47

Анонимен

преди 4 години

Виждам, че моя коментар 54 не се харесва на блатните ***. Толкова по-добре, защото това са факти.:)

46

Анонимен

преди 4 години

До ДО 41 НЕ ОТБЕЛЯЗВАЙНе ставаш.Пращайте други.:)

45

до `до трола`

преди 4 години

Хубаво си се сетил `как ги пренасят болните`И това се знае - пренасят случаи, които още не са станали много тежки и могат да издържат на полета - това от Италия.За Франция е по-лесно, защото е много близо.КАК пренасят болни от Милано в Южна Италия? Май е много по-далече, но Конте ни обясни, че го правели - вече нямало места в Сев. Италия, затова ги пращали.

44

ДО 50

преди 4 години

КАКВО ЗЛАТО ТИ ВЛЕ БЕ ЛЪЖЛИВ ФАШИСТ ?ЗАЩО ЛЪЖЕШ?ДЕНДИ ПРЕШЪС ПО ЗАКОН НЯМА ПРАВО ДА ИЗНАСЯ ЗЛАТО ИМА ПРАВО САМО ДА ПРЕРАБОТВА НА ТЕРИТОРИЯ И ДА ПОЛУЧАВА ЗАПЛАЩАНЕ СРЕЩУ ПРОЦЕНТ ПРЕРАБОТЕНО КЪДЕ Е БЪГАРСКОТО ЗЛАТО ПРЕСТЪПНИКО?ЗАЩО ЧУЖДАТА ФИРМА НАРУШАВА МЕЖДУНАРОДНИТЕ ЗАКОНИ И ИЗНАСЯ СЛЕД КАТО ИМА ПРАВО САМО ДА ПРЕРАБОТВА.

43

Анонимен

преди 4 години

Австрия, Германия и Франция са изпратили милиони защитни маски на Италия, Румъснки и Норвежки лекари и медсестри отидоха в Италия като часто от Европейския механизъм за взаимопомощ, пациенти се разпределят между съседни европейски страни а ЕС дава милярди за помощ и възстановяване, но руските тролчета си четат опорките от бележките как Европа "изоставила" Италия и Русия били "единствените" с техните ПиАр акции. Четете, четете, това не променя фактите.:)

42

Bad Company

преди 4 години

Конте е политик от класа и изказването му е достатъчно дипломатично. Научете се да четете между редовете. Факт е, че руската помощ на практика имаше нулев ефект в борбата с вируса и всичко си беше ПР за Путин. Коментарите в италианските медии бяха унищожителни. Всички се чудеха защо мършавите камази бяха стоварени в Рим и ги разкарваха 600 км. до Бергамо като панаирджийски мечки та да ги види половин Италия.

41

Анонимен

преди 4 години

Я ми кажете, като прати помощ на Америка и там ли иска сваляне на санкциите. Който го мисли, че ще сваля санкциите не ме познава, ваш бай Дончо русия перчем.

40

Анонимен

преди 4 години

Москва взе 21 тона злато.Това е истина.Но нали Москва много ни обичала?За Канада колко взима и колко плаща на България е втори въпрос.Москва ни взе златото и повече не чухме и не го видяхме. Същата Москва, която трябваше да обичаме като `въздуха и слънцето, както беше казал онзи Г. Димитров, който по заповед на Сталин хариза Македония на Тито.

39

Анонимен

преди 4 години

Италия не е наясно, че от тук нататък векове норед трябва да е благодарна на Русия, както България трябва постоянно в продължениефна 150 години да благодари за Сан-Стефано и няма край за тези благодарносхи. Дори президента русофил изяде гамото от Гундяев че не е достатъчно благодарен.

38

Анонимен

преди 4 години

Италия и Испания отдавна искат ЕС да дава повече пари на южните икономки.Но севера на Европа мисля окончателно ще се диференцира след тази криза.ЕС е вечно дрънкане за пари и средства и това изсмуква всякакъв разговор за политическия смисъл на съюза.Ккава цел има той на международната арена.

37

ДО 41 НЕ ОТБЕЛЯЗВАЙ

преди 4 години

НЕ ТИ СЕ ОТДАВА АНАЛИЗЪТ В НЕГО СЕ ЧЕТА ЗАПАДНА ПРОПАГАНДА ЛЪЖА И МАНИПУЛАЦИЯ.

36

Някой си

преди 4 години

Ако Бойко не говореше вицове по адрес на Путин,сега другарят и на нас можеше да прати помощ като тая в Сърбия. Е все пак ни даде респираторни апарати,ама ако беше бай Тошо,щеше да получим много повече.

35

Анонимен

преди 4 години

Еритреския съюз като не помага поне да не пречи.

34

До Ковидий

преди 4 години

Еми,ако отговориш на? -какво стана в Хамбург с китайската помощ за Италия и ще разбереш,защо...?)

33

Само отбелязвам

преди 4 години

В случая италианецът Конте е отговорил дипломатично,защото иначе излиза,че Италия е неблагодарна на Русия за оказаната помощ. Може да им се наложи на италианците пак да искат нечия помощ. Германия май им се ядоса,защото плюеха Е.С. и повече оттам пари няма да дойдат. За Путин е ясно,че е искал махането на санкциите и е видял възможност. Аз също щях да настоявам за същото,ако бях на негово място. Видя че не иска да махнат санкциите и затова прати по-голямо помощ на Сърбия,с които са си приятели.

32

До 21 -Истината е

преди 4 години

Москва ни взела 21 тона злато ,веднъж ,а канадска фирма СЕГА, изнася всяка година два пъти по толкова от наши залежи.По времето ,когато изнесоха златото към Москва, в България се строяха болници и заводи ,подготвяха се проекти свързани с космически програми. Сега се закриват болници и заводи ,а за подобни програми нашето участие се свежда единственно ,ако от някъде се сетят да поканят учени,завършили по това време-когато имахме образование.

31

Ковидий XIX

преди 4 години

Абе те тези намеци хич не са обидни - Путин си ползва ситуацията, ама Контето явно си има някакви интереси да се прави на ударен... Защо не благодари на Германия, че му предостави цели болници? Защото на едни хора не им изнася в момента да представят европейска държава в добра светлина. Забранено е да има други добри, освен Русия, Китай и евентуално САЩ. А на САЩ, начело с рижавия, сега всички други са им виновни, само той е велик и добър. Ерата на цезарите с пълна сила.

30

ди 31

преди 4 години

Знаеш ли колко ми дреме, че не харесваш това което пиша.Оплачи се на Путин.И на теб ще ти даде 60 лева, колкото му е помощта за руските семейства.Навъдили сте се хиляди руски тролчета и се мислите за неповторими.

29

Анонимен

преди 4 години

Не Италия а личността Конте смята намеците за обиждащи го. То и в България е пълно с такива тънкообидни по отношение намеренията и действията на Русия като господин Конте.

28

Анонимен

преди 4 години

До Христо ХристовИнтересно, че не ме познаваш обаче вече "знаеш". Такива като теб са ясни. Безработни или нискоквалифицирани маргинали. Не каза, ТИ колко ще дадеш?