169

Берлин

преди 4 години

Споко, има и по-лошо.Вчера гледах по ZDF един репортаж за ЮАР, там карантината е направо ужас. Алкохола и цигарите са забранени в магазините и полицайте стрелят по хората на улицита. Стреляха по една журналстка но мисля, че само за да я сплашат. Не я уцелиха де, но мисля че се напишка момичето.

168

Българин

преди 4 години

Санкционирана Русия помага на "богата, преуспяла" америка за борбата с COVID-19 а ние постоянно сме икономическа криза защото нямаме икономика. Некадърниците от ГЕРБ унищожиха и окрадоха всичко.

167

Анонимен

преди 4 години

Жертви от коронавируса - 9Безработни - 35 000 (засега)***, много повече ще страдат от глад и мизерия от колкото ще умрат от тоя вирус!!

166

АНТИ

преди 4 години

Ще го търсете доброто старо време !НО, нЕма да го намерите.Свиквайте !!

165

Китайска Чума Ухан

преди 4 години

946 873 заразени в Света към момента, дали до Края на Деня като САЩ, Италия, Испания, Франция и т.н. прибавят новите случай, ще ги направим 1 000 000! или може би Утре ще е денят на 1 000 000 Коронясани!

164

Анонимен

преди 4 години

слушайки мисирките и бг работодателите не ни остава нищо друго освен да скачаме направо през балконите, защо да се мъчим в задаващата се неописуема невиждана супер ужасна катастрофална криза ?

163

Анонимен

преди 4 години

Направили ви впечатлени че откакто спряха самолетите и пушещите заводи природата се възстанови. Точно такава беше през 60-те 70-те и 80-те години. Погледнете какъв сняг наваля през април а сняг валеше и на 1-ви май. По възрастните помнят.

162

Анонимен

преди 4 години

За броени седмици може да се построи световния социализъм и екологията. Безработните минават на държавни социални кухни, а работещите във важните сектори (хранителна промишленост, телекомуникации и електроразпределение, индустрия) остават да работят, някои с повишени, други с намалени доходи. Потребителските харчове значително намаляват и хората остават с повече пари в джоба, туризмът става пеша до най-близкия парк а не да изгориш 40 тона керосин, въздухът автоматически става по-чист...

161

Берлин

преди 4 години

В хоум офис ли сте бре? Работете нещо, стига с базиците по форумите. Не че и на мен не ми хареса:))

160

Анонимен

преди 4 години

Стига сте мрънкали, българчета.В ЕС сте - най-великото човешко творение! Можете свободно да пътувате навсякъде в западния концлагер и да избирате господарите си!

159

Иван

преди 4 години

Последиците за България след тази истерия покрай коронавируса, ще бъдат най-тежките в Европа. Уволнения, съкращения, намаляване на възнагражденията, стагнация, инфлация, тотална финансова депресия. Държавата и бизнеса нямат никакъв ресурс за справяне със ситуацията. Иде лято и по всичко личи, че туристи няма да има или ще са пренебрежимо малко. Кризата от 2008-9 ще е като нежен спомен, в сравнение с това, което идва...

158

Теоритик

преди 4 години

да сега имахме Комунизъм и Капитализъм като 2-те основни икономически системи - вече имаме нова - Коронизъм, събрала в себе си най-лошото от 2-те предходни!

157

МАЙМУНСКИ ГРИП

преди 4 години

Добре, че от време на време идват и такива вируси, да се прочисти малко световната популация от калпавия матрял.Естественият отбор е двигател на еволюцията.В Европа през XIV век чумната епидемия е убила около 1/3 от населението, но от друга страна е сложила край на тъмните векове и ни е докарала Ренесанса.Всяко зло за добро.

156

Берлин

преди 4 години

Ха,ха добър виц.Всеки ми има някакъв сплин.

155

Българин

преди 4 години

Ами ние сме в тежка икономическа криза от 31 години насам, тя още повече се задълбочи през последните 10 години. Фактите са такива уж имахме излишъци пък ще теглим 10 милиарда заем, това ще рече, че хазната е празна. Безродниците от ГЕРБ съсипаха всичко в тази страна.

154

Шаши

преди 4 години

До анонимен: Не зная, само виждам хората по селата. Много зле има. А и тук в блока има. Нещо много малко ми се вижда 1к на медицинските работници. А данъците. Колко ще им останат. Тези 1000+заплатата= увеличени данъци. Аз, ако бях, нямаше да ходя да рискувам.Ако не отидат няма да им плащат. Още по зле

153

Зозо

преди 4 години

До БерлинВ Русия съм :))))))))))))))))))

152

Анонимен

преди 4 години

До АНТИА ти помогнал ли си и на кого някога през живота си?Що мислиш, че Светът ти е длъжен?

151

Анонимен

преди 4 години

Тъй де, винаги ще се търсят висшисти, за търкане на подовете по учреждения и институции.Е, щом само това са ти предложили, значи толкова са ти уменията, брат :) Пазар, кво да го правиш.

150

Анонимен

преди 4 години

До Анонимслед като продаде(подари) бащиният дом в провинцията за жълти стотинки на разярени роми,за да си купи панелка в люлин със заем за 30 години за 100 хиляди евро,нашенецът столичанин... в повече остана без работа и без доходи,но с кредити...ха сега да видя кой ще ги храни.а ромите доволно потриват ръце.пак прецакахме българите!