269

Анонимен

преди 4 години

Никога не съм очаквал , че червените каскети са толкова прости и необразовани. Оказа се, че са и психично болни. Защитават една терористична партия , която е избила милиони невинни хора в България. Когато през 1986 г. гръмна ядрената централа в Чернобил Русия нищо не казаха на народа, а ядоха и пиха само минерална вода. След , което хората измираха като мухи от рак. Анатема.

268

Анонимен

преди 4 години

Доц Мангъров каза по БНТ днес че има много евтини бързи тестове като тези за бременност. Които дават резултат за 15 мин. Не са точни и затова ако даде положително трябва да минат тежката процедура на д-р Тодор Кантарджиев за потвърждаване. Така се отсяват по-бързо хората. Така правят в Европа и Китай.Баце няма ли да се размърда твоя щаб?

267

Тонката

преди 4 години

Честит 8 Март на всички дами!Празнувайте си празника и не се занимавайте с тези вируси поне днес:):):):)Червените другари от БСП сега всяват паника,а само преди 5 дни техния президент Радев зовеше колкото може повече народ да се качи на Шипка:):):):)То не,че много хора се качиха де освен обичайните заподозрени:):):):)И пак честит 8 Март:):):):)

266

Бойко Слуга

преди 4 години

до 285Кой е "дедо Дончо"? Това Румен Николов - ПЪШЪТЪ ли е?

265

Анонимен

преди 4 години

До gf hf mf :> от 268Чел съм ги скрижалите,и точно това става води се война срещу нас,а ние сме беззащитни точно като стадо на заколение...

264

Неа до 282

преди 4 години

А ти представяш ли си в София ако обяват коронавирус ??? Ва къде ли ще се втурнат всички

263

Паникьосан

преди 4 години

Юруш по магазините...., че ще става страшно.....

262

Анонимен

преди 4 години

А вие гержаджии, защо се презапасявате с пари и имоти тук и в чужбина?

261

От нета, прясно!

преди 4 години

От сега! Божков Удари Борисов с документи: Премиерът е откраднал 10 млрд. от Еврофондовете08.03.2020 Владимир Алексеев България, СвятБорисов е в колапс. Причината: Васил Божков отвърна на удара и е на път най-зрелищно да срине управлението на ГЕРБ.Вчера гръцки депутат от Европейския парламент обяви, че в понеделник ще представи в ЕП документи, които еднозначно показват какво е правила България с парите на европейските граждани през последните 10 години, в които управлява почти без прекъсване Бойко Борисов. Става въпрос за огромна корупция в размер на десетки милиарди евро, които са б

260

gf hf mf :>

преди 4 години

До 268,Ами във война сме, само, че биологична и то глобална, а отдавна не е имало редуциране на населението под някаква форма. Прочети какво пише на скрижалите в Джорджия за редуциране на населението, което винаги да е под 500 милиона.Навлизаме в конспирациите, но дали тяхното подиграване и отричане не е именно целта на някои хора? НСР, сър! :)

259

Анонимен

преди 4 години

Лойко Барселонски ще ни спаси с турски маски...Това е поредната гавра на банкянския *** , непрочел и една книга през жалкия си животец на слуга.На кого ли не слугува Лойко: на Тато ,на Царя ,на Меркел ,на Маджо ,на дедо Дончо и на всеки ,който го погали по голямата куха лейка.

258

BOYKO GENIOUS

преди 4 години

Бойко чакаше да стане 8-ми Март, за да обяви коронавируса! Това е истински МЪЖ

257

Анонимен

преди 4 години

Абе, като е толкова безобиден този вирус, защо гледаме по целия свят медицински лица облечени в скафандри и с всякакви защитни средства? Тази г адина ще унищожи милиони.

256

Анонимен

преди 4 години

Абе в нашият блок който е с десет входа и на осем етажа няма човек с празен фризер. Когато еднокнижник ви каже добър ден гледайте слънцето да нее залязло. Нямаше курона но изведнъж проима. Няма страшно но . мен мее страх от не бой се. Нищо не се предприема с плевен и габрово гледам на един плевенчани който е под наем в София родата сутринта му се изсипаха на гости с три коли. Така ли се борите с плевенския бацил. Кой знае и от Габрово колко са се пренесли заедно с бацила в други градове.

255

:)

преди 4 години

Българинът 10 години боледува от Тиквавирус и все още има живи, та един коронавирус ли ще ни изплаши.

254

ТТТТТ

преди 4 години

Интересно, как в Исрел няма заразени, или може би тия параззити имат ваксина и я пазят в тайна, защото корона вируса е пуснат умишлено от техни лаборатории !

253

Анонимен

преди 4 години

Мутрата умира от кеф да го дават по телевизията. Дори си записва предаванията, гледа ги на запис и се кефи на тиквената си физиономия.

252

Анонимен

преди 4 години

тиквавирус заразява и 10 дена нищо ти няма. после за 2 дена си на ония Свят.Въобще няма паника. СЛЕД седмица и половина ще почнат да се тръшкат масово.

251

KrBara

преди 4 години

Когато повишат заплатата на учителите коронавируса сам ще напусне българия.

250

Някой си

преди 4 години

Едно време на тоя коронавирус ние му викахме грип! Сега и на снега викаме бедствие. Пропаднала работа...