10

Анонимен

преди 4 години

Ами прави са в случая. Как така някой си, пък бил той и Големия презокеански брат, посочва някой, обвинява го в корупция, без да предостави каквото и да било обяснения...и се очаква ние да го разпънем на кръст. Това го е нямало и по времето на Светата инквизиция.Преди някой да бъде обвинен си трябва разледване, доказателства, съд...Иначе всеки може да си говори за всеки каквото поиска.

9

АнонимеН

преди 4 години

НАКРАТКО ВИ КАЗВАТ, ЧЕ СЪДИИТЕ ЩЕ СИ ВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ КОЛКОТО СИ ИСКАТ И НАКАЗАНИЯ НЯМА ДА ИМА ИЗОБЩО!!!ЕТО ЗАТОВА СЕ СТИГА ДО САМОРАЗПРАВА С ТЯХ!!!

8

Котьо

преди 4 години

Оставете на мира челяка бре. Тва ,че не им изнася на САЩ не означава, че нещо е направил противозаконо съдията. Айдуци с айдуците.

7

Мръсен комунист

преди 4 години

Абе вие не разбрахте ли че руското влияние и болшевизъм е най силното влияние в тази дупка наречена държава? Сега стана ли ви ясно ? Стана ли ви ясно защо терористичните паметници символ на окупацията и българофобията се пазят с милиция камери и репресии? *** народ Ей.. ех минке минке .. какъв народ сме минке

6

Анонимен

преди 4 години

До скоро русофилите-продажници твърдяха, че всички съдии са корумпирани.Сега излиза, че само Андон Миталов не е корумпиран, защото въпреки забраната да напуска страната за шпионаж в полза на руския Гулаг е изпратил шпионина Малинов да получи лично от Путин медал "дружба" за вярната си служба !!!

5

Анонимен

преди 4 години

ЯСНО, АМИ ЯВНО СИ ТРЯБВАТ РЕФОРМИ В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, САМИ НЕ ИСКАТ ДА СЕ ПРЕБОРЯТ С КОРУПЦИЯТА.

4

Карл Танер

преди 4 години

Нека не забравяме, че САЩ също е корумпирана държава!

3

гост

преди 4 години

А всъщност единственият важен въпрос е "Колко е корумпирано ли е мекерето?"

2

Анонимен

преди 4 години

Еми реално няма доказателства за нищо, то така могат да обвинят всеки Сащ неудобен без едно доказателство и кво ние да козируваме и да ги вкарваме в затвора ли. Те Сащ и Ирак нападнаха без доказателства за химично оръжие, за тях закони няма, има интереси!

1

Анонимен

преди 4 години

Това заседание показва, че съдиите са подкупни до един. При това положение как няма да има престъпност. Хващат те да извършваш престъпление плащаш на съдията и те пускат.