177

Анонимен

преди 4 години

Сега е демокрация всеки да пише и приказва каквото си ще. Аз за себе си съм решил проблема засега и съм със запаси за 6 месеца на вилата в планината. Най близката къща е на 1 км. В двора ми непознати и познаити за които не съм сигурен не припарват. Ако искате да ви напълня диpника със сачми заповядайте.

176

Анонимен

преди 4 години

Тоест, милиони мъртви?

175

Анонимен

преди 4 години

Доцентът е абсолютно прав! Всеки може сам да се увери ако проследи световния опит от подобна вирусна пандемия. Дори да отшуми масово, първите заразени след това ще са крилите се от вируса. Създаването на анти тела е единствения начин!!!

174

ист

преди 4 години

От вируса няма отърване. Профсъюзите да подготвят почивните си домове за временни болници. Приходите в бюджета ще намалеят, разходите от бюджета ще се увеличат. Стотици хиляди ще останат без работа и пари.Депутатите да си намалят заплатите, и докато не отшуми вируса, парламентарната субсидия да се прекрати за година. Запорираните суми на престъпници да се преведат в бюджета за социално подпомагане.

173

аз-ът

преди 4 години

200 000 човека заразени в света. Всяка година само в Люлин има толкова от сезонен грип. Да ги сложим 5х с тези, които не хванати. Прави 1 000 000. Умножете го по 10. Десет милиона. Всяка година само толкова са заразените от нормален грип в света. Да, смъртността е по-висока, но е БЕЗСМИСЛЕНО това, което се прави. Когато след 3 месеца (щото слънцето НЯМА да го убие това) ви оставят вкъщи без работа , най-силно ще квичите че е било нахаос. Англичаните са прави НЯМА друг начин освен преболедуване

172

Достоверен Източник

преди 4 години

Планът е в ход!Цели се да се използва корона вирусът и извънредното положение ,като извинение за да се национализират пари по спестовните влогове и депозитите на народаШиши-чийто човек е Каскета-отдавна точи зъби на 60-те милиарда лева спестени от хората.Сега имат удобно извинение пуснаха в ход ГешевВ новото законодателство има изрична точка за ограничаване правото на собственост.

171

изнервен

преди 4 години

Нищо друго не мога да кажа за този "доцент" освен, че е абсолютен ***. Много му е лесно да жертва сума ти народ, но сигурно ако опре до негови близки няма да мисли така. А и едва ли някой по света в този момент знае точния подход. Та и този "разбирач".

170

Спрете с глупостите

преди 4 години

Тези шоумени, които ни показват всеки ден какво разбират от лечение на такива заболявания. По-разумното беше да поканят китайски лекари.

169

Анонимен

преди 4 години

Броят на жертвите на корона вируса в световен мащаб е нищожен, да не говорим, че има страни които не взимат почти никакви мерки и няма масови смъртни случаи. След цялата тази истерия ще се окаже, че всички малки и средни фирми са фалирали и всичко е изкупено от няколко концерна и фамилии които ще контролират цялата западна икономика и ще се ползват от огромната армия безработни.

168

Анонимен

преди 4 години

Недоволните от карантината и които искат да го прекарат по-бързо да излязат на площада. Ама жандармите ще ви напукат канчето. ха-ха-ха

167

Solar Power

преди 4 години

аз-ът е напълно прав. Паника за един обикновен грип ! Англия ще остави хората да си го прекарат както 60-70% си карат грип всяка година. Ще си запази икономиката и ще бъде наред. Тези над 60-70 години просто да си стоят у дома. Това е решението !

166

Анонимен

преди 4 години

От корона вируса много хора ще се разболеят, не може да се спре. 90% от тях ще го прекарат без симптоми защото е изключително лек вирус макар и много заразен, ще има и такива които ще се наложи да се лекуват, ще има и жертви, но жертвите ще са десетки пъти по малко от сезонните вируси. И после много всички ще останат без работа като фалират фирмите заради цирковете сега, и ще има глад и мизерия, и ще има мародерства, и много бездомни хора и много по страшни болести ще дойдат тогава.

165

аз-ът

преди 4 години

Позволявам си да отбележа, че не става въпрос за температура на околната на човека среда. А въобще. И други вируси загиват при повишаване на температурата, затова не се препоръчва веднага, когато се вдигне над 37, да се вземат препарати за смъкване.---позволете, да си позволя да отбележа, че си нямам и представа за кво ми говориш. Като не става дума за околната среда , на кви тогава 56 градуса очакваш тоя вирус да умре? Надяваш се ти да вдигнеш 56 градуса така ли ?

164

Атанас Велмазов

преди 4 години

Нищо няма да затихва, говорих с лекари вирусолози, вируса мутира, чумата расте на световно ниво, доказателствата са неоспорими, стана филм на ужасите, ваксина няма, ВСИЧКИ ЩЕ УМРЕМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

163

Анонимен

преди 4 години

Гледам има много разбирачи тук, които смятат че няма проблем, но съм сигурен че ако някой непознат кихне покрай вас сън няма да ви хване от чудене дали сте го прихванали.

162

опетков

преди 4 години

Добре е че г-н Мангъров не е шеф на щаба за борба с вируса. Лесно е да се приказват безотговорни приказки, които не почиват на никакви реални статистически данни. Реално погледнато очертават се два подхода за борба с тази епидемия. В първия случай я пускаме без контрол и кой умрял, умрял, оживелите ще се имунизират. Вторият случай, както се вижда възприет и у нас се въвеждат драстични мерки и заразените се подлагат на строга карантина. Той е по-вреден за икономиката, но дава по-малко жертви.

161

аз-ът

преди 4 години

Аз-ът-гъ-зът, има и суперего, което при младите българи е силно закърняло, а именно суперегото определя социалните норми на поведение.----при пожение, че очевидно аз съм най-умния у този форум разбира се, че ще го определям. Що ти ли искаш да го определяш? Покажете, че поне малко се отдалечавате от определения г*лфон, че поне малко може да разсъждавате и ще ви оставя сами да се самоопределяте и квото си искате там джендераствайте си...

160

елементарен

преди 4 години

176,Позволявам си да отбележа, че не става въпрос за температура на околната на човека среда. А въобще. И други вируси загиват при повишаване на температурата, затова не се препоръчва веднага, когато се вдигне над 37, да се вземат препарати за смъкване.

159

аз-ът

преди 4 години

Няма данни, че организмът си създава имунитет. Дори китайците казаха, че най-големият им проблем е презаразяването. Има случаи на "излекувани", които след седмица пак са болни.-----ИИИИ? Кат няма ? Кибичиш у къщи до г*за на жената , докато ? Докато кво ? Докато не се излекува и последния заразен ? Честно човек, това ли ти е стратегията ? Щото това ще отнеме ГОДИНИ !

158

аз-ът

преди 4 години

Че вирусът умира на 56 градуса, го прочетох в едно интервю с именит чужд вирусолог---ти си МНОГО , ама МНОГО просто парче. Кога в България е ставало 56 градуса бе магаре... Кви инхалации си правиш бе ****муно глупава тва да не ти е хрема ?!Ако има истина, че това е измислено от някой - измислилили са го за такива като тебе. Естествен подбор.