178

1

преди 4 години

До До 1Дори така да е, това не е показателно за компетентност, а аз съм чел как се аргументира въпросната. Повярвай ми, така може да се аргументира само човек, който разбира от материята. Това е което има значение: колко знаеш като специалист и колко можеш да мислиш (и за двете се иска да си грамотен И умен). За разлика от повечето "специалисти" тук, които не могат да завършат един пост без да покажат колко са неграмотни (не граматически).

177

Анонимен

преди 4 години

Имам близки-нормални, скромни и обикновени хора от села.Но тук "биг фор", "пиейчдита"...А да пишат правилно не могат...

176

До 1

преди 4 години

Когато човек слага илишно "т" на места, на които не трябва...Повярвай ми, не е от бързане, не е от небрежност, не е от форума...От незнание е.

175

Анонимен

преди 4 години

До SSОпитваш се да играеш "разделяй и владей", но съм забелязал, че си слабичък. Реално не знам дали такива като теб си давате сметка, че освен един друг да се потупвате по рамото колко сте уникални нищо не става от вас.

174

SS

преди 4 години

Бръкни в джоба на българина и ни партия ни партийки го интересува - на площада с тояга в ръка да се бори за народни правдини! Ама не, той Бойко продаде Родината на американците и сега виждам само роби наоколо! Пейте робини в таз робска земя! За кой ли път ви излъгаха отново и разделиха??? Разделяй и владей!!!

173

Анонимен

преди 4 години

Не ме бърка - 4,5к на месец чисти + 60к в сметката + наследен апартамент от баба ми. Дори и 2 години да съм безработен, няма да ги усетя.

172

1

преди 4 години

Ето, например в пост номер 226 написах "не винаги", въпреки че знам и винаги пиша невинаги слято. Просто когато пишеш във форум нещата не са толкова строги, че човек да се занимава да проверява или дори да внимава особено много за дреболии.

171

1

преди 4 години

До Анонимен 228Заболяване е. НО! Неграмотните са имунизирани срещу него. Дай боже да тръшне тези, които още не ги е тръшнало, но са предразположени към него. :))))

170

мен

преди 4 години

Мен Някоя си, ме кефи. Надъхана е и се старае.

169

Анонимен

преди 4 години

Съпругът ти им пийечди ... Тъй дано е некое венерическо заболяване, че да ва тръшне цялото семейство и да на отърве от вас ..

168

1

преди 4 години

До Анонимен 225А ти работиш .... какво?

167

1

преди 4 години

До някоя_сиНе се притеснявай, аз също не винаги проверявам всичко и, след като си прочета написания коментар, виждам, че някъде в писането съм направил пропуск. Иначе, сещам се за разговора с оня т*ол за ограничаването на "правата" му когато се опитваше да цитира Конституцията, но вместо това цитираше Костентуцията .... :))))))) За който разбира знае какво работиш ...

166

Анонимен

преди 4 години

Жалко е, когато хора с огромни претенции, особено такива за интелектуално превъзходство, пишат като четвъртокласници!Всичкият ни "елит" в България е такъв, затова сме и лидерите на света.

165

До някоя си

преди 4 години

"Когато тече мисълта на един човек и той я изписва в коментарът си..."Отново пример за неграмотност. "Той я изписва в коментарА си"!Не в коментарът!Явно не е проблемът в ограниченията на форума. Вие просто не знаете къде се употребява пълен и къде непълен член. Не зная къде сте завършила право.

164

Анонимен

преди 4 години

До "До някоя си", който обърна на дамата внимание за правописа й:Е, ти (не мога да го кажа директно, че ще ме изтрият), й направи *** туше, брат/сестро! Да, винаги така става. След като разкрикуваш някого на тема правопис, при това съвсем нежно в твоя случай, следва едно от двете:1. човекът се обижда или2. човекът пита риторично "Е, граматиката ли е най-важното?"Ами не, не е най-важното, но какъвто ти е правописът, такова ти е всичко останало.

163

Анонимен

преди 4 години

Оставката 3 кога ще е

162

Коронадиария

преди 4 години

До Анонимен 217Те и сега са ги оставили в Божиите ръце, но ако говорим за икономическия аспект, а не за здравния :)Както и да е - живи, здрави и работещи да сме:)Весели празници!

161

Анонимен

преди 4 години

До 182 не трайно безработните а ти си мързелив и злобар такива злобари като тебе са отврат разбира ги трайно безработните за такъв като тебе не би работил никой

160

Анонимен

преди 4 години

Пикът на Covid-19 ще настъпи, когато голямата част от Българите нама какво да сложат да ядат на масата. А той ще е много скоро тогава между дилемата, дали ще умреш от измисления вирус или от глад смятам, че глада ще надделе. И тогава нито вирус, нито пандемия, нито забрани и полиция могат да спрат хората доказано е. А вие влизате в безсмислени спорове за IT специалисти, в момента проблема вече не Covid-19 а произтичащите от него забрани.

159

До някоя си

преди 4 години

И аз не съм филолог, но съм юрист и съм влязъл в СУ с литература и история. Претендирам да съм грамотен. Явно при вас нещата са се случили по друг начин.