7

Българина

преди 4 години

В сащ по афроамериканцитв и латиносите

6

Анонимен

преди 4 години

Тоя кагебистки морафет да се стреля на месо по демонстрантите го въведе Путин най-напред в Сирия сллед това в Украйна и Венецуела, а сега и в Иран. СССР умря но злото КГБ продължава да живее.

5

1

преди 4 години

Що се отнася до сълзотворен гза, той е използван за разгонване на демонстранти и в Западна Европа. За бойните патрони - дали е вярно или не и кой ги е използвал. Защото в Украйна се използваха, но не от властта на Янукович, а от организаторите на протестите. Освен това - писаха, че стотици протестирали в Техеран - град, в който живеят 10 000 000 човека. Може ли, едно нищожно малцинство да бъдат поставено над закона? Доколкото са такова количество, значи не са изразители на общественото мнение.

4

Анонимен

преди 4 години

Русофила е толкова жалък и отчаян. СССР фалира и се разпадна, берлинската стена падна, всички държави от Източна Европа минаха към НАТО и ЕС. Горките хора с червено мозъчно увреждане им остана да се молят за режимите на брадат ислямист, тлъсто психарче и кубинците. Дерзайте русофили, капитализма все ще събаряте от десетилетия а все вие падате по гръб.

3

Мефистофел

преди 4 години

Вали опити за регулиране на популацията .!.

2

е и

преди 4 години

Във Франция също пускат газ и гумени куршуми, а в САЩ директно си се пуцат с бойни.

1

..

преди 4 години

Ах колко са лоши! Не ги е срам!А вижте колко са добри зад океана! Те не стрелят с бойни патрони, те хвърлят бомби!