Президента който е лицето на нацията и е избран мажоритарно от 2 милиона избиратели , а не незначен като другаря Борисов , е все едно да плюеш по самия себе си.

432

Румен Радев

преди 4 години

Честит празник уважаеми сънародници!!!- Поздравявам здравните работници за всеотдайния им труд с коварната болест.- Поздравявам НОЩ за отговорната им, денонощна работа.- Поздравявам правителството за поетата отговорност и държавнически подход.- Поздравявам всички българи за търпението и разбирането.Бъдете здрави!!!

431

А БЕЕЕ

преди 4 години

РАдев,натоварете се с деситу,и беш да ви няма в горите ТЕЛИЛЕИСКИ за радост на умните БЪЛГАРИ!!!!

430

Абориген

преди 4 години

Колко пари Радев е внесъл в бюджета на България през живота си?

429

Анонимен

преди 4 години

До НиеТочно като падишаха !

428

Активист на БКП

преди 4 години

Единственият честен български политик !!! Без гръцки острови,без къщи в Барселона,без сметки в чужди банки !!!

427

Анонимен

преди 4 години

Цял живот Радев е бил на издръжка на хората ,които се трудят.За разлика от бойните летци,той никога не е участвал във въздушен бой.Затова няма как да разбера какво точно иска да каже?