266

Гешо Камаата

преди 4 години

Много обещавате,но не изпълнявате.

265

До 306

преди 4 години

Хахаха малчо ,бал няма да има .Най-рано юли ще ти е бала.Нали знаеш "нещо ,което не съществува.Бала на 01 ,хахаха

264

Анонимен

преди 4 години

задължиха ни да си крием лицата, забраниха ни да се виждаме и да се доближаваме на по малко от метър и половина, почти ни накараха да си нямаме доверие един друг, завряха ни по домовете на един от най-големите християнски празници, всичко изглежда да върви по план, но забравят най-важното, ние за разлика от тях все още не сме лишени от чувства като емпатия, любов, състрадание и трудно ще изкоренят тези ни чувства без "бой". Запазете човешкото във вас , него не могат да ви го забранят

263

Анонимен

преди 4 години

защо тоя не отговори за *** шофьори на таксита. защо страхливите *** не го питаха кой разпореди безплатно тестване на кафявете. само тях и депутатите ги тестват на куп и безплатно.

262

АНТИ

преди 4 години

Това лекуване "по телефона",ще вкара много болни в гроба.Тяхната бройка никак даже,Щаба не иска да ни каже !

261

123

преди 4 години

Вирусчето ако въобще съществува е безобидно. Излезте от телевизорите и се разходете на чист въздух и слънце с приятели. Къде са болните от коронавирус? Познавате ли такива? Вярвайте повече на собствените си очи и уши отколкото това което ви казват.

260

Али Осман ферат

преди 4 години

Българи луда работа

259

Ужас

преди 4 години

Генерала на 13.05 - днес има 17 нови болни! Тествахме 200 човека (500 теста, ама тук са повторенията и бързите)! Общо хоспитслизирани 228! Безмилостна борба на "първа линия"(любим израз)! Не ходете в парковете, там ще се заразите и умрете, ще дойдат хладилните камиони и чувалите! Удължаваме извънредното положение до 24.12(Бойко така каза, каквото каже той, това е)!

258

Анонимен

преди 4 години

На КПП в София е заловен камион с десет софиянци!Шофьорът е сирийски гражданин!

257

Анонимен

преди 4 години

"Добре. Отивам в интензивното без предпазни средства!"Там ще има няколко болни. Ти направо ще останеш на лечение или десетина дена ще се поразходиш сред хората, за да дадеш най-доброто, което си взел от болните?Не ме интересува кой какво точно няма да яде, ако не се промени изцяло мисленето и хората не станат ЧОВЕЦИ!Мисли за обществото - то ще помисли за теб, като отчете твоята ценност за него.Ако не си ценен, то няма защо да тежиш на света!

256

Анонимен

преди 4 години

Днес пишат болни ама много болни хора. Егати рева защо нямаме много умрели.БЪДЕТЕ ПОНЕ ДНЕС СМИРЕНИ и виште доброто. Толкова коне с капаци не допусках

255

Анонимен

преди 4 години

България умря изпод озлобен и крадлив лъжец.За разлика от Левски и Ботев умря в страх, от простотия. Умря заради 3 телевизии и 5 сайта. Умря заради генералчо Пиночет с ехидната му усмивка заплахи и закани. Умря заради собствената неграмотност. Умря умствено, скоро и икономически.

254

Анонимен

преди 4 години

До УжасКои държави имат план?Нито една държава не знае колко време ще сме така... Нито имат план.

253

БГ

преди 4 години

На този сват празник няма да пиша нищо против "безсмъртните" и тези, които ги е яд, че броят на заболелите е малък.Да живее България!

252

Анонимен

преди 4 години

Седете си вкъщи и измътете великденските яйца.

251

Анонимен

преди 4 години

До Iiiiii "Ти ли ще ми храниш децата"Когато си създавал поколение имал ли си готова стратегия, план, източници за финансиране за периода на задължителната грижа към него? Не? И защо друг трябва сега да ти храни децата, след като ти си живял някакъв измислен живот, без каквото и да е покритие?Само добри неща се случват в последно време!

250

До 293

преди 4 години

Червените???Визираш Боко БКП симеоновския кадър ли, отказалия да се деполитизира, охрана на Тато, синът на директор на училище по соца?

249

Анонимен

преди 4 години

До До БГОт 1 час носене на маска абсолютно нищо не може да се случи. Затова е препоръката да се стои в къщи повечето време.

248

Ужас

преди 4 години

Тоя ще каже на 13.05 - днес има 18 нови случая, направихме рекордните 510 теста! Пика идва! Оставаме в изолация до 24.12! Пика ще е на Коледа, тогава ще дойдат хладилните камиони и чувалите! Тогава вече ще правим по 520 теста на ден! Не знаем какво е положението реално, нямаме план за излизане от кризата, нямаме стратегии и варианти, нищо че другите държави вече имат!

247

Анонимен

преди 4 години

Добре. Отивам в интензивното без предпазни средства! Ще видя празно отделение, празна болница и лекари с кафе и цигарки. Защото вместо да спасяват хиляди животи в болница с мащабите на ВМА има 70 човека. Искам статистика на чакащите планова операция за рак, чакащи лечение за тежки заболявания, които умират по домовете, докато ние пляскаме за 8 души в Пирогов...