252

До 255

преди 4 години

Всички държави членки на ЕС имат договор за смяна на еврото. Само Дания и Великобритания нямат. Просто останалите държави не са подали за членство в еврото. Но рано или късно, ще трябва.

251

обективен

преди 4 години

От 10г години слушам ,че влизаме в Шенген.Помня как Боко Тиквата през 2009г обещаваше ,че до март 2010 ще сме пълноправен член на ЕС. Е ,минаха 10 години и чакаме за "чакалнята".Ясно е че ще обеднеем от смяната в евро ,както е ясно че герберастите са хвърлили око на тези 55 млд. лв във влогове на хората.Както винаги ,дървото е за обикновените хора.Приказките на Влади Лъжеца не струват и 5ст.

250

Анонимен до Леголас

преди 4 години

Ами както гледам и платените от ГЕРБ и те не почиват.

249

Анонимен

преди 4 години

Горанов е *** и упорит ,гербаджийски инат

248

Анонимен

преди 4 години

Тоя *** разбира от икономика като магаре от духова музика. Пази боже, сляпо да прогледа.....До къде те докарахме мила Родино ?!?!?!...Министър на финансите да ни е *** *** с диплома от Свищов..

247

До всички хейтъри...

преди 4 години

С многото повтарящи се хейт коментари,твоята цел е да насаждаш... омраза и нищо друго!На теб, който седиш удобно в някое кресло ти казвам ....НЕ МОЖЕ да промениш мнението на читателите....хората. в България се променят към по добро....вярно, че е бавно, но е необратим процес. Жалко е че има такива случки, като с това момче, но процеса към по-добро е необратим, а такива като теб, независимо къде са по света..... Русия....Щатите.... Германия... Англия...Канада .казвам ....ВИЕ СТЕ МИНАЛО ХЕЙТЪРИ!!!!! Българите стават все по добри и по добри :-)

246

Бате Гойко

преди 4 години

До До 229/244Германия?

245

Анонимен

преди 4 години

256 и аз бях в Германия като се смени марката, което беше една марка стан 1 евро, зпалтите естествено се преизчислиха по курса, стандарта падна и покупателната способност значително! Тука не ми се мисли какъв ще е ефекта, просто това ще последния пирон в ковчега на България!

244

Анонимен

преди 4 години

Искам да попитам всички платени Герберски *** защо все още Чехия, Унгари и Полша не са приели еврото и там ли Руснаците ги манипулират като знаем какво е мнението им за Русия ? Абе смешници я се скрийте и не пишете глупости.

243

До 242

преди 4 години

Не са ти орязани на половиня ***. Твоят лев просто струва толкова.500 евро може да си купиш същите неща с 1000 лева. Не си обеднял при смяната. А ние живеем в пазарна икономика, още утря стоките могат да станат 50% по-скъпи. Ама няма да има кой да ги купува. Утре, ако приемем еврото и заплатите се коригират при сегашният курс, един хляб от 1 лв да стане 1 евро. Това е двойно увеличение от преди, при същите заплати. Демек 2 лева за хляб. Как смяташ тая схема другарю? Кой ще го купи?

242

Леголас

преди 4 години

Ей много *** тука. В почивните дни, когато нормалните хора почиват, троловете продължават с троленето и се набиват още повече на очи. Жалки копейкаджии.

241

АНТИ

преди 4 години

Не ви е виновна Русия, че си продадохте държавата на евреите !Продажно и предателско племе сте ...

240

Анонимен

преди 4 години

Ако става въпрос за политиците прав е но не и за народа

239

Анонимен

преди 4 години

Референдум!

238

Анонимен

преди 4 години

До До 229/244Бил съм по времето /и още живея там/ в държава от ЕС приела еврото. Нищо от това с което лъжете хората не се случи. Заплати и цени си бяха преизчислени точно по курса. НИКАКВО обедняване не е имало. Престанете с тази гнусна пропаганда.

237

уточнение

преди 4 години

В резултат на продажната герберска политика ,вече 5та година сме най-бързо топящата се нация в Света.Факт.Влади е един от измамниците в кабинета "Тиква-3" ,който ще затрие държавата ни.Зад зализаната му селска физиономия прозира малко смешно човече с ограничени познания и никаква финансова компетентност.

236

така де

преди 4 години

Държавата може да не обеднене, но гражданите сигурно!

235

ГГ1989

преди 4 години

Еврото е добра опция понеже ще падне превалутирането, но ще падне и паричния съвет, които реално удържа спекулата и възможността БНБ да раздава пари.Ако приемем еврото, то считай, че така ще източат всичко възможно и така ще потънем, че Гърция не може да копа толкова надълбоко.Затова е цялото бързане, ама хубавото е, че сме толкова успешни, че поне 2 години няма да се случи нищо хах.Иначе лева е стабилен (ДЦК освен пари в брой държи БНБ за валутния борд), но тия дето управляват НЕ СА!!!

234

Свинята Павлова

преди 4 години

Абсолютно вярно, само че в никоя друга държава от Еврозоната не са управлявали крадливи и некадърни Суджуци, подпряни отзад от ДПС.

233

Анонимен

преди 4 години

Атаките срещу приемането на еврото идват от Русия.