48

Анонимен

преди 4 години

"Предпочитам опасна свобода пред безопасно робство." -Томас ДжеферсънЧовекът дори е дал напътствие как да се предпазим от диктатурата"Дървото на свободата трябва от време на време да се напоява с кръвта на патриоти и тирани. Това е естествената му природа."Какво чакаме?

47

Анонимен

преди 4 години

А може ли на разходка до Банки,да цуна иконата под магнолиите?

46

Анонимен

преди 4 години

Ако ще се спазват мерките да се спазват от всички писна ми от групи с привилегии.

45

Анонимен

преди 4 години

Никога през живота си не съм гласувал, но на следващите избори ще гласувам за партията която е в опозиция на ГЕРБ.

44

ББ

преди 4 години

Каквото и да правят максимума е до изборите и после сбогом . Издържали сме много тъпотии и тази ще издържим . Но доверие вече НИКОГА.

43

Анонимен

преди 4 години

Хората искат да се съберат и да празнуват а те слагат ограничения.

42

Анонимен

преди 4 години

До АнонименТова, че не караш кола си е твой проблем. Пътуванията не са забранени, а само са ограничени. Пък и щом си седнал да се пазариш, за една винетка, ясно е що за стока си.

41

Анонимен

преди 4 години

Иначе Радев като постави въпроси относно извъвънредното положение мутрите го обвиниха, че разделя нацията сега се редете по КПП-та като в СССР или нацистака Германия.

40

чичо

преди 4 години

Винетка имам кола не карам(не по моя вина..........................................................................И аз съм платил спортни канали, а футбола га нЕма, както и Формула 1 !!

39

Анонимен

преди 4 години

Разкарайте безмисленине КПП само сте предпоставка за повече заразени, нали гледате уж Германия, ами гледайте внимателно

38

БКП

преди 4 години

Манифестация ще има ли утре?

37

До 37

преди 4 години

Как ли ще реагират старите демокрации на тези твои блянове?Скоро страхът ще се притъпи и всичко ще се върне към нормалността, вероятно без инвеститорите-спекуланти.Онази жена в САЩ обясни на репортерката на CNN - като искаш комунизъм, отивай в Китай!

36

Анонимен

преди 4 години

Миетко,давай ми заплатата ти и ще си стоя в къщи .Нема проблем.Иначе,ще се млатиме,щото без пари не се живее.Капиш?

35

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Тук обекти се стягат за Сезона.Черноморието е друга България.

34

Анонимен

преди 4 години

Ограниченията са за нас Тарикатите които два месеца стоим у кошарите и преживяме. А Баламите си пишат фалшиви бележки и одат на село да доят Бико и Коча.

33

Анонимен

преди 4 години

Старото положение никога повече няма да се върне. Това, което е в момента са последните остатъци от това, което беше преди. До няколко месеца ще има ред, какъвто не сте и сънували, а който се прави на интересен ще играе тоягата. И това не се отнася само за България, а за целия свят. Света се промени изоснови и колкото по-бързо схванете този факт, толкова по-добре за самите вас.

32

Анонимен

преди 4 години

Малко дребнаво ама: Винетка имам кола не карам(не по моя вина - извънредно положение е), кой ще плати?

31

Анонимен

преди 4 години

гражданите декларират, че отиват на работа, а в същото време нямат трудов договорХахахаххаха, аааааа, добро утро :D Кога в България хора са ходили на работа без трудов договор. Не мога да повярвам!

30

БКП

преди 4 години

Да се надяваме Радев да отмени отмяната на ИП.

29

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Прочетете едно изказване на Едуард Сноудън отпреди месец !Той прогнозира, че уж временните мерки ще бъдат вкарани в закон и ще станат постоянни.Вирусът просто е претекст за отнемане на правата на гражданите.Те искат да живеем в затвор !Конституция, човешки права ... не ги интересуват.Важно е хората да бъдат държани под ТОТАЛЕН КОНТРОЛ.Много лесно човешкото племе даде най-висшата си ценност - свободата !И ако на Запад го правят елегантно, тук у нас го правят брутално и безпардонно.