315

Албанеца

преди 4 години

Тепане за всичките костюмори мафиоти ,най големия крадец в историята на България е министър председателя с трите мандата !Па нали той издава разрешителните за фирмите на Божков,Златев,Доган,Минев,Самуилов,Пеевски,Василев, да не ги издавам аз ?

314

Анонимен

преди 4 години

Суров, непоколебим, шегички със здравето и съдебното положение на богатите, с каскет!Лустросан за стадото овце продукт на Бойко-Доган продъкшън!

313

Много шум за нищо

преди 4 години

Ако Божков не си е плащал данъците, ако фирмите в които той има участие, ами осъдете ги и вземете парите. Имат предостатъчно имущество и банкови сметки тук в България за да си вземе държавата парите. Божково не може да си изнесе парите в куфарче, а имуществото в лимузината си.Но Гештапов не търси парите,а шум по заповед на ББ.Всичко за да не мислим за водата, за ***, за въздуха.Всеки ден нов скандал за да не се занимават медиите с Петя Аврамова, а тя отговаря за язовирите, но е от ГЕРБ

312

Анонимен

преди 4 години

Къде са парите на Българите 10 години Герб?

311

Анонимен

преди 4 години

От управлението на Бойко май дълговете останаха а *** ГешевОтчет на трите мандата на п лужека Бойко кога бе Гешев?

310

Анонимен

преди 4 години

До коткоглавецТочен коментар!През всичките 30г. всички си затваряха очите. Бойко е на власт от 11г, аиде от 10 да го речем, нали Орешарски времено беше 1г. и изведнъж се сетиха.Явно парите са свършили в тази държава, щом прибягнаха до такива екстремни мерки.

309

Анонимен

преди 4 години

От трите мандата на ГЕРБ и Бойко, парата дайте на хората ?От Европа и за магистралите и проектите къде е парата Гешев??????

308

Анонимен

преди 4 години

за Божков- психолог, за селянина с каскета- психиатър и усмирителна риза

307

Българин

преди 4 години

За здраве на Българите парите ги няма !От Европа парите ги няма За Пенсии парите ги няма За децата пари няма Бойко с трите мандата обаче мята крачоли!Нещастни мутри назначени от Бойко мафиота !

306

DDD

преди 4 години

До Браво г-н Гешев:Че как няма да сте прецакани - едно единствено изречение, и то пълно с грешки!... Добре поне, че не всички в тази територия са такива нег.рам.отници!...

305

бай Пешо

преди 4 години

Гешев за президент!

304

Ще плащаме за Гешев

преди 4 години

Пак всички ще плащаме за фашизма на Гешев.Пак ще съдят държавата в съда по правата на човека и пак всички ние ще плащаме заради ди.оти.Но да, редно си е ние да плащаме защото ни си ги избираме, ние си ги търпим

303

Анонимен

преди 4 години

9.09.1944 ги дърпа здраво тези ***.

302

срамиш името

преди 4 години

До СТРАНДЖАТА 292 Кажи на твоите хора , да направят една анкета , и ще се види кой кого мрази след компромата .Помниш ли едни избори през 90-те , как в събота по вестниците излязоха данни ,ч е Софиянски имал партийна книжка / нещо такова /. А истината беше точна обратната . И кой излезе с по-висок рейтинг от ситуацията . Че и тук така И бебетата разбраха , че се нарушиха 1000 закона от Гешев и компания , за да се спретне едно компроматче . А резултатът - по-висок рейтинг за Радев

301

Анонимен

преди 4 години

От КТБ парите къде са Гешев, от данъците на лотарията парите къде ги ?От контрабандните канали парите къде са ?От Европа парата къде е ?Само говорите -къде е парата Гешев?Обвиняеми бол ,ама хора йок?Гешев къде е парата ?

300

1

преди 4 години

До Браво г-н Гешев,не с костов,а с тиквата,трябва да почне,но не му стиска.

299

Анонимен

преди 4 години

И на мен не ми стана ясно ?На този с каскета КОЙ ще му осигури психолог?И кой ще му осигури правна грамотност?

298

ПроСоТо

преди 4 години

До Песоглавецдобър ник си си избрал!Той донякъде те оправдава.Виж какво,"главец",аз НЕ съм против прокурори да издирват престъпления и да дават на съд заподозрените!!Напротив-адмирирам това!Но тук става въпрос за грубо НЕСЪОБРАЗЯВАНЕ нито със Закона,нито с Конституцията,нито с ЕЛЕМЕНТАРНИЯ МОРАЛ!.Чиста проба БУХАЛКОВА ИСТОРИЯ!Някога обвиняваха Гешев за това,че преди "девети" същия тип собаки просто са чукали сред нощ на вратата и са отвеждали без съд и присъда.Сега тоя прави СЪЩОТО!

297

1

преди 4 години

До СТРАНДЖАТА,спокоен бъди ,тиквата няма да го изберем,а колкото до СРСтата,на тиквата СРС тата за ало танов,бойко съм,същия прокурор с каскета ги покри,а френска лаборатория,анализира ,че са автентични,за тях пиши,не драги ми гербере-комунист странджа.

296

Браво г-н Гешев

преди 4 години

Бой до край на крадците на България ние младите сме най прецакани от тези алчни измамници ,почвай и Костов цяла България сме с вас