74

АнонимеН

преди 4 години

ВЪВ МОМЕНТА ЕЛЕКТРОЕНЕГРИЯТА ПОЕВТИНЯ НА БЪЛГАРСКАТА ЕНЕРГИЙНА БОРСА!!!БОРИСОВ НИТО СМЪКВА ЦЕНИТЕ НА ТОКА НИТО НА ГАЗА НИТО НА БЕНЗИНА А ВСИЧКО ПОЕВТИНЯ И СМЕ И ВЪВ ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ!НА БОРИСОВ НЕ МУ ДРЕМЕ ГРАМ ЗА НАСЕЛЕНИЕТО И ВСИЧКО МУ Е ПИ АР И ИЗТОЧВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА НЕПРЕСТАННО!

73

Перничанин

преди 4 години

Мутрьоооо колкото ни докара вода толкова ще се оправиш със вируса ходи си некадърнико можеш само да крадеш друго не можеш свестно за народа да свършиш

72

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Държавническо поведение от страна на Премиера... - а Кyрнела веднага хвърли око на държавния резерв и точи зъби за европейската субсидия...

71

Анонимен

преди 4 години

Правителството и депутатите правят всичко възможно да си изградят стаден имунитет. Годжи сън го не лови - ако заспи, всички ще се заразят. Президент пък не излиза вече от резиденцията. Болниците са настъпали мината и не смеят да си вдигнат крака. Домовете за възрастни покорно чакат вирусът да се добере до тях. Съседите спретнаха нова скара на двора.

70

Анонимен

преди 4 години

Тъкмо си помислих,че е заминал за Барселона да нагледа вилата и домочадието си и той пак се появи с безмислени предложения.

69

Мухобоец

преди 4 години

Бойко, какво правим с мухите които скоро като се затопли ще разнасят вируса навсякъде. Ще раздаваме ли мухобойки на населението?

68

Анонимен

преди 4 години

До следдъждкачулкаВ тази криза стана пределно ясно, ЧЕ ЕВРОПА НЕ СЪЩЕСТВУВА.Всеки за себе си

67

Анонимен

преди 4 години

Жизноважни решения се вземат от голи олюви при това некадърници и с промити мозъчета. Тиквата крадлива да каже кво става с великата му пернишка тръба например.

66

ПРОЧИСТВАНЕто

преди 4 години

Дано Господ се смили и ни отърве от ''специалиста'' ПРЕМИЕР завинаги.

65

Анонимен

преди 4 години

В Швеция не се предприемат мерки срещу вируса, само препоръки и особена грижа и наблюдение за рисковите групи.

64

Анонимен

преди 4 години

Бог да пази България от Тиквата, Каскета и Вируса!

63

погр.ебален агент

преди 4 години

Преди "демокрацията" в София, 1-ва армия, Пловдив, 2-ра армия, Сливен, 3-та армия, имаше по шест армейски лаборатории с борба с епидемии, с военни лекари - вирусолози. Къде са сега тези, крайно необходими за оцеляването на нацията, 18 лаборатории и обслужващите ги лекари? И тях ли ги затрихте?

62

Нидерландия

преди 4 години

Премиерът направи обръщение към нацията: Нидерландия избира групов имунитет срещу коронавируса"Истината е, че коронавирусът е сред нас и ще остане сред нас още известно време. Няма лесен или бърз изход от тази много трудна ситуация. В близко бъдеще голяма част от нидерландското население ще бъде заразено с вируса.""И искам да се обърна към възрастните и към хората с крехко здраве. Осъзнавам, че сте много загрижени и затова искам да ви кажа, че най-важният ни приоритет е да намалим риска за вас

61

Легендата е тук

преди 4 години

Тоест от сега нататък мутрите в управлението ще се допитват до специалисти. Така е с всичко - мутрите и техните нискочели приближени строят пътища, мостове, язовири, водопроводи. Само на следващата година обаче, когато инфраструктурата започне да се руши заради калпаво изпълнение, тогава започват да се допитват до специалисти. Само че вече не остаха специалисти в ко-чи-на-та

60

Анонимен

преди 4 години

Точно каквото не трябва де се прави, да се правят разни експертни комитети и съвети,зад които да се крие властта.Така е във Франция, властта бяга от отговорност и не взима никакви спешни мерки, или ги взима с 1 месец закъснение, когато епидемията е навсякъде

59

Анонимен

преди 4 години

Нали решихте министерски съвет да посочи кои фирми да бъдат подпомогнати? Всичко е ясно

58

Българин

преди 4 години

Наредиха русенски легла в " Арена Армеец "Гербаджийте и казаха готови сме !Ах ха ха ха ха ха ха ха Задължителна оставка !Защото ще е страшна епидемия ,ако Бойко продължава да взима решения !

57

Анонимен

преди 4 години

Проф. Коста Костов е точния човек, а не онзи коремен хирург Мутафчийски.

56

Анонимен

преди 4 години

Добре! Не се ли усеща Мисирек,че зада затвори устата на тази мивка,унижиКризисния щаб.Годжи ще започне да бие тъпана по правилата и този Костовще глътне водичка.Костов стана всичколог на държавата,даже и наминистрите дава акъл.Ами да напълни"Студена"и да обезпечи туроператорите.Главният мозък има затруднения сдишането.

55

тъй ще тя сега

преди 4 години

Диктатура на докторатурата.