92

опааа

преди 4 години

ша спре потока и аеца хахахааабе нали бяха големи приятели турците с путин бе??те такива са ви приятелите..

91

Гробокопач

преди 4 години

И да биете и да не биете минуси, натовчета, усещате ли го бахура?;))) Той иде;))) Като дойде, ще ви наредим до паметника на Рейгън за обща фотка;))) Добре съм го измислил;)))

90

Бре Бре Бре

преди 4 години

По българските вестници повече турски бабаити,отколкото в Сирия!

89

12_5

преди 4 години

Асад и Русия..остъкляват идлиб !! Абе откъде ще намерят толкова девици...на небето , нали на аскера им обещават по 40 ..там горе!! То те тук на земята да кът ,пък Асад толкова много праща там ..., Май ще трябва да минат на гумено кукли ( но в китай...криза..)..М дааа я ходжите да почнат друго да обещават !!

88

Sichtpunkt

преди 4 години

Представете си само 3,7 милиона бежанци само за 3-4 години. Ердоган си защитава държавата, а *** и Асаад бият сирийският народ!

87

сиромах

преди 4 години

Турция никой не я е канил в Сирия.Ако толкова са загрижени за сирийците в Идлиб защо не са така загрижени за кюрдите в самата Турция?Значи завоюваме си територия от Сирия и като ни пердашат през пръстите викаме НАТО и едва ли не заради нашата алчност ще разпалим световен конфликт?Нямат никаква работа ердоганските пълчища в Сирия,защото този конфликт създадоха САЩ и възстановяването на държавата си е само работа на сирийците!Никой не е канил други освен Русия и Иран в Сирия!

86

Анонимен

преди 4 години

ТУРЦИЯ ДА НАПУСКА НАТО, НЕ МИ ПУКА.

85

Анонимен

преди 4 години

Ердо напълни путурите.Много лош тоя Путин.Бие яко.

84

Наблюдател

преди 4 години

От една седмица всеки ден една купчина ербап турци стават зян.Кадъните си вият,алъш-вериша си върви!

83

Гробокопач

преди 4 години

Въобще една поява на Русия или патаклама в близост до южната ни граница ще разбие политическото статукво у нас, поради простата причина, че Бойко ще офейка, а Каракачанов бързо ще смени боята. Вече нема да е натовец и да купува Ф16;))) То и ще е напълно безсмислено, де;)))

82

Реалноста

преди 4 години

Дай да не се залъгваме Ердо си налага сириците и е хванал руснаците като мишоци базите им са в обгвата на артилерията му .. Дали ще им източи кавчицата ...Е МОЖЕ да го направи ФАКТ ама дали му се ескалира конфликта е друг въпро ?!!! Най малкото нормално да поиска консултаций А колкото до Нато поиска спътникова разознавателна имформация и я ПОЛУЧИ

81

Анонимен

преди 4 години

Хохохооо...Що стана бре,натовски ***.Путин брутално бие като маче у дерек втората по големина натовска армия.А останалите натовски 'ястреби" само гледат сеир,дълбоко скрити в дупките си.Ама чакайте.Още нищо не сте видели.Ако поганците не си налегнат дрипите ги чака калиброване и малко стратегическа руска авиация.Става интересно.А и наближава 3-ти март,което ни подсеща,че когато руснаци налагат турци,следват добри времена за България и лоши за разните му там Кирияк Стефчовци.

80

а

преди 4 години

Палачинката турция се обърна.

79

Анонимен

преди 4 години

Как така Анкара нанесла ответни удари на сирийска територия по позиции на армията на сирийския президент Башар Асад? Това твърдение на 180 градуса преоръща нормалната логика, според която Турция е агресор.

78

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Ердоган каза, Идлиб е наша земя,Присвои си ИдлибХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

77

Анонимен

преди 4 години

Кой не дава на сирийския народ да се върне в Сирия ?Отговор - терористите Асад и Путин !

76

Анонимен

преди 4 години

СДС и ИД изгониха сирийския народ, изгониха християнското население, потрошиха римските паметници.

75

Анонимен

преди 4 години

Гръцкият представител ще е особено загрижен за дертовете на Турция, представям си го....Всички ще горят от желание да се сражават за лудостите на гризинеца.Турските военни най-вече.Що си мисля,че може да има и успешен превтат този път.

74

Реалноста

преди 4 години

Във фаза отричане ли си хибрид Падането на Сенахериб и горящите Т90 го призна дори тасс :)))

73

1234

преди 4 години

Лицемерие и на турция и на нато...