14

Анонимен

преди 4 години

Тея дни ще се изолирам по църквите.. Там вирус не вирее.

13

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 4 години

БОГ да пазиБЪЛГАРИЯ

12

АНТИ

преди 4 години

Българи, след 2,3 ракии знам, че ставате безсмъртни.А пък със забранени химии, ставате извънземни.НО, Ковид 19 ще ви покаже, че сте смъртни и земни, както отдавна говореше баба Ванга.Целта е, да се ограничи на максимум заразяването, а след това ... каквото е писано.

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Води се официална статистика от края на февруари до сега 103,506 мъртви.

10

Анонимен

преди 4 години

Миналата година над 100 000 в САЩ умират от сезонен грип, ама нямаше истерия.

9

До 2

преди 4 години

През 2009 година Бойчето все още "прохождаше" и се оглеждаше боязливо, но сега вече е старо куче медалист и никой не знае и не разбира повече от него.

8

Анонимен

преди 4 години

Ако беше с 0.000001% смъртност от 7 милиона, кой ще отговаря за този 1 умрял?Ами ако този умрял е министър?Или ни будалкате, че бихте допуснали групов имунитет, или текущите мерки не са за каквото изглеждат.

7

Анонимен

преди 4 години

Как разбрахте, че смъртността е висока, при положение, че няма достатъчно тестове и не се знае колко са изкарали вируса и имат антитела, отделно не малко смъртни случаи се пишат корона, а не са тоест данните са изкривени и не отразяват реалния процент на смъртност.

6

еееее

преди 4 години

Според много статии дори реалната смъртност от инфекция, която се предполага е всъщност близка до грипа, като максималната стойност се изчислява на 0.7%, но според други източници дори се говори за смъртност под 0.1%!

5

ДртПрч

преди 4 години

H1N1 си беше смъртоносен - около 10%.

4

еееее

преди 4 години

Още един ***, който не знае за какво говори. Не може да направи разлика между case fatality и infection fatality. Аз съм в шок колко много неграмотници заемат уважавани постове и им слушат мненията като на експерти! Вземи прочети малко реално изследвания , експерте! Смъртността на вируса е при най-тежките прогнози и изследвания 1% от заразените. Знае се, че значим % не влизат в статистиката, защото не биват тествани масово, а реално нямат симптоми или имат леки симптоми.

3

ЕДИ КОЙСИ

преди 4 години

ИЗОЛАЦИЯ ИЗОЛАЦИЯ АМА МЛАДИТЕ НЯМА ДА МОГАТ ДА СЕ ОЖЕНЯТ

2

браво бе

преди 4 години

А какво работеше през 2009 година срещу H1N1 за да няма такава истерия както сега?

1

ДртПрч

преди 4 години

Смъртността при КВ19 не е по-висока от тази на обикновения грип.