69

фурмата

преди 4 години

До РеалистУвеличението е само защото влезнаха в махалите и увеличиха броя на тестовете.За да си нагласят пик.Идея си нямат примерно лекарите в по-малките населени места какво и как.Те така. с 20 000 теста масово щели да тестват. 20 000 на ден трябва да правят и много бързо ще се изясни цялата ситуация.Ама няма да може тогава да прикриват много неща и кражби на едни пари.А така с режисирано пресконференции и плашене е лесно.Ама дори и да плашат не им се получава нещо

68

Неграмотност

преди 4 години

До 81Цифрите са десет 0,1,...,8,9 и не са кухи. Куха е. ... на тези, които казват цифра вместо число.

67

Анонимен

преди 4 години

До тезиМай още не си изтрезнял от снощи.Я да ни светнеш нас непросветените как точно Тръмп е утрепал вируса? Щото фактите сочат друго,хамериканците продължават да мрът като мухи и продължават да чупят всички рекорди.

66

глухар

преди 4 години

Работещият със 600 души, щом смяташ, че няма епидемия/пандемия излизай на протест, стачка, демонстрация, гражданско неподчинение, а не ми реви страхливо от клозета като латерна. Капийш? Щом 300 кинта та спират да си отстояваш твърденията си ми ясен.

65

Анонимен

преди 4 години

от 80 за 72...Утре ако имаме само един заразен, пак ще каже, че имаме някакво увеличение( нищожно), защото е спрямо цялата бройка на заразените.

64

???

преди 4 години

Днес колко вирусоносители ще кацнат на летище София и безпрепятствено ще заразяват наред? А през сухопътните граници колко човека ще внесат заразата?

63

Анонимен

преди 4 години

До някоя_сиПак ли ти. Жалко, че нищо не си разбрала. На всяка манджа мерудия. Хайде видната вирусоложка и правна специалистка да спре да каканиже простотии. Вече като видя поредният ти бълвоч ме избива на лудост. Вземи си намери нещо да правиш, че скоро ще превъртиш от страх.

62

къде сте журналята?

преди 4 години

Всеки ден е едно и също-едни сухи цифри и толкоз.Няма стратегия,няма съобщаване какво и дали изобщо нешо ново не е измислено да се направи.Само статистика.Явно няма идея какво да се прави или всичко е много добре обмислен план как да се манипулира и зомбира населението.*** нали е опозиция-плямпа за парламента що не се е събрал,но нищо за КППта,нищо за това,че здравеопазването у нас е унищожено.И то заедно с тяхното участие и/или бездействие.Инак е много курнас.

61

Анонимен

преди 4 години

до 72 А бе още ли има такива като теб които не са разбрали мръснишките номера на Годжи. Той няма предвид че увеличението е само спрямо миналото денонощие, а спрямо цялата бройка на заразените от началото на вируса у нас. Ама така го казва, че да се объркват хората- разбира се нарочно се прави да има напрежение сред хората.!

60

ЩО МЛЪКНАХТЕ ЗА

преди 4 години

ШВЕЦИЯ. НАЛИ Я ДАВАХТЕ ЗА ПРИМЕР. Я КАЖЕТЕ СЕГА КАК ВЕЦИЯ ГОРИ. ТЕПЪРВА СЕ РАЗГАРЯ ВАШИЯТ ПРИМЕР. СПРЯМО НОРВЕГИЯ. НАЛИ ТАКА Я СРАВНЯВАХТЕ.

59

Реалист

преди 4 години

"Вчера" новозаразените бяха по 5-10-15 случая, днес са по 45-50, увеличение 5-10 пъти. Защо? Защото мерките на правителството не са правилните мерки. Все се говори за строгост на мерките, но никога не се говори каква е полезността на мерките на правителството. За какво са ни строги мерки без полза? Трябват ни правилните мерки, а строгостта им е несъществена. Досега вирусът се внасяме от чужбина, а мерки за това няма.

58

тези

преди 4 години

*** Тръмп живи ще ги дере заедно с униформите!Тръмп утрепа COVID-19Тръмп спря финансирането на комунистическото СЗОДиректорът на Световната здравна организация (СЗО) е НАСИЛСТВЕН ЕТИОПСКИ КОМУНИСТ

57

Анонимен

преди 4 години

До БългаринЕ ти колко мислиш че са реалните случаи? Пак да ти кажа,с по около 700 теста дневно,толкова.

56

Анонимен

преди 4 години

До глухарРаботя със 600 човека на смяна. Нази маска ще те спаси ли. Или да си стоя в къщи и да си простирам прането. Дървен филосор. Всеки ден съм в градския транспорт. Маските ли спасиха онези в Плевен - шивачките. Я стига си плашил от дивана. Скрий си под него. И ръкопляскай на брифингите. А ние трябва да работим и нямаме време за апокалипсиса. Дали ще дойда от вирес, глад или катастрофа - каквото ни е писано.

55

Анонимен

преди 4 години

Добре де, как вчера са 51 заболели, днес 49 и има увеличение с 5%? Тия как смятат? Или стъкмяват в тетрадката нещо всяка сутрин...

54

Този глашатай,

преди 4 години

е по гаден от вируса! Като го видя сутрин и ми се повдига, гади ми се! Какво помага с това си натрапване, действа като китайската инквизиция с капката вода, всеки ден вгорчава живота на хората!

53

Българин

преди 4 години

Ама какви *** пишат тука не е истина. Хора които света им представлява населеното където живеят и фейсбук. Протести тинтири минтири. Този фейсбук вместо да ви промиват само руските агенти го използвайте и за нещо полезно. Ако нямаше мерки нали щеше да сме на 5000 случая сигурно. Те германците японците и китайците са напред не защото хората са егоисти като вас, а защото има колективно мислене, и половината които ми пишете тука едва сте завършили средно ама и акъл дават.

52

НЕ БЪРЗАЙ ЗА ИТАЛИЯ

преди 4 години

ЩЕ ИМ МИНЕ . ПАЩК ЩЕ ВЪВЕДАТ ИЗВЪНРЕДНО.

51

Анонимен

преди 4 години

За Пирогов не се изисква особен акъл за да се разбере защото предимно там умират заразените.В Пирогов отиват по спешност онези, които нямат личен лекар и здравни застраховки. Те просто няма къде другаде да отидат. Ясно е и от коя част на обществото са, почти всички са като първите двама от ломския купон на дъщерята върнала се от Италия.

50

Анонимен

преди 4 години

В една Италия дето измират по 300- 400 на ден извънредното им положение е до 3 май, а тук по 2-*** умират на ден и сме до 13 май!!!!УуУууу....