154

Анонимен

преди 4 години

Всеки един може да е носител. Затова са тия маски, защото никой не знае носител ли е или не. Цял свят блокират цели градове само тука българите много знаят.

153

Хинин

преди 4 години

За ВМА има, а за обикновения българин няма. Абсолютен геноцид. Хининови продукти трябва да се пустат и в аптечната мрежа! Стига са ни навирали европейски заповеди. От ЕС не се интересуват от положението на обикновения българин

152

Анонимен

преди 4 години

Истината е , че трябва да си пласират маските които струват 5 стотинки по 3.50 лв. това е целта на ТиКВАТА - ПЕЧАЛБА и КИНТИ.Да му приседнат....да но.

151

Анонимен

преди 4 години

Единственото, което им дава карантината и т.н. мерки е време, през което нищо не правят. Пикът ще ни удари след месец, когато държавата ще е в колапс, доверието във властта ще е 0, а здравната система изтощена.

150

Край

преди 4 години

Турете му маска на Бокича че за 10г. ми е омръзнало да го гледам.

149

глухар

преди 4 години

А под душа в градската баня ко прайм? за един приател питам?

148

БОЙКО ЖИВКОВ

преди 4 години

КОЙ Е БАЩАТА НА БОЙКО?НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ? МОЖЕ ДА Е ЖИВКОВ, МОЖЕ ДА Е ТЪМНИЯ ЛОРД КАТУЛУ. НИЕ ОТ КЪДЕ ДА ЗНАЕМ? ВЕДНАГА ДА СЕ КАЖЕ НА ХОРАТА КОЙ Е БАЩАТА НА БОЙКО!ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ! НАПРАВЕТЕ БРИФИНГ!

147

Анонимен

преди 4 години

Още ли има неразбрали, че този вирус няма кал да бъде спрян с карантина? Не разбирите ли, че колкото по - бавно се разпространява, толкова повече ще седим затворени. Дори и ако стане някакво чудо и успеем да елиминираме вируса на национално ниво, е достатъчно само ЕДИН човек да дойде от чужбина и всичко почва наново. Та ние с 60 000 случая в световен мащаб не успяхме да си предпазим границите, сега са вече над 1 милион! Единствения начин да приключи това е да се разболее поне 70% от населението.

146

Пътуващ във времето

преди 4 години

До ВирусТи само МИР ли проповядваш?

145

Анонимен

преди 4 години

Баси! Сигурно таман ще свикна да ходя навсякъде с маска и отменят извънредното положение като утихне заразата, и като си сваля маската и тръгна без маска ще се чувствам някак си... все едно гол, без гaщи?

144

Кървавият

преди 4 години

Диктатор Борисов изнудва Българите с тези миризливи маски!

143

Вирус

преди 4 години

Добре ще на тия дето говорят за насилие и анархия да им видите IP адресите, подобно поведение е недопустимо в тази ситуация. Не знаят какво говорят и какво може да стане, макар, че куче, което лае не хапе ;)

142

Анонимен

преди 4 години

А ДАЛИ ще глобавят в махалата за без маска?!?! Или там трябва да се пипа по-внимателно все пак са електорат ?!? Хората без пари, работа и помощ от мащехата държава, сега ще ги глобяват и за без маски, които и без това липсват в търговската мрежа. На тиквата и се клати дънцето вече!

141

Анонимен

преди 4 години

До АнонименA, ти ще си туриш маска тип *** на устата и вече си защитен ? Eй, бре. Cъс същия успех може да си туриш един сутиен на устата. Ей, аман бе щял да си шие маска. Абе пич ако ще заповед от Галактиката да дойде ти имаш права, ти си човешко същество и европейски гражданин. Ама като не сте свикнали да си търсите правата ще ви мачкат.

140

Глас

преди 4 години

За оплакващите се, че маски няма. Маски има и то препоръчваните с n95 филтър. Депутатите са с такива, кметицата на София също. Те са избрани с вашите гласове и са представителите ви в управлението. Благодарение на вас получават 10 000 - 15 000 лева месечна заплата, поне за толкова се знае официално, така че обърнете се към тях, като ваши представители и ги попитайте как и от къде да си набавите маски, като тези които те ползват.

139

Анонимен

преди 4 години

Фирми на техни хора ушиха маски срещу сибсидии, сега искат да ни ги и продават задължително, след като сами казаха , че полза няма! Родоотстъпници и търгаши!

138

Анонимен

преди 4 години

Заповедта може да генерира неочаквани приходи. Стига полиция и жандармерия да почнат най-сетне да си вършат работата и в маалите. Полиция и жандармерия кибичи единствено на входовете на квартал. И изобщо не ги е еня че само на 300 метра от тях групи граждани от махалата се събират - някои да посръбнат ракийка, други на лаф-моабет. Интересно е ще почнат ли да ги глобяват за неносене на маски или всичко е в сферата на фантастиката?

137

Анонимен

преди 4 години

До КотаракЧетох мнението на адвокат и според нея нямат право да ни глобяват, ако сме без маска.

136

КОЙ Е БОЙКО?????

преди 4 години

ОБАМА - ЗНАЕМ2 ДЕЦА И ЖЕНА - ПЪЛНА ПРОЗРАЧНОСТБОЙКО - НЕ ЗНАЕМКОЛКО ДЕЦА ИМА, КОЛКО ЖЕНИ ИМА, КОЛКО КЪЩИ ИМА- ПЪЛНА НЕПРОЗРАЧНОСТ. ЗАЩО?

135

Анонимен

преди 4 години

Принципно не симпатизирам на никоя партия обаче министрите в този кабинет "тепат рибата" отвсякъде. Тези са абсолютно неадекватни! Обърнете внимание на министъра на правосъдието, финансите и бившия на екологията имаш усещането че са извадени от сериал за хора с по-бавна мисъл.