50

Анонимен

преди 4 години

Понеже много народ не вярва, че ковид у нас има, но е малко заради мерките, то тогава да направим проба. Отпускайте всички мерки, само децата пазете, и да видим какво ще стане! Таман ще пробваме и теорията за стадния имунитет.

49

Анонимен

преди 4 години

Този чичак много започва да дразни. Досега едно полезно инфо не е дал. Не казва какво мисли по въпроса за вирус, мерките. дати и т.н.. Декламира някакви цифри, които могат да бъдат прочетени различно от всеки, а и все по-малко ни интересуват. Все едно слушам прогнозата за времето по БНР. Турну Магуреле 17 градуса. Яко е забуксувал тоя чичак, вече не знае на кой свят се намира.

48

БХК

преди 4 години

Оставете го генерала, стига го бъзикахте.Той е първо генерал и след това всичко останало.Т.е. първо заповедите и нарежданията,после истината.Като дойдат изборите за президент, просто не гласувайте за него и толкоз.

47

Анонимен

преди 4 години

Абе супер - намаляват заразените.Добра новинаЗарадвайте се малко бе хора А така - всеки ден надолу да са.

46

Пълен смях

преди 4 години

Не че ще се изненадаме, но за пореден път действията ни като държава са трагико-комични. Щаб оглавен от коремен хирург, нищо против него, но не трябва ли група от от експерти вирусолози да са начело? А, имаше такава група за 2 дни, но пък се разпусна. Били сме пример за мерки, но иначе полетите не спират. Няма план освен да си седим вкъщи. Нямаме тестове. Днес махаме КПП, утре го връщаме, днес маски, утре без маски, хвърчат някакви заповеди, на другия ден се отменят. Послушни журналисти в добавк

45

?????

преди 4 години

Как си противоречат само от щаба, не е истина! Уж 50%свободни легла имало само, а когато шефа на РЗИ каза, че са налични над 440,а в момента били свободни 301 легла,лъсна отново дезинформацията и всяването на паника точно от щаба, а не от журналиста на 7/8.

44

до 36

преди 4 години

ми и не само Плевен ми Видин...

43

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Действията на опозицията могат да бъдат окачествени, като диверсия и саботаж срещу здравия разум, който проявява правителството и НОЩ... - нужно бе да издържим още малко и да ликвидираме тая опастност, но не би - позитанци никога няма да допуснат ГЕРБ да събират лаврите...

42

до 36

преди 4 години

не бързай, тези в Пкевен кога се заразиха, точно след цветница и великден ,кога станаха по 90 на ден, май не беше преди празниците а след.А и реално се оказва 21 дни скрития период.

41

Вече може

преди 4 години

Вече може да се заразяваме! Имаме подготовка за лекарите, легла, готовност стадионите да станат полеви болници, лекарства произвеждаме.За щастие най-малките го карат по-леко. Дръжте само младите от 10 до 18 години по-изолирани, защото още не знаем страничните ефекти от гадината, а и те могат да го изкарат тежко!Ония, особено след 40 г да си ходят на работа!

40

Анонимен

преди 4 години

Радиацията от Чернобил убива Вируса от Ухан - Годзила срещу Биоланте! От утре по кината! В главната роля - Го Джи Му и Лой Ко Бок. В главната женска роля Мис Ир Ка.

39

ммм ..!

преди 4 години

Днес Генерала след като журналиста от телевизия 7/8 му зададе доста добри въпроси, а той се изплаши, той не беше адекватен да отговори ...Генерала е вече друг ...На хората им писна от едно и също ..!Неговите събратя по маса се притекоха да му помагат и да отговорят.До скоро този коремен хирург, Шеф на Щаба имаше друго разположение на духа, друго самочувствие, но ето, че нещата си имат и край..!Въобще нямаме доверие на този измислен Щаб ..!

38

До 33

преди 4 години

Отчасти съм съгласен с Вас. Но, все още в България има доста хора, които не са на "ти" с технологиите и разчитат само и единствено на телевизора, за да се информират. Което всъщност е доста жалко, понеже телевизията им формира до голяма степен начина на мислене.

37

До 33

преди 4 години

Да точно веднъж месечно съобщават на пресконференция ситуацията и разликите в данните и мерките иначе има графики, тчно...Сякаш в БГ друга работа няма никой и всички с това се занимават, е..ти

36

ьtv

преди 4 години

Колкото реално имаше африканска чума по свинете толкова и сега има К-19.

35

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХА !!!Добре ли сте?

34

Анонимен

преди 4 години

Старши какво стана бе нали напускащите София по Великден щяха да разнесат вируса из цяла България? Маса хора използваха една и съща лижица в църквите на Цветница ама и те май не искат да се заразяват,ама не може така бе я вземи ги стегни малко тези хора бе,издай заповед от утре да почнат да проявяват симптоми,с*ме шник.

33

Ръся против крокодил

преди 4 години

Приказките на Щаба пак ми напомнят за онзи виц.Един ръсел в МОЛа с пясък. Попитали го защо ръси този пясък, а той отговорил, че ръси против крокодили.- Ама, тук няма никакви крокодили - му казали хората.- Е, как ще има като ръся против тях - отговорил Та и с щаба работата е същата. Питат ги кой ще поеме отговорността за икономическата катастрофа, а те отговарят, че трябва да сме им благодарни, че ни препазили от вируса.Ама, в България епидемия няма.Еми, как ще има като ви пазим от нея ?

32

До О,да

преди 4 години

Какво е попитал ?

31

до 24

преди 4 години

До Моля абсолютно съм съгласна с Вас, щях да напиша абсолютно същото. В нормалните държави има приложения, в които чрез графики се уведомяват тези, които толкова много се интересуват. При нас - по няколко пъти брифинги, извънредни включвания...тотална психоза...не всички са с устойчива психика...понякога дори имам усещането, че чак ги е яд, ако няма нови случаи чи няма с какво да стресират хората...пресолява се манджата у нас...