43

Анонимен

преди 4 години

Е има си хас да не намесят някак си и Русия. Просто нападения и нападки всеки ден без даже да има връзка или доказателства.Просто стават смешни с тази прокси война.

42

Истинска новина

преди 4 години

До ФАЛШИВИТЕ НОВИНИНяма какво да се напъваш дрОгарю червен ***.Цял свят знае вече що е хибридна война и кой стои зад нея.

41

майорски

преди 4 години

До СТРАНДЖАТАма разбира се.....облъчен от Америка ...е получил видение и е проговорил...знам аз ...знам не ме гъбаркай Странджа

40

Анонимен

преди 4 години

Рууснаците са много меки с брадатата калинка Симеоново. Нивото му е на директор на кабеларка, и резач на скрап. Изощо руснаците не трябва да отговярат на подобни хора и обвинения,защото нивото е много ниско.

39

майорски

преди 4 години

Путин е виновен....ако не Путин са Комунистите..ако не са Комунистите са Синовете на Комунистите...ако не са Те е бат Бойко...или ГЕРБ....знам аз ...всичко знам.....знам и че земята е плоска не ме гъбаркайте!!!

38

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

По всичко личи, че Валери е казал истината...

37

Анонимен

преди 4 години

Щом руското разузнаване казва, че не са искали освобождаването на Божков значи истината е точно обратната!

36

Не рипал

преди 4 години

До Анонимен 26Ама вие рипахте в унес, като някакви зомбирани диваци! "Кой не скача е червен!". Е, наскачахте се! Сега СДС е реликтова партийка без значение! Как успяхте да отвратите десетките хиляди, дето се стичаха на площадите? Май успяхте да разберете, че алчността на главатарите е безгранична. Всички, без изключение - Софияски, Надето,, Мавъра ии вся остальная ...! И сегашните гербаджии се оказаха същите - с минало и апетити! Чака ги забрава, но не всички!

35

Анонимен

преди 4 години

Пак станахме за смях и то благодарение на Валери, който бе уволнен като министър, после за награда стана зам-председател на НС. Сигурно са му дали нещо, за до ходи и да говори дивотии наляво и надясно. Боже, боже какви са в НС и то на наша издръжка?!

34

Лудко

преди 4 години

До hahaА смятай на пролет като се изостри състоянието му, какви ще ги забърка :)

33

haha

преди 4 години

Фалшивата информация е подал не кой да е, а самият заместник председател на Народното събрание на България Валери Симеонов. Единствено болното въображение на заместник-председателя на Народното събрание Симеонов, умножено по ниското ниво на неговата компетентност, може да включи в дневния ред на двама толкова уважавани лидери въпрос за българския предприемач. Да, изостряне на състоянието не според сезона", имайки предвид известната теория, че психичните заболявания се изострят през пролетта.

32

Лудко

преди 4 години

"Само болното въображение и ниското равнище на неговата компетентност е причина да допусне, че въпросът за българския бизнесмен може да влезе в дневния ред на толкова уважавани хора"Е тва е. валерката е международна диагноза!!!СРААААМ

31

хахахахахахахахаххха

преди 4 години

Ако го бяха поискали, Божков щеше да пие чай в Москва. Но предполагам, че това не е нужно, защото всичко с арестта му е Пунта Мара. Ако искаха, нямаше да го пуснат да излети. А и Черепа със сигурност има доста филмчета и записчета на всички от Шайката - от Боко Тиквуня до последния киртак. Черепа сигурно си пие питието някъде на частен остров и ни се смее на акълите.

30

ПУТИН

преди 4 години

лично се е обадил на ЕМИРА, с когото БОЙКО изигра танца със саби. По-голяма и т.ъпа Л.ЪЖА няма как да измислят от щаба на Бандита на Банкя. Ама като е назначил само КАЛИНКИ. Те толкова си могат

29

Анонимен

преди 4 години

Рушката *** определя с кого какво да се случва на тази планета. КГБ има досиетата на всеки един жител на планетата, направлява тайно живота, чувствата му, съдбата му

28

ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ

преди 4 години

са част от ХИБРИДНАТА ВОЙНА на САЩ срещу РУСИЯ, както и на слугинските медии у нас. Да се слави името МУ на Бандита от Банкя

27

Анонимен

преди 4 години

Пак лъжат.

26

Анонимен

преди 4 години

ОАЕ и Саудитска арабия са спонсори на ислямска държава за да свалят Асад и да си разделят Сирия. Танцуваха и заедно с Трнп и Борисов.

25

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Черепа е член на СДС"В СДС бяха ченге до ченгето. Баш комунистите.

24

до 19

преди 4 години

еййй мн ги чуваш петлите