225

мишо бирочето

преди 4 години

най добре направо в евро или франкове.

224

kaputt

преди 4 години

Българите сме законопослушни в основната си част, електората на бойко е незаконопослушен, когато огладнеят познайте на къде ще тръгнат , магазините ще ззатворят и следва мародерство по апартаментите, няма да пиша какво идва, вие сами си направете сметката, 2 етноса живеем на тази територия единия етнос е с повече права от другия, бойко ще ви даде за курбан за да запази власта

223

мишо бирочето

преди 4 години

отивате и си изтегляте паричките от банката. в кеш всичко. кратуните на хунтата до два дни ще се търкалят по канавките.

222

ДО 221

преди 4 години

АБЕ ЗАБЛУДЕН БЕСЕПАР НАЛИ ОРЕШАРСКИ БЕШЕ СЕДЕСАР КАК СТАНА БЕСЕПАР?КАТО ПОЛВИНАТА ПРОДАЖНИЦИ СТАНАХТЕ КАПИТАЛИСТИ И ДЕМОКРАДИ И ВЗЕХТЕ ДА СОЧИТЕ С ПРЪСТ ДР.ТОДОР ЖИВКОВ СЕГА СТЕ НАЙ ГОЛЕМИТЕ КАПИТАЛИСТИ И БЕЗНИСМЕНИ ЕЙ КАТО ЛИЦЕТО ОТ СНИМКАТА БОЙКОВИЦА САМО ПРЕДАТЕЛИ И ДЪРЖАВНИ ИЗМЕНИЦИ 240 НА БРОЙ ВСИЧКИ СТЕ ЗА ЗАТВОРА ....САМО БКП МОЖЕ ДА ВЪЗРОДИ ДЪРЖАВАТА.

221

Анонимен

преди 4 години

СЪБУЖДАЙТЕ СЕ, СЪБУЖДАЙТЕ СЕ, СЪБУЖДАЙТЕ СЕ! Тези фамилии или родове така да де каже, които реално управляват са скрити. Тяхното безсмъртие и сила се подпомага от човешката простотия, която стана изключително модерна днес. Цялата нагла върхушка от управляващи се командва от тях. Не България, целия свят трябва да се обедини и да се освободи от това зло.

220

обективен

преди 4 години

Управлява ни човешко същество , което за 2 седмици не се научи как се носи маска /или я слага на очите ,или само на устата/.И затова вече си джитка без маска.А ние не трябва да излизаме дори на улицата без негово разрешение.Наистина ли сме толкова страхливи и заблудени бе ,хора?

219

Винету

преди 4 години

Няма ли кой да разясни на главния пожарникар на републиката, че да седиш в метрото и трамвая е сто пъти по-опасно от това да стоиш на пейка в парка.

218

Анонимен

преди 4 години

Идолът на простите не се беше появявал последните 24 часа.Генерал *** го измести. Гешев пък съвсем умря.

217

избирател

преди 4 години

До 205Защо Анонимни,човече,реши че подстрекавам,за каквото и да било?!Защото изразявам мнението си?Къде и кога,в кое мое писание,аз написах,вземете кирките и лопатите и да тръгваме........?!Просто питам,АНОНИМНО човече....Не вседнъж,обаяе съм написал,че не съм съгласен с мерките,но КАТО СЪВЕСТЕН ГРАЖДАНИН,ги изпълнявам!!!И това може да се докаже от,компютрите на които пиша и телефоните през,които говоря,т.е. клетките,които са ги обслужвали!!!А ти,докладвай каквото,където решиш,АНОНИМНИКО

216

Анонимен

преди 4 години

До наивенТова е България. Не е Германия. Там заразените са 50 000.

215

Анонимен

преди 4 години

Човек не може да бъде освободен от робството на собствения си разум. 70-80% от човечеството обаче нямат собствен разум, те са подражатели на конюнктурата.В този смисъл има ли нужда от разум?

214

Анонимен

преди 4 години

СКРИЙ СЕ И СЕ НАМЕРИ

213

ДО 196

преди 4 години

ЧЕ КОЙ ПРАЗНУВА СЛЕД ПРЕВРАТА ПРЕЗ 1989 САМО ШЕПА ШОПИ БРАДЯСАЛИ РУНГЕЛИИ СЕДЕСАРИ ПЛАТЕНИ ОТ САЩ СКАЧАХА КАТО МАЙМУНИИ ПО ПЛОЩАДИТЕ И КРЕЩЯХА Ю ЕС ЕЙ А СЕГА И ВИЕ СКАЧАЩИТЕ СЕДЕСАРИ СТЕ ГЛАДНИ КАТО ЦЪРКОВНИ МИШКИ .НО ОЩЕ ИМА НЯКОЙ ИЗ МЕЖДУ ВАС ЗАБЛУДЕНИ ОЩЕ МЕЧТАЯТ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ КОЯТО НИКОГА НЯМА ДА ПОЛУЧАТ ЗАЩОТО САЩ СА ИМПЕРИАЛИСТИЧЕСКА РОБОВЛАДЕЛСКА СТРАНА КОЯТО ОКУПИРА СВОБОДНИТЕ ТАКИВА.

212

Анонимен

преди 4 години

Ми те китайците след няколко месеца ще пуснат нов вирус,след това още един и още един.Този път ще тръгне отнякъде другаде по светът.И кво ние завинаги ще си стоим със забрана за излизане ли? На тоя свят има около 400 000 вида вируси.Могат да ги изреждат още 15 милиона години.Не,не призовавам към нарушаване на правилата просто факти...

211

Анонимен

преди 4 години

Спазвайте мерките за да няма по-тежки.Всички ще си платите глобите рано или късно. Няма начин да се измъкнете. 5000,10000... Цифрата е без значение.

210

наивен

преди 4 години

В Германия се правят по 500 000 теста , а в Тиквенистан по 300 защото не били верни.Германците ли са по-невежи от нашите тикви , или ?Този погребален генерал дето е коремен хирург дали лъже ,или толкова си знае?

209

Анонимен

преди 4 години

Нали Орешарски падна, това е важното!България се пребори и свали Пламен Орешарски от власт!

208

Анонимен

преди 4 години

Значи ние да стоим вкъщи, а вие продължавате да внасяте българи от заразни зони и дори не ги държите в изолация до летището или гарата? Тия докато си стигнат до родните места колко хора заразяват? Та ние да издивяваме вкъщи за шайка гастъри, така ли?

207

Анонимен

преди 4 години

Борисов непрекъснато нарушава карантината. Обикаля насам-натам с джипката, непрекъснато са сваля маската, не спазва дистанция от 2 метра. Той не е за глоба, направо е за арест и въдворяване в изправително заведение.

206

Гаро

преди 4 години

Тоя си е направо за лудницата...Рядко необразован и примитивен"човек"