47

Анонимен

преди 4 години

Дано това да е вятърът на промяната.УСПЕХ и поздрави от Канада.

46

АнонимеН

преди 4 години

Филмови заглавия от Перник:Пич, къде ми е водата?Ловци на душове!Да се изкъпеш за 60 секунди.Изкъпи ме, ако можеш!Код: Спукана тръба!Умивай трудно.Банята на Оушън.Мръсни и яростни.Бани канят!"Индиана Джоунс и банята на обречените""Директорът на ВиК и философският камък""Властелинът на банята 1: Задругата на крана""Властелинът на банята 2: Двете водни кули!""50 нюанса кафява вода!""Сам вкъщи без вода""Апокалипсис Вода""Знам кого изкъпа миналото лято""Блатман""Смрад вкъщи""Досиетата ВиК-Перник""Похитителите на изчезналата Вода""Всич

45

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Няма...страшнооо,Боко се е...разпоредил да се направи и ХЪБ за питейна вода за Балканите.Ще се получава от всякъде;даже и от Сахара ще я носят с камили(там те вода не пият).Само трябва да се потърпи...малко;поне още един мандат на ГРЕБ,докато се...изгребе всичко.(платена...обява)

44

Анонимен

преди 4 години

Другари, трябва разум и аналитично мислене. И бюрокрацията да се сведе до минимум. Така не става, ще има много жадни градове , още.

43

Анонимен

преди 4 години

Спешно влакови композиции от съседните държави да започнат да извозват вода към язовир Студена! Язовира трябва да се напълни. Няма как. Да се поиска и от Япония пречиствателни станции за морска вода на порт Бургас и да се пренасят до Перник по жп транспорт в цистерни.

42

Анонимен

преди 4 години

Поеми го, ако можеш!Парламента на обречените.Бандата на Бойко.Всички обичат винкел

41

Анонимен

преди 4 години

Разбира се за скандиранията: "ОСТАВКА", "БОЙКО ПРИ НЕНО" и "БОЙКО К--ВО" няма да чуете по нито една от казионните медии!Комунизма си бил отишъл ли?

40

Анонимен

преди 4 години

Да ги пребиеш за 60 секунди.Ловци на депутати.Пич, къде ти е главата?Сам в парламента.

39

Професор

преди 4 години

Да питат Орешарски къде им е водата!

38

Име

преди 4 години

Водата ви е в ГЕРБ.Скоро и дизинтерията ще ви се обади...

37

Анонимен

преди 4 години

50 хил. перничани, ако излезнат пред парламенто, Боко ке падне, ама са прости.

36

Анонимен

преди 4 години

Когато управляваш с псевдо Патриоти,които продават лични документи на чужди граждани и техен министър оставя цял град/100 000/ без вода и на негово място назначаваше пак един от тях за да запазиш властта си тогава има само един виновен и той е Борисов.

35

asd

преди 4 години

Ама нали Нено Димов каза че язовира е пълен и че всичко било фалшива новина и всяване на смут у населението. Нено Димов и Аврамова казаха че това за отпадъците от Италия е фалшива новина, нямало такова нещо....

34

Анонимен

преди 4 години

Винкелите де са!

33

АнонимеН

преди 4 години

ВСИЧКИТЕ ПАТРИОТИ И НАЙ-ВЕЧЕ АТАКА И МАРЕШКИ ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАТ ЗА ПЕРНИЧАНИ И ГО ПОКАЗАХА!!! НИТО АТАКА НИТО МАРЕШКИ ГИ ИНТЕРЕСУВА НАРОДА ЯСНО ГО ПОКАЗАХА!!! ДОРИ НЕ ГЛАСУВАХА ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ А ГЛАСУВАХА ПРОТИВ ПАДАНЕТО НА ГЕРБ ОТ ВЛАСТ!

32

Анонимен

преди 4 години

Къде е водата ?? Питай те герб

31

АнонимеН

преди 4 години

ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК ИВАН ВИТАНОВ БЕЗВОДИЕТО УВОЛНЕНИЯ ШЕФ НА ВИК ПЕРНИК Е ГЛАВНИЯ ВИНОВНИК НА НЕГО ДОРИ НЕ СА МУ ПОВДИГНАЛИ ОБВИНЕНИЯ В БЕЗСТОПАНСТВЕНОСТ !!! И НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ОТ ГЕРБ СЪВЕТНИЦИТЕ В ОБЩИНАТА МУ ОТПУСКА НОВ НЕНУЖЕН ЗАЕМ ОТ 4-2 МИЛИОНА ПРЕЗ 2018-ТА ОТ КОИТО ТОЙ ИЗТОЧВА НАД 1 МИЛИОН ВМЕСТО ДА ГИ ДАДЕ ЗА РЕМОНТИ!!!ЗАЩИТЕН Е ОТ ГЕРБ ЩОТО ЩЕ ГИ ИЗОБЛИЧИ ВСИЧКИТЕ ДЪРЖИ ГИ С КОМПРОМАТИ И Е КАЗАЛ, ЧЕ ПАДНЕ ЛИ ТОЙ ЗАВЛИЧА И ТЯХ!

30

Хитряги

преди 4 години

Пуснаха грипа точно когато ще става бунта.НИЕ КОИТО СМЕ НАДАЛЕЧ ВИ ПОДКРЕПЯМЕ.

29

Долу мауците

преди 4 години

Перничани, протестирайте за цяла България, вие поне сте близо!

28

Българин

преди 4 години

Ние българите сме най-умните, най-щедрите и най-моралните хора, но от някъде ни идват некадърни, алчни и крадливи политици и ние страдаме несправедливо, ни сме невинни жертви на крадливи, алчни и некадърни политици, просто се чудя от къде ни идват тия политици, много ме учудва мене това нещо.