114

Анонимен

преди 4 години

До МАЙМУНСКИ ГРИПЗа момента не съм виждал по време на извънредното положежен българин с хелуинския си костюм.В Сащ имаше хора с хелуинските си костюми

113

само питам

преди 4 години

Всъщност, някой от вас да познава, да е чувал от познати, че еди-кой си (персонално) е болен/починал от корона?Ще излезе прав онзи, който каза, че заразените и починали от т.нар. вирус са като извънземните: Всички говорят за тях, но никой не ги е виждал?Поне моите познати и в страната и в чужбина нямат такъв познат - в най-най-широк кръг от познати, роднини, колеги, съседи...

112

Анонимен

преди 4 години

ВРЕМЕ Е ДА ОТХВЪРЛИМ ДИКТАТУРАТА НА ТАЯ КРАДЛИВА,ПРОДАЖНА ,САМОДОВОЛНА И НАРЦИСТИЧНА ЕВРЕЙСКА МУТРА-БОКО БЕХАР. ВРЕМЕ Е ДА СИ ВЪРНЕМ БЪЛГАРИЯ И НЕ КРАДЛИВИ И ПРОДАЖНИ ПОЛИТИЦИ И МЕКЕРЕТА ДА РЕШАВАТ СЪДБИНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ,,А ДА РЕШАВА ЕДИНСТВЕНО СУВЕРЕНА -БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

111

Ужас

преди 4 години

Имам въпрос към щаба - как си го представят да свърши всичко това и каква е стратегията? Защото така можем наистина 4-5 и повече месеца да си отчитаме по 10-20 нови на ден. Мисли ли се наистина? Или само се отчита, с по 300-400 теста на ден? До кога? Че то и на 14/05 ще е пак същото. На 30.05 пак ще има 4-5 нови. И? Какво правим? Гледайки данни на държави с много тестване, около 1% от населението го е прекарал и смъртността е 0.5-1%. Вероятно и тук е нещо подобно.

110

Анонимен

преди 4 години

тъй като следя световните данни , доста е притеснително ,това че имаме повишаване на критични и смъртни случаи на фона на заразени медици в софия както и липсата на дисциплина миналата седмица.

109

Анонимен

преди 4 години

До СТРАНДЖАТААбе дрогарю защо в САЩ хората си бачкат, въпреки че умират хора и то много, защо в САЩ президента каза, че няма да носи маска кои са комунистите дето все ядат суджуци и затварят хората като в концлагер. САЩ не е концлагер никой никого не затваря, а защо тука е като ГУЛАГ ?

108

Анонимен

преди 4 години

Бащата на нацията,слънцето на живота ни Бойко Борисов е (велик човек)Той обеща на 24 май ресторантите да са пълни!

107

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Сякаш не идва Великден, а Хелоуин - маски, плашат ни с камиони с трупове, само дето няма лакомство, а само гадни номерца от Щаба и Паравителството.

106

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 145Сега на следващите избори ББ ще се обяви за спасителя на България.

105

до 148

преди 4 години

Мангъров въобще не говори за стадиони и спорт, говори за стаден имунитет тоест пълна слободия, заразяване на воля.

104

маската

преди 4 години

предупреждавах за маските от 1 месец. Най сетне се светнаха, но след дъжд качулка. Сега обаче превъртяха в другата крайност. Да се носят навсякъде! Поредната безсмислица. Маски трябва да се наложат само в транспорта, магазина и на работа. И да се освободи населението, да работи и се движи.

103

Анонимен

преди 4 години

До ОставкаМангъров говореше за постепенно отваряне на държавата.Доктора иска да се отворят стадионите, за да може здравите да спортуват.Дано да го послушат.

102

АНТИ

преди 4 години

Вирус броди из Европаи унази той потропа,ту по двама, ту по трима,Ковид нови жертви взима.

101

Анонимен

преди 4 години

Защо е въведено извънредно положение от епидемия, про 700 заразени, след като си има закона за минимум 10000? Истинската бройка ли не се казва или има политически причини за прикриване на барцелонски и подобни далавери?

100

Анонимен

преди 4 години

Ще го удължат и няма да сме единствените в ЕС. Юни месец вирусът подпуква южното полукълбо.----Да затова Германия вече почна да отхлбва мерките. Австрия и Швейцария също. И понеже щял вируса да подпука южното полукълбо ще удължат карантината тук? Къв си чук...

99

Анонимен

преди 4 години

Бат Киро, давай нов клип в тубата, че няма к'во да се гледа, брат, а тоя Годжи вече писна на всички до откат всеки ден да брои заразените.

98

Оставка

преди 4 години

Разходките в парка са по-опасни от причестяването с обща лъжичка. И тези хора са начело на щаба, който ще ни спаси от пандемията. Това е абсурд! За ситуации с най-нисък риск се прилагат мерки с най-висока степен на ограничение. Уволнете ги незабавно, тези не знаят какво вършат!

97

цъфнал Гроб

преди 4 години

Бащата на нацията,слънцето на живота ни Бойко Борисов е (велик човек),ето и сега той се грижи за бедните и най уязвимите,затова бат Бойко си дари цялата заплата на една самотна майка която живее и бедства в една скромна къщурка в Барселона.питам,а Радев кога...

96

Елемаг

преди 4 години

Вчера малко пообиколих...ИЗвън областен град,всички общински ГРАДОВЕ,нито маски нито нищо.На едно място преброих точно 18 деца с колелета на компания..А селксите седянки тип "Хранителен магазин като кръчма с маси отпред"са си обичайни в селата с по 12 селски зезвезка ,комбайнеро пияници!!!Не може ли тези мерки просто да се нарекат "Нещастието да живееш в областен град"???

95

Анонимен

преди 4 години

До аз-ътИдеята на карантината беше да не пламне цялата държава.Ние имаме застаряващо население.Също и икономическата идея е определени бизнеси за фалират и след това да бъдат изкупени на безценица.