32

Анонимен

преди 4 години

До 29 Откъде сте сигурни в това, което пишете? А за мутация на вируси дали сте чували? Да не дава Господ да си разпространява много този вирус.

31

АНТИ

преди 4 години

Дръжте се българи !Здравеопазването е търговия.Дупе да ви е яко!

30

Ф.С.В.

преди 4 години

Държава от 6 милиона в които 2.5 милиона са пенсионери (възрастни) и още 1.7 мил в гетата нискохигиенизирани прима-ти- И ОГРОМНА ЛИПСА НА МЕДИЦИНСКИ ПЕРСОНАЛ- ЧАСТНИТЕ БОЛНИЦИ НЕ СА С ДРУГИ ЛЕКАРИ- ЛЕКАРИТЕ СА ЕДНИ И СЪЩИ В ДЪРЖАВНАТА И ЧАСТНАТА БОЛНИЦИ и !!--какво ОЧАКВАТЕ ДА СТАНЕ ??? ЩЕ СТАНЕ ПО ЗЛЕ ОТ ИТАЛИЯ !! ТОВА ЩЕ СТАНЕ - та ние дори 30 линейки нямаме!

29

Анонимен

преди 4 години

В Тикволандия ке умрем от мизерия и безпаричие.

28

Един

преди 4 години

До НеаНе се тревожи, реалният процент е по-малък от два. Доказва го статистиката в Кореа. Това, което гледаме в Италия са огромен процент нетествани болни. Там болните вероятно вече са 30 000, но никой не ги е тествал. На тях ще им мине и никой няма да разбере, че са боледували.

27

Неа

преди 4 години

Абе българите са най - болното население . Ако аз съм млада и здрава ,то моите родители не са . Всеки втори българин е с високо кръвно ,което е рисков фактор . Да не споменавам колко болни деца имаме , ром0ве ...други бедни и неосигурени българи ... дали ще можем да се вместим само в тези 4 % . Не мисля !!!

26

Крематориум

преди 4 години

Радостна новина !! цената на газта пада с 40%!!!!!!!

25

Един

преди 4 години

До пияница мистикда си седи вкъщи, значи да стои под карантина у тях. Ако щъкаш по магазините докато си под карантина се разбра, че те грози година затвор. А иначе ако разчиташ болниците да са затвори, значи не си в час. От там също можеш да излезеш и да сееш зараза колкото ти скимне, но от там ще я разпространиш много повече.

24

Анонимен

преди 4 години

Доц Мангъров, проф. Начев, проф. Кантарджиев, проф. Ангелов.. Ако това ни е научният елит, смятайте какъв леш е останал в това жалко подобие на държава... Просто, нагли, арогантни, некомпетентни, алчни, лъжливи, продажни - това сте всичките "капацитети" и "експерти". Видов ден ще дойде и за вас.

23

Анонимен

преди 4 години

Разбрахме! Спойойно събирайте по 4 класа във физкултурния салон, децата да кашлят в лицата на 60 год госпожи, да се лекуват в къщи по 2 -3 дни, щото ако направят общо 10 дни ще държат изпити по всички предмети (нищо че при форсмажорни обстоятелства, закона се променя без проблем), да заразяват мама и тате, те да работят щото болнични няма и така до края на свта, т.е докато ви повтори, потрети и който оцелее.....

22

ами

преди 4 години

Как си представяш всеки с температура и втрисане да бъде вкарван в болница .Не те знам , къде живееш . В нашия град сестрите са масово 60+ години и не достигат в болницатаНе сме Китай ,че за 10 дни да могат да се строят болници и да се осигуряват десетки хиляди души лекари ,сестри , доброволци / не че и те не изнемогват /. и после някой като се разболее наистина , той къде ще ходи

21

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

До IliОтговарям ти вместо Борисов.Съвсем скоро разбрахме за евромилионите отпуснати за борба срещу вируса, та затова и до скоро мълчахме..............но започваме да усвояваме сериозно.

20

Неа

преди 4 години

Не ,аз не знам да плача ли да се смея ли от коментарите на този лекар .

19

Един

преди 4 години

До Анонименкак точно като си стоиш у дома ще сееш заразата наляво надясно?!? Нещо ориентацията ти е погрешна

18

пияница мистик

преди 4 години

"Заразените с коронавирус, на които им няма нищо, спокойно могат да си стоят вкъщи."ХАхахах, ебаааахти и съвета братче :))) Тоя доц. д-р Мангъров е за 100 пръчки на гол г.ъ.з на мегдана. Понеже не са подготвени гледай само какво съвети дават. Че заразеният без симптоми да си седи вкъщи, да си щъка наляво-надясно, да ходи по магазините за ракия и да изпозарази баби и дядовци със 100 болести в тях и отслабена имунна система, както и хората с белодробни броблеми. Тоест, да ги избие без последици

17

Един

преди 4 години

Този лекар е единствения, който ги разбира нещата. Наистина каквото и да пиете, и нищо да не пиете, ако не сте от тежките случаи, ще ви мине. Това е така, защото реаално няма лекарство, което да лекува вируса. Т.е. и да пиете и да не пиете все същото. В тези случаи доктор не ви трябва. В останалите ви трябва сестра, която да ви обслужва и евентуално гробар, който да ви закопа.

16

Анонимен

преди 4 години

Виждаме колко е безобиден... В Италия е мор, 16 милиона под карантина, в Китай да не говорим какво беше, в Иран и т.н. Иначе тук е просто грипче, проби си взимайте сами и се лекувайте у дома, няма значение, че ще ръсите заразата наляво и надясно. Хора вие ненормални ли сте бе???

15

Анонимен

преди 4 години

Абе *** си плюе лекарите, ама си е хипохондрик- всеки месец е по лекари с различен симптом.

14

Ili

преди 4 години

Г-н Борисов кажете ми как спите спокойно като виждате какво направихте с България доволен ли сте и защо криехте за вируса до сега 😥не забравяйте Господ гледа

13

Анонимен

преди 4 години

В Китай на тези, които си останаха вкъщи, държавните служби им носеха храна, доценте!