50

extremist

преди 4 години

НАЧИНАЕЩИ ГЕОПОЛИТИЦИ ДА НЕ ПИШАТ

49

Анонимен

преди 4 години

ТИ КАЖИ САЩ КОЛКО ИНФОРМАЦИЯ УКРИВА...

48

Анонимен

преди 4 години

58Прекаляваш с препарати.

47

Анонимен

преди 4 години

САЩ: Китай укрива информация за коронавирусаПОМОЩ ОТ САЩ НЕ СЪМ ВИДЯЛКИТАЙ ПРАЩА ПОМОЩ НА ЕВРОПА

46

Анонимен

преди 4 години

До ха-хаТвоя отговор е достоен за поммашката аудитория в кОмсомолск на аМур.

45

Китай Проказа Ухан

преди 4 години

Май май, Пекин скоро ще срещне Американският Атом за това, че Запалиха Света!

44

55

преди 4 години

Плоскочело творение на пострадали от Чернобилската радиация родители.

43

Ха-ха

преди 4 години

ЦРУ май не си споделя с Пентагона и Президента...От дълги години ЦРУ се е превърнало в "държава в държавата" и "тера инкогнита" за законодателната и изпълнителна власт.Тия си правят каквото искат и никой не е в състояние да ги вкара в пътя.Дори се опитаха да свалят Тръмп!Което нямаше да е прецедент,де.

42

Дааа

преди 4 години

Здравите евроатлантически сили са крайно подозрителни! Да приемем, че укриват. Вас това какво ви касае.

41

Анонимен

преди 4 години

И Садам имаше химическо оръжие. Жалко, че още не могат да го намерят къде е скрито.

40

Анонимен

преди 4 години

Тоя много бързо забрави,как в началото на кризата в Китай,неговият "началник " Рижавият нарцис,говореше врели-некипели,как всичко това щяло да отшуми с настъпването на топлият сезон, как не трябва да се обръща толкова голямо внимание на тая гад! Е не отшумя,а на всичкото отгоре е на път да ви налази тотално,следствие на вашата арогантност и безхаберие!

39

Анонимен

преди 4 години

ДрОгаре про стака радЕф ще ви води нелегално на чинията.......да я пОдкрепяте........и ви обещава короната......но не царската........амеби.

38

39

преди 4 години

Не измествай темата плебей. Какво общо има Путин или Русия със статията? Жалък политагитатор. Научи от къде пиша първо и после се пързаля. Lying sack of liquid crap.

37

Ментора бай Иван

преди 4 години

Нормално е , защото Китай Ви възприема като враг 1 , както и САЩ говорят непрекъснато , че Китай и Русия са техния главен враг!Защо Китай трябва да споделя методите си лечение с надменните янки , за които се съмнява , че нарочно са освободили тоя боен вирус в Ухан?Напротив , ако могат и Китай ще Ви пуснат някоя болест , та да Ви затрие като агресивен народ!

36

Ко, ко каза ?

преди 4 години

До 1 май ще приключи всичко защото иначе ще настъпи такава икономическа рецесия, че хората ще започнат да умират от глад.

35

Зозо

преди 4 години

Айдееее, налазиха форума ***-питеците. Короната ще ги оправи...

34

Иванчо+Марийка

преди 4 години

Източноевропейските лидери показаха рогата си. Много искат да са диктатори. В кръвчицата им е.

33

Американците

преди 4 години

са върхо. Как се паникьосаха, въпреки, че правителството им каза, че линиите за доставка функционират нормално и да не се презапасяват, нещо не повярваха. Изкупиха първо тоалетната хартия, после и други неща и накрая поискаха оръжейните магазини за да пазят тоалетната си хартия от патриотично настроените си съграждани. Минуси приемам само от българи живеещи в САЩ имащи информация, че положението в техния щат е друго.

32

Анонимен

преди 4 години

До 39 АнонименСигурно си с розови бермудки и си седнал на меко столче и с нежни пръстчета в тъмно червен маникюр бавно, нежно натискаш бутоните на клавиатурата

31

Анонимен

преди 4 години

Краварите си мечтаят за 3та световна(голямата печалба), ама не им стиска. Този път ще бъде при тях, целия свят е срещу тях, ако не бройм корумпираните правителства