40

Анонимен

преди 4 години

Каквато и да е била помощта, направо е без всякакво значение.Който го е докарал до състояние да му се оказва помощ, той е виновен за с.мъ.ртта му.Наркоманчето е виновно. Майка му и баща му - същоНе е случайно,че ни пишат вече за "джипа - у.би.ец",демек тяма виновен човек. Толкова хубаво клише беше,ама сега не го използват,защото парите на Винпром им запушват устата .

39

лоши думички

преди 4 години

Бе що се опитвате да извъртите работата бе?Надрусаният убиец - ангел небесен, а първата помощ неадекватна.

38

Анонимен

преди 4 години

Обвинението за 140 км/ч очевидно е безумно и е повдигнато с единствената цел да отпадне в съда. Следователят се позовава на лична преценка въз основа на щетите.

37

д-р Ох Боли

преди 4 години

При такива жестоки травми е възможно пострадалия да е известно време в съзнание, ако сърцето още работи, но скоро загива най-малкото от вътрешен кръвоизлив /хеморогичен шок/.При всички положения е по-добре да се опитаме да помогнем на пострадалия, но разумно и внимателно, а не просто да го извлечем от колата. Факт е, че огромния брой затинали при ПТП е било възможно да оцелеят при навремено и компетентно оказана долекарска помощ.

36

Анонимен

преди 4 години

Глупости на търкалета. При травми несъвместими с живота и с памук да го извадят , все тая. Търси се под вола теле.

35

Анонимен

преди 4 години

Тия прекаляват,в тролея,където съблякоха момчето-никой не се притекъл на помощ,нямало гражданско общество.При Милен,защо са го преместили.....Българинът е човек на крайности и на първичните реакции.

34

Анонимен

преди 4 години

Упрекват минувачите, които са се притекли на помощ, но и упрекват минувачите, които не са спрели да помогнат...

33

Анонимен

преди 4 години

Минувачите са убили Милен Цветков дрогирания наркоман няма нищо общо ?А кой обучи лекарите нагло да лъжат и да разтягат локуми от лекарския съюз ако имат някакъв морал да изгонят въпросния лекар от съюза си ! Оставка и на Ананиев !

32

Анонимен

преди 4 години

Това става, като се подиграеш на маските как нищо не правели, като грубо потъпкваш правилата.Викаш, да беше с маска, щеше да оцелее...

31

Анонимен

преди 4 години

В САЩ имаше такъв случай, в който потърпевш от ПТП осъди притеклите му се на помощ за увреждания причинени от некомпетентност.Аз също бях в такава ситуация. Буквално до мен в супермаркет както си вървеше падна възрастен човек. Протегнах ръка, за да му "помогна" да стане. За късмет секунди след това се притече жена, която подложи под главата му чанта, остави го да лежи. Оказа се лекарка. Обясни нещо професионално, което не разбрах.

30

Анонимен

преди 4 години

Човек, който излиза от колата и ходи сам, едва ли не подтичва, няма нито счупени прешлени, нито някаква мускулна парализа, още по-малко пък спукана аорта. Освен това, както каза свидетелят, сърдечен масаж са му правили докторките, а не случайни хора.

29

Емил Странжев

преди 4 години

Тези от БЧК за какво са! Да обучават население за спешна помощ, има различни начини ТВ, видео, книжлета, интернета . Дремят за заплати . Българска му работа

28

Пипс

преди 4 години

Хората, оказали първа помощ са виновни, дрогираният е невинен!??!!!! 140 км/ч , 4 несъвместими с живота травми, 4 вида наркотици в кръвта, но иначе не е виновен друсания!!!!!Как спят нощем тези адвокати?!!?

27

до 24

преди 4 години

И какво се казва в БЧК? Книжка, ако имаш, и пишеш тези тъпотии, значи, че книжката ти е равносилна на купена. На БЧК първото, което се казва е, че, ако нямаш шини и не си обучен, тялото не се ДОКОСВА. Камо ли да се издърпва от колата и да го карат да върви, да му дават да седне, легне и да му дават вода. Това си е чисто убийство.

26

Еее

преди 4 години

Тия прекаляват,в тролея,където съблякоха момчето-никой не се притекъл на помощ,нямало гражданско общество.При Милен,защо са го преместили.....

25

до 16

преди 4 години

А, ако всички бяха спазвали изолационните мерки, дали нямаше да е жив, а? Я помисли малко. Ама нали трябва да блеснем пред простия сеирджия, да кажем как маските не пазят, да се подиграем на СЗО, на Южна Корея, която се справи с напастта само и единствено заради изолацията и маските. Ама Милен повече ги разбираше тия неща. Искаше да изпъкне, да се покаже. Ето, изпъкна и се показа прекрасно и за последно.

24

Анонимен

преди 4 години

Ако изкарат,че не е трябвало да му оказват първа помощ,ВЕДНАГА ама ВЕДНАГА да се премахне , " червеният кръст" при шофьорските изпити!

23

Анонимен

преди 4 години

Нещата вече започват рязко да се замитат и размиват!!! Тази посока на развитие е повторно убийство! Направили са каквото са могли, ако Убиецът и убийствените му другари не се друсаха и хвърчаха по улиците като обезумели нямаше на никой да се налага да прави каквото и да било. Ако мизерното същество управлявало колата си беше учило уроците вкъщи нямаше да се обсъжда тази боза, това е просто несериозно и показва единствено нежелание причинителят да си понесе отговорността, заедно със задругата.

22

Анонимен

преди 4 години

Хората са казали - парите развалят. Когато чувстваш че всичко е безгранично правиш каквото си искаш на 22 години вече си програмиран, че граници няма и си завършен ***, такива нямат място сред обществото.

21

Крас

преди 4 години

Възможно ли липсата на колан да е бил фатален за Милен.Много лесно го вадят от автомолбила.