90

Анонимен

преди 4 години

Обяснете на децата си как християнството е наложено за да може да сте покорни слуги. Как във всеки псалм, всяка молитва, вие почитате юдеи. Връх на подобна наглост е забелязана и от генерал Луков - молитвата по време на война. В която се слави победата на юдеите над фараонската армия, т.е. над арийската гойска армия. С нея нашите войници е трябвало да тргъват на война. Коментарите май са излишни, нали?

89

Анонимен

преди 4 години

Обяснете на децата си, че всички бели хора, които са представени като злодеи, са хора, които са били на наша страна. И фактът, че в училище ги учат, че герои са само конформисти, мразители на бялата раса, крадци, мародери, кръвосмешители, предатели на нацията означава само, че тези деца са обект на геноцид чрез пропаганда. Покажете им генерал Луков на снимка. Покажете им царете ни, другите ни национални герои през историята ни. Да видят единствените, които някога са били на наша страна.

88

Анонимен

преди 4 години

Вместо да правите луков марш с неясни организатори, с още по-неясни цели, отделете време за семейно образование. Обяснете на децата си кои са те, защо са българи, защото белите хора като арийски хора трябва да възпитават и ценят в себе си истината, трудолюбието, семейството, знанието и националния успех. Така всичките пари на свете няма да помогнат на мин Захариева да промие мозъците на децата в училище.

87

Анонимен

преди 4 години

От много време имам обоснованата хипотеза, че различни организации, които се представят за националистически, са умело маскирани мероприятия с цел локализиране и разбиване на патриотичното съзнание. Много от тях се правят специално с цел локиране на хората с подобни идеи и последващото им изолиране и дори малтретиране. Трудно е да повярвате, че в държава, в която има такава степен на масонизация и влияние на еврейски пари (неясно защо нарични 'руски') можете да създадете патриотично сдружение.

86

Анонимен

преди 4 години

А иначе генерал Луков е една от най-светлите личности в исторята на българите. Нарочно казвам българите. Очевидно е, че за чужденци и слугите им тя не е светла. Всичко, което прави гоите силни е омразно за тях. И не само генерал Луков е светъл образ. Генерал Никола Жеков е също един от героите на България. В този ред е и уместно забравения генерал Иван Колев, за който дори жителите на Никола Колево знаят почти нищо.

85

Анонимен

преди 4 години

Така, че всичко това, което може някой да види като "дискусия" е една кашерна мешура, в която за кой ли пореден път истинските злодеи са зад кадър, а вие играете ролята на използвамите гои. Не знам за вас, но ако някой, който се представя за жертва следва гнусотиите и изпълнените с омраза към белите хора негови религиозни догми, не е никаква жертва. Той е безжалостен убиец и успехите му се дължат на вашия плитък разум и неспособността ви да го разкривате и да сте брутални с него.

84

Анонимен

преди 4 години

От друга страна, има защитници на Луков марш, който имат необяснима любов към едно хазарско джудже, чиято майка носи името Шаламова. По какъв начин идеите на гернерал Луков се срещат с еврейските руски интереси не ми е много ясно. В Русия за подобен марш отивате в трудова колония. Прочетете малко наказателния кодекс на Руската федерация, в частта му за т.нар. "антисемитизъм" или вижте изявите и речите на джуджето клеймящи антисемитизма и фашизма. И обяснение как Русия е мултиетническа държава.

83

Анонимен

преди 4 години

Е какво излиза?Млади хора на които е представена историята както е решил някой правят марш в чест на един генерал.Утре други млади хора могат да решат да правят друг марш в чест на съветската армия и БКП вдъхновени от историята.Кой пише историята обаче и правилно ли е предадена за поколенията,или както е угодно на някой?То едно време се учеше,че Плутон е планета а днес се твърди,че не е.Всяко време си има факти и когато се изкривяват се появяват хора да застават зад тях и да ги мислят за истина.

82

Анонимен

преди 4 години

Цялата тази дискусия тук звучи отчайващо. От едната страна има юдолюбци, които не знаят значението на етикета "фашист", но го лепят, защото към него чрез пропаганда е асоциирано всичко лошо. И понеже е така, ако някой е наречен "фашист", той автоматично няма права и трябва да бъде мъчен, убиват и прочие. Всичко това е продукт на еврейската омраза към белите хора. Хитър ход за изнудване и редуциране на броя на белите хора с бяло самосъзнание.

81

Анонимен

преди 4 години

КАКВИ ХИТЛЕРИСТИ СА ТИЯ БЕ,ТОВА СА СИ СТАЛИНИСТИ ПУТИНИСТИ

80

Чист комунист о.р.

преди 4 години

Синчетата на тези, които се деряха да викат:"Бйе Ка Пйе!" и "Ка Пйе Ес Ес", днеска се пишат големи антикомунисти! К'во да праиш - защитна компенсаторна реакция!Неофашисти, антисемити, а знаят ли че в Р Австрия за отричане на Холокоста можеш да получиш до 10 г. затвор по закона "Wiederbetaetigungsgesetz". Такъв закон има и в Германия, и в други европейски страни.Като гледам, тук има достатъчно фашизирани отттрепки!

79

Анонимен

преди 4 години

Светът така и не разбра ,че по страшно от исляма няма.За съжаление ние отново си говорим за нацизма.Жалко.Израел е време да се замисли какво иде ю,а не какво е било.Нацизъм няма да дойде ,но исляма настъпва.И всички нехаят.

78

Дрън дрън дрън дрън

преди 4 години

До Чист комунист о.р.Детето на Луков бяга навътре в дома им, като вижда, че баща му се бие с някакви хора на улицата.Луков е герой от войните. По-късно целта му е да създаде младежка организация, която да възпитава в дух на патриотизъм. А формите, чрез които се стреми да постигне това, както и личните политически пристрастия, са до голяма степен повлияни от периода, в който живее. Такива причини формират актуалните изяви на всяка идея и начинание. Червената идеология да не би да не е вид фаш

77

Анонимен

преди 4 години

Кой е "лидерът на най-голямата нацистка банда в САЩ"?Кой е водач на ККК днес?

76

Анонимен

преди 4 години

То и нашите комунисти са опозиция ,но комунистите са и в Герб ,нали така.Та в Русия е същото ..Някой да се е отказал от Ленин,та той е още в мавзолея!А за джихадистите дето Русия ги унищожила ...И аз мислех същот,но Путин строи джамии в Русия ,подарява корана в Иран,цитира Корана.А знаем,че Корана е символ на джихада на Мохамед.Русия се ислямизира...Няма се учудя да падне по бързо от Европа.

75

Фашистите в Европа

преди 4 години

започна да ги спонсорира Путинската олигархична клика, дава пари на френските фашисти на Льо Пен, на австрийските и италианските, на унгарските, както и на фашистите в България.Лидера на най-голямата нацистка банда в САЩ беше изгонен преди около 7 години, забраниха му уебсайта, а той веднага се появи в Москва, където живее, а книгите му се продават в лобито на руския парламент "Дума". Също и водача на ККК и той живее в апартамент в Москва, като сайтовете им се хостват на руски сървъри. Защо?

74

и ко?

преди 4 години

Бойко изтрепа повече българи за 10 години, отколкото комунистите - за 45. И кво/ да го обявим за фашист ли? Че той си е един пазач на паркинг, но се вижда ясно, кой му дърпа конците - същите, които скрито подкрепяха Хитлер докато не стана ясно, че ще загуби (САЩ, Германия, Франция...)Геноцидът може да приема много форми, най-страшната е по време на война/конфликт, но най-ефективната е по мирно време ...

73

Чист комунист о.р.

преди 4 години

До *** комунисткаГледам, не те трият! Това позицията на сайта ли е? Нека се определят!Луков е долен страхливец, бягал е, като се е сетил, защо го преследват. Да не би да не имал един Wahlter PPK в джоба? Как да го гръмнеш в гърдите, като бяга?До пезевенкина с 82Българските войски напускат Македония и З.Тракия, не по заповед на Георги Димитров, който не може и да я издаде, а по изричното ултимативно искане на Съюзниците! Кълнеш като дъртата баба на Асанчо, Високо интелектуално ниво си!

72

Анонимен

преди 4 години

В България и днес има много последователи на фашистите, които са разстрелвали от упор беззащитни деца, като тези в Ястребино.А тук някакъв говори че главният фашист Луков бил застрелян в гръб...

71

Волен Сидеров

преди 4 години

започна да го организира това фашистко сборище. Преди 20 години този фашист започна да се появява на международни сбирки с нацистии расисти в Европа и САЩ, не знам кой му даваше парите но като свормира "Атака" парите му ги даде Илия Павлов (беше агент на КГБ като го застреляха в Слънчев Бряг) значи руското разузнаване ги организира фашистите за да създава проблеми на правителството.Тези с фактлите са от 'ударните бригади' на "Атака" и сега правителството ще трябва да се обяснява пред ЕС и НАТО