157

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ какво точно зло пък сме видели в Бг от мосулини бе пъ.пеш ?----------------Не говоря за конкретни лица,а като цяло идеологията на нацизма,а ако искаш потърси да видиш какви ги е вършил Цанков или какви кланета са вършили при потушаването на Септемврйското въстание в България.

156

Анонимен

преди 4 години

Сталин Мао и Пол Пот са убили повече хора от Хитлер ФАКТ по човеко ненависна идеология от комунизма Няма ...

155

Анонимен

преди 4 години

И какво точно зло пък сме видели в Бг от мосулини бе пъ.пеш ?

154

Козела

преди 4 години

Дори след неговата смърт експериментите продазжават до ден днешен с пандизчи по цел свет като лабораторни мишки за най новите лекарсства на медицинските заводи.

153

Анонимен

преди 4 години

До Знаещ до 181За разлика от днешните 50% полуобразовани чалгарчета,аз си познавам историята и знам какво зло е донесъл фашизма на България,а и на Европа. И този ,който не познава историята си е обречен да повтори грешките си,а явно точно това се цели с отричането на нацизма.

152

Топ човекоубици

преди 4 години

1 Мао Комунист 2 Сталин Комунист 3 Пол Под Комунист 4 Хитлер Социалист

151

Анонимен

преди 4 години

мъртав 43 ама задължително агент на цру Само тъ,па руска ватенка може да твърди това

150

Знаещ до 181

преди 4 години

Моето лично мнение е, че или си заблуден или второто - че имаш медицински проблем. Не гледай кой ти го казва, а защо ти го казва. Че съм завършил история е вярно, но и това, че всяка партия си пренаписва историята през 30 години и това е така. Фашизъм, ционизъм, комунизъм ... насилието не ражда просперитет и напредък на човечеството. Но това със скопяването звучи ... ! Абе не звучи екзотично, ама дали обществото не трябва да поеме контрол над ... сещаш се над кого, нали?

149

Мен

преди 4 години

Пич, не че имам против поста ти за руснаците, които в дълбоката се същност са наказани да се родят там, но ако искаш ей так да псуваш, посети сайта Пик.бг...!

148

Анонимен

преди 4 години

До Анонименпутин е Агент на ЦРУ Айхман е убит43 а да не говорим че ЦРУ дори не съществува през войнатаМного тъ.пи с-----Пиша ти,че това става след ВСВ,пуснах ти и статията за операция Одеса,мога да ти пусна и видео на един друг нацист,приятеля на Хенрих Мюлер,който разказва подробно.Именно зад маската "борба с комунизма" се развихря нацистката дейност след ВСВ,защото де факто реален комунизъм никога не е съществувал някога,това е просто маска зад която се крият нацистките престъпления!

147

Анонимен

преди 4 години

Одеса.олгин я кажи Как върви операцията на пола на Путин

146

Смърт на ссср

преди 4 години

Скапани руски бо,,клуци Не ни пука за блатото ви и ДА вината за всв е ваша руска аре сега въз към сибир

145

Анонимен

преди 4 години

путин е Агент на ЦРУ Айхман е убит 43 а да не говорим че ЦРУ дори не съществува през войната Много тъ.пи сте руските ...

144

PS

преди 4 години

И още да добавя - Meнгеле ли е изверг? А надзирателите в Белене, Куциян и прочие какви са? Те дали са " допринесли" с нещо за световната медицина, а? Факт ! Не че одобрявам експериментите с хора, но разберете че НЯМА друг начин за напредък на медицината. Я ти бе, човеколюбецо ми обясни нещо за мозъка на човека и дяловете в него. Коя част за какво отговаря. А сега ми кажи чие откритие е, пък после списвай ...

143

Анонимен

преди 4 години

Става ясно, че бивши функционери на Райха са били използвани за шпионски цели. Германските бегълци са получавали правото да пребивават в страната, въпреки че правителството било напълно наясно с тяхното минало.Самият Адолф Ейхман, отговорен за Холокоста, става агент на ЦРУ без знанието на правителството.Като негов помощник бил назначен и Ото фон Болшвинг, член на СС. Възникнал въпросът какво да правят агентите,ако стане ясно какво е миналото им да отрекат за връзките си с Третия райх

142

Знаещ до 169

преди 4 години

Кой уби антифашистите ли, ами ... самите комунисти. Без претенции съм, но я прочети кой е Трайчо Костов и какво му се е случило! Очевидно си с червени корени, ще ми цитираш отрязаните партизански глави и това, че са давали нажрада от по 50 000 за убит шумкар. А я си задай въпроса кои са били шумкари и какво са правили против легитимното Българско правителство през 42-44!

141

Операция Одеса

преди 4 години

През 2010 година обществено достояние става доклад на Министерство на правосъдието, който разкрива тайни операции на секретните служби и показват, че правителството на САЩ е създало нещо като "рай" за нацистите и техните съюзници. Докладът е съставен през 2006 година и в продължение на 4 години от Министерството се опитват упорито да го пазят в тайна.Най-фрапиращата част от доклада всъщност изобличават връзката на ЦРУ с нацистки емигранти.Става ясно,че бивши функционери на Райха са били изп

140

Анонимен

преди 4 години

Комунистите бяха в пъти по големи изверги от нацитата

139

Анонимен

преди 4 години

И спасил милиони Факт е че всеки учебник по хирургия на практика е писан от него

138

Анонимен

преди 4 години

Ето цялата статия за операция Одесаhttps://dnes.bg/notifikacii/2018/11/12/operaciia-odesa-po-stypkite-na-nacistite-sled-ada-na-voinata.393344Масови хладнокръвни убийци са нацистите,не ми ги хвалете!Искам да знам и от кого и защо бяха избити антифашистите след ВСВ!