36

Есовец

преди 4 години

Какви изтормозени хора в Северна Корея?!Имаше документален филм по National Geographic, хората си живееха доста прилично!Имат си работа, качествена храна, забавления!В Европейска България 1 месец вкъщи и нямате как да си платите кредитите и интернета...Голям охолство в България, корейците тръгнахме да съжаляваме.На тях поне Китай им помага, а на България никой не помага, а всеки краде!

35

мразичервенотиквеник

преди 4 години

Ах ми той умрял *** ! Сега корейчетата ще си поплачат и туки виж след една седмица ни обявят че и коронавируса умрял . Много яка конспирацийка можеда излезе от това .

34

Анонимен

преди 4 години

Бригадата от видни китайски лекари ще спаси другаря Ким или в най-лошия случай ще го зарази с Ковид.

33

Fake news

преди 4 години

Тази новина не е потвърдена. Има само спекулации по тази тема, но няма официално потвърждение. Всичко започва от видео в ютуб.

32

Анонимен

преди 4 години

Малко редакторски пръдни за лека нощ...

31

ъцз

преди 4 години

Не мисля, че има смисъл да обясняваш на тези *** , каквото и да било. По NG даваха една поредица Апокалипсис - война на световете нека да гледат там как и защо Корея е разделена и какви ги вършеха САЩ във Виетнам. Защото и Виетнам бе разделен на северен и южен

30

АнатемаНаСулЮ Пасито

преди 4 години

Бас държа,че краварете (СеРеУ -то и МИ -5-Новичоците)са му свършили работата.

29

Анонимен

преди 4 години

Прападна ми надеждата, че тоя човек ще построи най-сетне комунизма и аз приживе ще мога да видя това чудо на човешкия гений завещано ни от Маркс комунизЪма. Явно отново ще трабва човечеството да чака поне още 100 години.

28

Анонимен

преди 4 години

Естествено че Северна Корея и Южна няма да се обединят.Да не мислите че дебелият управлява нещо тоя е васал на Китай.А Южна Корея е марионетка на Сащ в региона.Как ще се обединят освен с война.

27

Анонимен

преди 4 години

Ами вервай не вервай, твоя работа, но определено не са чак толкова зле както се определят нещата и се представят. Всяко нещо има две страни. Хората там живеят сравнително спокоен живот ако си гледат работата и не се занимават с глупости. Северна Корея е пълна с китайски заводи и повечето стоки в Европа на които пише производни в Китай всъщност са произведени в Северна Корея.

26

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 36 Да бе, изобщо не са зле нещата там.Вервайте.

25

Иво

преди 4 години

Комунизма никога няма да се затрие. Той е създал света.

24

Анонимен

преди 4 години

Като човек пребивавал в Южна Корея и съдейки по клипове за Северна Корея смея да твърдя, че сме в голяма заблуда как живеят хората в северната част! Не е чак толкова зле колкото се описва дори напротив! Разбира се, че са *** управляващите там, но са една династия и приближените им, а в останалата част от света крадат наред. Очаквам обединение на Корея и реално става доста силен играч в световната политика. Ядрена сила с договори за безмитна търговия с цял свят и яка индустрия

23

Анонимен

преди 4 години

После ще поплача, че сега имам малко работа...

22

Анонимен

преди 4 години

Поредната фалшива империалистическа партенка !!! Ким е най големия политик и държавник на нашето съвремие !!! Истински патриот, родолюбец и борец за световен мир !!! Да му пожелаем бързо оздравяване и отново да всява страх и паника сред атлантическите империалисти!!! Такъв човек не се предава лесно а и е целунат от Господа !!!! Дръж се другарю Ким!!!! Българските патриоти винаги ще те подкрепяме !!!

21

Анонимен

преди 4 години

Съмнявам се да има двойници. Освен него не вярвам да има втори дебел там. Ако хвърли топа, дали генералите ще се сбият за властта?

20

Тъпомер

преди 4 години

Вече ме напушва на смях,та чак и коментари,абе дай му на кучето кокал.......

19

Анонимен

преди 4 години

Което и от двете да е,заслужил си го е.

18

Бай Йух

преди 4 години

Ако Кимчо е дал фира, това е не защото се е разболял от Ковидчето. По-скоро да е отровен защото имаше различни възгледи от тези на баща си. В крайна сметка войната между вътрешните кръгове в С.Корея ще му разкаже играта. Ще приключи своя живот като дядо си ... само че млад !

17

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

всички ще умрем