8

PPK

преди 4 години

Важното е, че се вземат мерки,и всеки доктор, политик или генерал денонощно фабрикува идеи, които търчи да каже по тлевизията, ако не може да ги каже по телевизията, за к'во се е хАбил :)

7

стои там

преди 4 години

Тази жена май не разбира серозността на проблема. питам я, тя знае ли какво означава карантина?. Знае ли какво означава че правилата важат за всички? Щом така е решено, мисля че е глупаво да пуска клипове, да се жалва по телевизиите, да тормози полицията. ще изкара 14 дни. Не е толково трудно. Сигурно има минуси, но няма как, ще изтърпи неудобствата. Или иска да зарази децата и близките си. Това което тя прави е безотговорно поведение. но паниката води до ирационално поведение.

6

Gost

преди 4 години

Като отказват общежитието да си спят където намерят! Нахалството! Бяха им дадени срокове за напускане! Къде са спали? Стига ни занимавахте с Банско!

5

Анонимен

преди 4 години

Да се получат 850 000 млн Е от ЕС, които Герб да откраднат Вместо да си стоите вкъщи помогнете на шефа си да не си загуби бизнеса.Бойко няма да ви плати вноските по ипотеката и да ви напълни хладилниците.Не бъдете овце.

4

Шипков мармалад

преди 4 години

Малеее, 14-15 дни със едни и същи гащииии!

3

Анонимен

преди 4 години

Лъсна държавата! В Италия и Китай като сложиха градове под карантина, имаше организация за кетъринг на храна за хората по домовете им и настаняване на чужденци в хотели (за сметка на държавата). Българите копират каквото се вижда от вън, но не могат да подплатят с онова, което е отвътре. После се тупат по гърдите колко са успешни - политици

2

Анонимен

преди 4 години

Какво очаквате от държавата на мутрите и милиционерите?

1

Анонимен

преди 4 години

Хората ще умрат от стрес благодарение на журналистите и скапаните политици, дето призовават да стоим вкъщи.След 29/03 много хора перманентно ще си останат #вкъщи, а други и на #улицата. ЧСИ , топлофикация, чез,евн, тел оператори и Банките не жалят никого.А хората ще започнат да се самоубиват. Ще се хвърлят през терасите. Това е диктаторски терор заради трима пенсионери умрели от хроничните си болести. Убедена съм ,че дори случаите с положителна проба са фалшиви. Целият този цирк е да се получ