44

добре

преди 4 години

имаш подгрепата ми Гешев. Респект, нека да говорят каквото искат червените!

43

Анонимен

преди 4 години

Хем искахме капитализъм хем сме недоволни.Все поправяме нещо.Комунизма поправяше Фашизма ,после комунизма беше ни крив и искахме приватизация.После нямразихме Костов .Все поправяме нещо.А може би сме скапана нация.

42

Анонимен

преди 4 години

Ама с говорителката му са си лика прилика,,,,,т.е. ..отврат

41

Не е за изпускане

преди 4 години

До Анонимен 32Стискай бузките, за да не усетиш големия Гешев в задното дворче :)

40

АНТИ

преди 4 години

Докато завършат ревизията, стотици хиляди българи ще напуснат страната,с еднопосочен билет !

39

хаха

преди 4 години

Ако вкара Костов зад решетките, направо да се кандидатира за Премиер и цялата страна ще гласува за него :д

38

Живял-видял

преди 4 години

Приказва, приказва, приказва, но сам си вяра не хваща.Гешев, не сме сме толкова загубени, че да се вържем на приказките ти. Татарчев преди почти 30 г. щеше да върща Огнян Дойнов в чувал. После Филчев щеше да съди Костов все за тая приватизация. Видяхме колко го осъди. Велчев поне не приказваше при нищоправенето си. Цацата щеше да лови акули?! Смях голям!Гешев, показвай колекцията от каскети по медиите, но спри с големите приказки, че олекваш ежечасно, ежеминутно и ежесекундно!

37

алф

преди 4 години

това е един болен мозък подкрепен от израелски групировки който и ревизия на *** немое сам да направи.

36

Анонимен

преди 4 години

"Длъжни сме да затворим тази страница, дължим го на българските граждани." -- Тази страница не може да бъде затворена , без отговорните да понесат, адекватно наказание за това, което са направили. При сегашното законодателство , това е мисия невъзможна и само хвърляте прах, в очите на хората.

35

Прави впечатление

преди 4 години

Ами просто ще изнудват биснеси и някой ще си пълни касичката,не виждате ли ,че този се разпорежда в министерства,Данс,медии ,а Борисов си мълчи все едно нищо!Прокурорска държава ли сме вече?

34

АНТИ

преди 4 години

Разбирам, че са му дали зелен светофар на Гешев от щатите !

33

Активист на БСП

преди 4 години

Да ,бе !

32

прах в очите

преди 4 години

26 Октомври 2016 | 13:55Премиерът Бойко Борисов е възложил на МВР и ДАНС да проверят всички приватизационни сделки на прехода. Причина за това са тиражираните обвинения към него, свързани с раздържавяването на "Булгартабак". Проверката ще започне веднага след изборите, заяви премиерът.Та какво стана с тази проверка? Имаши ли резултат? Някой попита ли Борисов?Дали пък целта на ДАНС, пряко подчинена на Борисов не е била да скрие ревизията на приватизацията на Булгартабак!Спете спокойно овце

31

Анонимен

преди 4 години

Ако няма национализация и милиарди долари върнати обратно в бюджета, Гешев ттрябва да си ходи. Той самия го каза, че ако няма нещо свършено трябва да си ходи и друг на негово място. Досега само приказки и но няма пари а се опитва само да сваля Радев.

30

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 4 години

Голяма част от крадените пари, са в строежи в Общината ни !Тях нЕма къде да ги скрият !Ще повярвам, когато отнемат хотели от крадците ...

29

Анонимен

преди 4 години

Пускам телевизора -Геешев.....Пускам водата : Гешев .....цъкам лампата -Гешев......Ей , да знайте....не смея да си бръкна в гащите......

28

Интересноо

преди 4 години

Уволниха журналистката Антоанета Николова от Нова ТВ заради критики към Гешев!

27

Ибн ебн ал кравар

преди 4 години

Ще се национализира всичко наново, да *** простия каскет

26

аххаха

преди 4 години

До МенДа пратим Гешев до приятеля ти да се изяснят?

25

Анонимен

преди 4 години

А Божков къде е?