72

Анонимен

преди 4 години

Тези от халтурата, спорта, свободните професии да започнат с нещо полезно.Например да сарят картофи.А сега всеки втори иска да е халтураджия,певач или ММбияч.Мина това време.

71

SS

преди 4 години

Почакайте,още не е дошъл пика на вируса.А за културата ми дреме на...!В страната на Бай *** не може да има култура.Този вирус няма да си иде нито лесно нито скоро.Рецесията ще бъде страшна.Пестете пари!

70

До не

преди 4 години

Дръж се сериозно !

69

Анонимен

преди 4 години

До НеВисше да ходиш изправен, да не изпускаш таблата и да се държиш учтиво ли ,бре?! Я бегай на лево , циркаджия!

68

Не

преди 4 години

Несмятам че сервитйор е нискокласфицирана, и аз съм сервитйор е сега съм без работа и немога да нахраня. Учил съм 5 години за сервитйор и се изискват много знания и познания, това си е едно више и го работя от 17 години.

67

Глезли и Халтураджии

преди 4 години

1. Повечето БГ артисти са уникално некадърни, а театралните постановки са 90% халтурки и художествена самодейност. 2. Става въпрос за 1-2 месеца, ще стиснат зъби и ще издържат. Както ще издържат всичко останали. 3. Държавата не трябва да помага с пари, а с облекчения на бъдещи данъци и да накара банките да спрат лихвите по кредитите.

66

Анонимен

преди 4 години

До71" До 65" Айде бре, за час взимате повече отколкото 1 бачкатор за ден... колко още искате за сладки приказки .. психота

65

До 65

преди 4 години

Така е колежке. Точно сега ние сме много нужни на държавата и трябва да се погрижем за менталното здраве на нацията. Дано държавата не проспи този момент, защото и ние като лекарите сме учили и специализирали и сме имали безсънни нощи и сега трябва ментално да терапираме хората.

64

Анонимен

преди 4 години

Дано осъзнаят най-сетне че полза от много видове занимания няма.

63

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Никаква култура, никакъв спорт, никакъв бизнес !Ще живеем в казармен ред и ще трябва да питаме полицая дали можем да отидем до тоалетната.На Бойко така му харесва. Бойко така разбира устройството на живота.Важното е болниците да не се препълват и да опазим здравната система.Това, че ще съсипеч всичко останало не е от значение.И да ви кажа ...Малцина ще умрат. Те щяха да умрат и без вируса ...Животът ни обаче ще се окаже кошмар, когато управляващите решат всичко това да приключи.

62

Анонимен

преди 4 години

Напротив, свободните професии тепърва ще започват. Идиотизмът да ходиш в офис, заобиколен от ***, е напът да приключи

61

Анонимен

преди 4 години

Сега всички искате помощ от държавата, а не се замисляте държавата от къде ще вземе тия мангизи нали? Еми няма от къде. А сега се чукнете по манерки и се замислете колко пари от данъци е загубила държавата, когато се съгласявахте да ви осигуряват на минималната заплата!!! Е затова сега цивилизованите държави имат пари и ще се закрепят някак, но ние ще затънем до ушите.

60

Да

преди 4 години

Незнам за тях но сега определено ще има много работа за нас псхолозите и е хубаво държавата да дава по 1200 на психолог защото сега всички ще имат нужда от нас да преживеят стреса. Поне за 2 години напред трябва да има пари за психолозите защото ще има много нужда от нас защото е доказано че след хелт проблеми винаги идват ментал проблеми а ние сме специалистите в тази област защото е доказано че само ние имаме познания.

59

20

преди 4 години

години бяха убивани хората останали без работа, макар и с образование и много често с деца, но никой не ги пожали нито културата, нито туризма нито никой

58

Анонимен

преди 4 години

COVID-19 не уби нищо, умишлено раздуханата истерия и липсата на каквато и да е стратегия за справяне убиха всичко.

57

Анонимен

преди 4 години

Пари за бело и мара имат, а ? (питайте Бахаров) , пари за ботокс и импланти и перфектна усмивка имат ,а ? Сега какво искат да вземат пенсията на бабите ли , та да идат на Бали? Е нема да ходят да обръщат бали на село! Някои хора си плащат данъците за разлика от тях и цял живот работят за пари еквивалентни само на имплантите и пластичните им операции.. Нормално ли са им исканията?? Я дайте всички бойкот на българските провалени анти-културни театри и постановки и сериали.. Съни бич,опадък и дрога

56

WTF????

преди 4 години

Да пуснат представления онлайн. Ако са добри, хората ще плащат и ще ги гледат. Ако са некадърни, ще сменят професията. Да се приспособяват. Никой не им е длъжен. С какво е различен един артист от фалиращия бизнесмен, който ще си загуби и ипотекирания дом????????Тази просия на артистите е толкова грозна, че трябва да се засрамят.

55

Анонимен

преди 4 години

Ех тая държава бе, всички искат да им помогне, тоест да им плаща, за да лежат вкъщи. Ама нали вече не сме при социализма бе? Помните ли? "Кой не скача е червен.." Е, скачахме, и стана приватизация, вече не остана почти нищо не продадено. Модерно е човек да си има фирми, да печели за себе си.. И защо тогава сега чакат на държавата? Със сигурност точно тези със свободни професии се състезава ха кой повече данъци да скрие и да плаща по малко. Сега - дайте ми?! Не става!

54

Анонимен

преди 4 години

За каква култура и спорт говорим, като въпросът е за оцеляване на нацията. За пирамидата на потребностите на Маслоу дали сте чували?Човек когато има възможност, намира начин да спортува и да се забавлява. Културата и спортът няма да изчезнат. Така че ако тези фирми фалират и изчезнат на тяхно място ще дойдат други.

53

Чиновник

преди 4 години

Не е работа на държавата да се занимава с някакви бездарни артистчета, чието ежедневие преминава в безделничество и отвреме-навреме в участие в някакви безсмислени и без никаква художествена стойност "пърформънси" и "ивенти", както тези бездарници наричат жалките си халтурки.