46

Хе хе

преди 4 години

До Кирил Лъжец ?Кой Е ЛЪЖЕЦА ?КОЙ е осъденият от Йончева за лъжи и 5000 х лева? Червен Герб от Банкя . Ихуу !

45

baffff

преди 4 години

другарю лизашки, Президента Радев като високоотговорен човек има дълг към 2.5 млн избиратели и няма как да даде оставка заради вашето желание да се освободите от неудобните. Цениме че се жертва за народа и няма да го предадем а искането на оставка е нищо друго освен държавен преврат и следва да бъдете пратени на топло до края на жалкия ви животец, съгласен да се върне смъртното наказание за държавен преврат и тълкуване ще ви дадем какво е държавен преврат, негодници жалки вече пред нищо не се спирате.

44

Анонимен

преди 4 години

Ще стане много интересно, ако се докаже, че Сричащия овчар е участвал и в отравянето на Гебрев.

43

Анонимен

преди 4 години

Гешев ги подкара всички руски шпиони. Хахахах, не съм го очаквал, ще ми хареса.

42

Чърчил

преди 4 години

Играта загрубя...ще има много тежко контузени и изнесени с носилка...!!!

41

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Утре се очакват масово...мненията по въпроса за президентския...импийчмънт на още герберски активисти (на...хранилка),като Антон Тодорофф,Тома Бикофф,Георги Маркофф,Гърнеффски и още 5-6 социолози и политолози.Народа...тръпне,какво ще кажат и как ще насочат...палеца си;нагоре,или надолу.

40

Анонимен

преди 4 години

Светата инквизиция поне е била съставена от интелигентни, макар и фанатични хора.Тук дори не е така.

39

Хе хе

преди 4 години

До Кирил Лъжец ?Осъден да плати 5000 х лева на, ,МилиЙОНЧЕВА ,,

38

Анонимен

преди 4 години

Руския шпионин вън от президентството.

37

Анонимен

преди 4 години

До Ха-ха Положението на ЧервенГерб е направа отчайвящо ,потънали са до гуша в л..ната затова са изпаднали в истерия . Превърнали са ДАНС в политическа полиция ,подслушвания с цел дискредитиране на всеки неудобен за тях и заграбване на каквото могат . Използат недопустими за правосъдието термини ,като ОБОСНОВАНИ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ ,СЪМНЕНИЕ ,ВЪЗМОЖНОСТ ,ПОДОЗИРАНЕ,ВЕРОЯТНООСТ и т .п. Светата Инквизиция е ползвала същите методи .

36

Анонимен

преди 4 години

Близнашки трябва да знае, че тази нощ президента ще спи спокойно. А утре този пишман-професор ще се събуди с отвити крака и силна болки в главата. Защо ли? - Защото президента Радев няма да е подал оставка!Колко мъка има по този свят, а най-страшна е мъката професорска!

35

Кирил

преди 4 години

В нормална държава и за по малко,президент би си дал оставката.Тук имаме работа с лицемер и лъжец

34

Анонимен

преди 4 години

Оставка на руския шпионин!

33

true

преди 4 години

искам да е ясно на целия бг народ никога никога нито веднъж мутрата Борисов и шайкаta герб не са печелили избори. това че са докарали нужните цифри не идват от народа а от безкрайни машинации фалшификации и прочие които дори не крият, Спрете да повтаряте на шайката мантрите че народа го избрал Нyaма такова нещо запишете си го с главни букви.

32

Анонимен

преди 4 години

Импийчмънт в най-кратки срокове.

31

Анонимен

преди 4 години

Днешният пасквил е поредното доказателство за това, че Гроб е организирана престъпна група!Вече и слепите го видяха.

30

ay

преди 4 години

ау ауа, стигнах как тази вечер трябвало Радев да даде оставка и ми панда пердето, мръсни твари на кол да ви набият тази вечер, Чуваш ли се бе - ти *** искаш оставка на единствения читав в държавата. Абе никакво чакане на избори а пресръпници като вас директно на съд и въжето на момента, никой няма да ви чака "тълкуване" гадаене, и никой не ви иска обясняния от бандити.

29

Реалист

преди 4 години

До ало Ваньо. Ами можеш само да му свалиш шапка и да му ближеш топките на Боко, ако е постигнал всичко това. Значи е велик.

28

?????

преди 4 години

някой да разбра тоя дърт вампир за какво говори - "ако той упорства" - кое е упорстване бре мискинино - да се съгласи с нещо си, и значи вие правите държавен преврат като той да дадел оставка, и значи вие да останете и ненаказани. не си познал бе никаквецо. Веднага и ти и гешев за държавен преврат уволнение съд и връшане на смъртно наказание за държавен преврат. Вземете с вас и поръчителя, така е по закон и той е в кюпа.

27

ВСИЧКИ ЛАЙ..РИ

преди 4 години

от ГЕРБ и зависими от ТИКВАТА ще се включат да заслужат някой кокал