143

Анонимен

преди 4 години

До Овчо племеЯ си гледай работата,ти като не си от това българско племе,какво правиш в български сайт?Правителството което иска да свали Бойко е по-вредно и по-крадливо от Бойковото.

142

Анонимен

преди 4 години

Накрая ще ядете мравки като мечките.

141

Анонимен

преди 4 години

Изкара ли се армията по улиците край с държавата.

140

аз-ът

преди 4 години

имам един въпрос... и към ***, и към лекарите и към властите и най-вече към ПЛЯСКАЩИТЕ Ц*РВУЛИ всяка вечер.Нормално е в този етап да има заразени, инкубационния период е 15-21 дни. Когато обаче след 30 дни, 60 дни продължава да има - как тогава ще оправдаете пред безработната, задлъжняла и обезумяла тълпа - защо е всичко това?!Бойко- Ганеца не иска права,но спомни си как за едни сметки за ток те свали, сега какво си милсиш ще направи като се събуди болен и безработен след 2 месеца?

139

Анонимен

преди 4 години

И 5 месеца карантина да има, дъртото няма да се отърве, защото всеки преболедувал остава с вируса. Мал шанс пенсионери.

138

Анонимен

преди 4 години

Тоя мучачо на фотоса ли ще ме проверява? Май ще е по-зает да си скубе веждите!

137

Овчо племе

преди 4 години

Ганчовците са такива овце, че ако Тиквите им кажат че ще ги бесят, те ще попитат - Ама въжето служебно ли ни се полага или да си го носим от вкъщи.

136

Анонимен

преди 4 години

Абе нещата леееека полека си отиват към военно положение.Още на третия ден ще се почне недоволството и насилието няма как да не настъпи.После става Сирия тук и край.

135

Анонимен

преди 4 години

Баща ми така казваше преди да почине: "Аз сине съм си изял и изпил своето. Ти гледай тебе си и се грижи за децата и семейството си." Толкова за дъртофелниците. Един ден филмът ще свърши със сигурност.

134

аз-ът

преди 4 години

Когато ме спрът ще имат ли право да ми записват данните от личната карта.----абе ти нормален ли си ?Тва е извънредно положение и те са военни - имат право групово да те опънат върху плочките пред блока !Браво Бойко, Срещу мигрантите ти домиля да пратиш автоматчици (*** и те били хора, не бягали от хубаво) но своите си - никакви скруполи нямаш. Разчитат на това, че *** има слаба памет и не му пука за правата му. Но му пука за джоба му, само вижте след месец фалитите и съкращенията....

133

Анонимен

преди 4 години

Баба ми викаше:- Стани, сине, военен!!! Докат разберат, че си ***, ша си майор!!! Докат са начудят кво та праат - пенсионер...

132

Анонимен

преди 4 години

Да им раздадете предпазни средства на военните и полицаите!Не ги пускайте така,ще ги заразите!

131

Константин

преди 4 години

До до анонимен 138Ще закупят танкове, нарисувани за 2-3 милиарда с комисионни естествено.

130

Анонимен

преди 4 години

Президентът не е ли върховен главонокомандващ и при военно полжение не трябва ли той да поеме влъстта?

129

DO 136

преди 4 години

Ще те снимат за Фейсбук .

128

до анонимен

преди 4 години

А танковете няма ли изкарат?----------Сакън, бе!5-6 танка ни останаа....Ми ку съ счупят, кво шъ показваме на военуту парад!

127

Шайката СтаваХунтата

преди 4 години

Гешев иска да се блокира София и да извземе функциите на Кризисния Щаб. Това ви е прокурорска република. Призовавам президента и премиера незабавно да пресекат тези опити на главния прокурор да бламира работата на щаба. Този човек е инструмент в ръцете на хора, които искат точно както бяха кризите през 90те и хаоса около КТБ, да потопят обществото ва тотална диктатура в рамките на която да си разчистят сметките с противниците, да узурпират властта и да осигурят индулгенции за своите господари.Гешев се опитва да прави преврат. Спрете го!!!Исканата от него блокада на София и на други градове

126

--------------

преди 4 години

Когато ме спрът ще имат ли право да ми записват данните от личната карта.

125

Анонимен

преди 4 години

Аре чао, дъртаци.

124

Анонимен

преди 4 години

Дъртите KOMYНETA усетиха вируса и извдпха армията, БСП ще изгуби 80% от електората си ХАХАХАХАХА