60

Анонимен

преди 4 години

Ейййй,тоя пак целия в бяло.Света вода ненапита.Вервате ли му?

59

Не разбрахте ли, че

преди 4 години

НЯМА радост за бедния в Бг ?!

58

Анонимен

преди 4 години

Нова игра..от USA посолството..Тези дни ще бъде изтеглен " печелившият"".. но бъдещият спечелил май няма да се радва. Обещават...повече от един..да спечели от тази лотария!!

57

язе

преди 4 години

Правителството воюва с народа, затова някой трябваше да им каже "Стига".

56

АНТИ

преди 4 години

Или вие искате от ББ стандарт като немския...............................................................................Искам ББ да е държавник, водач, добър политик, а не цар на неговите царедворци !

55

До Абе...

преди 4 години

Точно в десетката. Живковизъм в нов вариант.

54

Анонимен

преди 4 години

Не може да наречеш ОБЕДНЯВАНЕ при положение,че покупателната способност на българина се е вдигнала с 60% от 2006година до сега !!!!!!!!Разбрахте ли !!А като ми цитирате колко българи са напуснали страната,направете справка колко румънци,поляци,словаци са направили същото след отваряне на границите.А знаете ли колко испанци и португалци работят в Германия,Австрия и Великобритания !?Или вие искате от ББ стандарт като немския ! Няма да стане,драги,докато не се научите на съвест,дисциплина,морал

53

Пеко Таков

преди 4 години

До АНТИДържавата не само, че не е фалирала, но и процъфтява, както никога досега. Единствените, които ревете сте комунистическите готованци и некадърници, които по соц време получавахте всичко наготово по партийна линия.

52

До кьормеков

преди 4 години

И кой според теб би могъл да промени нещата при настоящото политическо статукво ?Не минавай с номера " ново лице,нови идеи,честен,милеещ за България",защото такъв все още няма !

51

АНТИ

преди 4 години

Единствения доказан политик, на когото вярвам е Ренета Инджова.

50

Анонимен

преди 4 години

Интересно мисирките днес онемяха. Нямат ли професионални сдружения които да ги защитят? Или може би за тях това е похвала щом е изречена от премиера? Найстина къде са професионалните сдружения или пак от вън ще ги защитят.

49

Кьормеков

преди 4 години

Над два милиона и половина българи,хванаха куфарите и тръгнаха по света за по добър и безгрижен живот.Висока,нечувана смъртност,ниска нечувана раждаемост,това баце не е ли "война",необявена но съкрушителна. Запарени *** на държавните и общински чиновници,техните роднини,вечно гладните миризливи ***,ето тези гарантират "победата"на милиционерската организация.България е най бедната държава на Балканите и в Европа.Това не ти ли говори,че трябва да си събираш багажа и вкупом да се изнесете.

48

The End

преди 4 години

ГерББ е уродллива квазикомунистическа надградена с мутренски манталитет ОПГ! Това е най-уроодливото нещо в новата ни история! Грабеж на народ и държава!Всички, които днес пишете тук сте разигравани като билети от лотарията на черепа! Всички сте разменна монета на корупцията, алчността, далаверите на това мъртвородено правителство.То е съставено от утайката на всичко, което се е докопало във властта през последните 30 години!Плюя на всички дето тези са ви идоли!

47

АНТИ

преди 4 години

Да ви пита човек, защо скачахте като изоглавени ?!Няма ги руснаците, да ви казват как да живеете, но всесилната ДС, ни вкара в еврейския съюз.Всичко тук е на самотек и държавата е фалирала !

46

Sichtpunkt

преди 4 години

Алкашами слушайте Protonica и дишайте ще помогне!

45

Анонимен

преди 4 години

Тиквата да избира или Белене или бургаският!

44

F5

преди 4 години

Май че не трябва да се залъгвате да се регистрирате като психично болни да избягате от корумпирания съд , холивуд май колят регистрираните като психично болни !

43

Патриот

преди 4 години

Българския народ е с Радев и срещу тиквата!

42

Анонимен

преди 4 години

Може би, но да наречеш секретаря на презеденството *** по какви критерий е добър тон?

41

Анонимен

преди 4 години

време е да заколят пуячето б.б.Я де, няма кой! Президента си "дyxна са под опашката, а БСП са политически изчерпани.