345

Анонимен

преди 4 години

Хора, осъзнавате ли колко бързо растът БОЛНИТЕ!? За сравнение на 28 февруари в Италия имаше 200 болни, сега са 50 000 въпреки всички мерки! В България преди седмица бяха няколко, а вече са 200 болните. Какво да очакваме след 2 месеца? Масов мор? Не съм вярвал, че човечеството ще се докара дотук в 21 век, в епохата на технологиите и на науката да допусне масова пандемия. И то в развита Европа. Тъжно и плашещо.

344

Анонимен до Тонката

преди 4 години

А аз изчислих, че броя които ще пребият някой от ГЕРБ се увеличава. Всички видяхме лъжите на некадърника Борисов за просперитета и излишъка. От 1,5 милиарда излишък за 14 дни 3,5 дефицит. Тонка този вирус отвори още повече очите на заспалия Българин, че ние не сме имали никакво управление през последните 10 години. А само кражби, лъжи и пак кражби.

343

Арена

преди 4 години

До недоволните и неспазващитемерките. Арена Армеец ви очаква

342

Анонимен

преди 4 години

Ако никой не спазва извънредното положение, май ще стигнем Италия. Мерките са въведени да се спазват...

341

Анонимен

преди 4 години

Предлагам всеки да се размърда и да свърши нещо полезно, да засади дръфче или нещо подобно!

340

Анонимен

преди 4 години

Тонка, кефи ме че си позитивен, но за съжалиние вируса не гледа политическата принадлежност. Обича вкусни дробчета.

339

Ф.С.В.

преди 4 години

УЧУДЕН съм че Властта е загрижена за старите хора?? Те от години са неглижирани в болниците -Никой не им обръща внимание и разни финансисти като Горанов Дянков Каролев казват че Пенсионната система трудно ще издържи !! И сега всички ТЕ станаха много загрижени? Странно нали? Всъщност ТЕ биха се радвали на обратният резултат - НО явно ни управляват чен-гета и кухи военни с фуражки и много им се иска да има Военно Положение за да мачкат народа и да всяват страх ! БЪЛГАРИТЕ НЕ СА СТРАХЛИВИ-ГРЕШИТЕ!

338

Сократис

преди 4 години

"Човечеството получи болестта, от която се нуждаеше.Спряхме да уважаваме здравето си, затова се разболяхме достатъчно, за да осъзнаем кое е най-важното.Вече не оценявахме природата, затова се разболяхме от болест, която ни накара да осъзнаем колко ценно всъщност е да бъдеш сред природата.Спряхме да работим върху семействата си, затова болестта ни заключи в домовете ни, за да се научим отново да функционираме като семейство."Това е цитат който подкрепям!Има още доста, но тук не може да се помести

337

Анонимен

преди 4 години

Само бедняците и некадърниците които не са упели в живота се притесняват да не загубят работа заради вируса като фалират фирмите. Умните и кадърните хора направихме пари и можем да изкараме без доходи, важното е да си спасим живота, господин Генерал, спасете нашите животи!

336

Анонимен

преди 4 години

Няколко уплашени домакини и "мъжленцата" им превърнаха настинката в Армагедон! Ама след месец с тези мерки ще ви остане само тоалетната хартия от запасите да ядете!

335

Анонимен

преди 4 години

Ощурихте се бре Хора!Какво пишете, за кого? С какво сте полезни в създалата се ситуация? От къде идва енергията за толкоз приказки?Хайде събудете се вече, и свършете нещо полезно. Много има с претенции да разбират нещата по правилно от другите, а след правилния извод действие няма. Иде ново време, в което всеки ще разбере колко струва, и ще има много приземени.Има време, страха и паниката ще преминат, пазете сили за предстоящото. Ще ви трябват.

334

Анонимен

преди 4 години

Тонката, стига плямпа това по цял ден с процентите на ***, бе! Не ти ли втръсна , идиoттт?

333

Питащ

преди 4 години

За съжаление повечето мерки на "ЩАБА" са само демонстративни -показност на правителството за загриженост за населението! Какво значи да говориш два месеца за опасност без да си подсигурил предпазни средства и медикаменти? Какво значи да се самолекуваш в къщи? Защо Домусчиев не се лекува в къщи, а ползва цяла болница? Или целта е кой оцелее, оцелее- защо да се хабим? За какво са тогава болниците с техните заразни отделения и специалисти? Защо всички китайци се лекуваха в болнична обстановка

332

Анонимен

преди 4 години

Предлагам бенебето да печати лефчата и да раздава заплати без да работим след няколко месеца когато чорбаджиите фалират и няма работа! Ще си седим в къщи и няма да работим а бенебето ще ни печат лефчета да ни раздава.

331

до анонимния

преди 4 години

"Спрете с хленченето за жалката си заплатка. Да сте спестявали. Животът на хората е по-важен." - Ей баровец, когато настане рецесия на пишман икономиката, шведите ще клъцват тиквите на такива като теб за 5лв. При нормална държава не могат да ги укротят, представи си какво ще се случи при разпад на всичко с тези безумни мерки!

330

Анонимен

преди 4 години

до 381 Ти нормален ли си, бе? Къде съм казвал че теб те плаша лично? Ти нямаш ли възрастни родители над 60 години? Баби, дядовци?

329

Тонката

преди 4 години

Току що изчислих по една Китайска формула,че ако у нас фира дадат10 000 пенсионера,Бесепето на парламентарните 2021 няма да минат 10%:):):):)

328

Анонимен

преди 4 години

до до 373Aко останем без работа и гладни можем да заколим някой да му вземем храната и парите и да се наядем, а ако умрем от вируса как да се наядем тогава, а? Господин генерал, спасете нашия живот от страшния вирус!

327

Анонимен

преди 4 години

Заболяването се лекува но ако има рязък скок на заразени ,тогава вече няма да има шанс за болшинството болни

326

Анонимен

преди 4 години

до 371 Че той Цитиридис ако разсмива, значи аз съм космонавт!Никой не може да замести екипа на Дългия и самият Дълъг в това отношение.