215

Анонимен

преди 4 години

Аз искам да видя 1 мисирка или мисир,а най вечеГешев да попитат който трябва:Януари китайските здравни власти навлякоха скафандрите.Вие запитахте ли се,а ние имаме ли това оборудване?Лекарите,като се разболеят к'во правим?Имаме ли поне 5 милиона маски за хората?Маските видиш ли не помагали,но хората ги търсят.А след време пък се разбере,че поне и малко помагат?Не им се вярва но ще бъдат съдени.

214

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 57Този вирус има прикрепен СПИН и хората умират от болестите,поради слаба имунна система като при СПИНа,но причинителя за смъртта е вируса,а не самите болести!

213

Waffen SS

преди 4 години

Има една поговорка,която гласи"Кладенец не се копае по време на суша" Правителството имаше цял месец да вземе реални мерки,подчертавам,реални,а не само планове да преви.Сега се сетили,че има възможност в България да се шият маски и защащ.облекла.А количеството маски,които могат да се произведат е смехотворно,10 000 бр/ден.Ако трябва да се защитят поне за 5 000 000 души с по 10 маски,което е крайно недостатъчно това прави към 50 000 000маски,което могат да се произведат за 500 дни.

212

Анонимен

преди 4 години

Не ни трябваше корона вирус !!! Едва оцелявахме и въпреки тиквун!!

211

Анонимен 57

преди 4 години

Златка Борисова във фейса пише,че починалата жена е близка роднина на мъжа и няма нищо общо с корона вируса.Имала е сърдечни проблеми и усложнения от години с епидемичния грип тип В.А синът и си е дошъл преди Нова година от Италия,а не "онзи ден",както се представя в медиите от мисирките.

210

Анонимен

преди 4 години

Абе кой сеяндур ти каза че децата не са уязвими. При тях симптомите се забавят но сеят заразата. Мойте деца няма да стъпят в училище в тоя развъдник на бацили. А пък другите да си еват макята начело с Пинчера.

209

Анонимен

преди 4 години

Че то у нас не останаха лекари, боко какви пак ги мъдри? 62годишна лекарка ходила на симпозиуми се заразила, ей това са. Джендърите дърдорят глупости, а боко им приглася.

208

Щирлиц

преди 4 години

Само Боко може да нарежда какво да става в тая разсипана държава.Разни президенти и мед.специалисти да мълчат,когато той говори.Специалист по всичко е той,мда.Остава само и да стане акушер,та да повиши раждаемостта.

207

xmmm

преди 4 години

да,властта се осигурява с адекватни мерки,за тях има тестове при най малко съмнение,а нас кучета ни яли,иначе баце ни харчи паричките на воля и няма кой да му държи сметка.Здравеопазването е бездънна каца, налива там нашите вноски а до нас не стига нищо, защото такава е герберската геноцидна политика, ама като хората са съгласни и одобряват нека. Вируса осакатява оцелелите, остават трайни увреждания в белия дроб, писали са китайците по научните списания.

206

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДаааа,бе, да да уволнят министъра точно в този опасен момент и да остане държавата без компетентен здравен министър,я си гледай работата и не се меси в управлението на държавата и кой или как да я управлява!Бойко предупреди много пъти за коронавируса,а те му правеха забележки,че само това бил говорел!Сега когато има починали,вече им стана важно.

205

wffff

преди 4 години

Георге,куха герберска тикво,къде ти е нулевия пациент бре,1-ия е случайно открит пациент а другата ходи по доктори и нищо не открили, почина жената от "адекватни" грижи,къде ти е държавата бе,оставила ви е да изпукате и няма да си мръднат пръста за никой, само за тях има всичко - маски доктори,лекарства и лапат големи заплати,на кой се дължи тази организация бре,на Радев, на Корнелия,на кой,те ли са власттта, те ли се разпореждат с паричките ни.Не е борисов виновен а такива дето му лижете *** долни *** такива, унищожихте държавата и смеете да се обаждате, пфу, затвор за такива като вас.

204

Факт

преди 4 години

Май прецедентът Радеф унищожава България през ден ! То не не беше блато , то не беше криза , то не беше дъно....! Тая фуражка ни пращаше на майната си ежедневно, сега взел да ръси бисери за оцеляване !

203

Анонимен

преди 4 години

Баце,вземи уволни здравният министър.Поне от нова година се говори за коронатамакар и в Китай.Развилня се удари Италиявие си правите "пас"Дойде и тук сега се сетихте,че няма нищо за защита.Ще има трибунал.Този път тия ,които останат ще са бесни.

202

Анонимен

преди 4 години

Троловете срещу Бойко и ГЕРБ са чужденци,работещи против България и искащи да смажат България!Не им се доверявайте!

201

Анонимен

преди 4 години

Борисов ще унищожи България преди короновируса.

200

Анонимен

преди 4 години

Кой отиде на Шипка ли? Ами Караянчева!

199

Анонимен

преди 4 години

И Борисов и Караянчева чупят ***.

198

СС

преди 4 години

що ми прилича на Шрьодер от кустенурките нинджа, трябва му само каската...

197

Анонимен

преди 4 години

Кой е по ***? Борисов или Караянчева?

196

Край

преди 4 години

Добър си е началника ... ми да си фане една женица да си го пере, че гледам накапал се е по тумбака, па маста много трудно излиза.