154

До 177

преди 4 години

Ти си глуповат, Исляма не е проблема, Зионистите са проблема, те действат подмолно, исляма е твърда и дори екстремна религия, но не е подмолна и лукава като ония дето не можаха да си вземат душ като другите....

153

до 175

преди 4 години

Каквито и технологии да има Иран, той е ислямска република, където човешките ценности не са човешки. *** и чаршафи, средновековни навици, средновековен ислям, маймунска агресия. Докато Иран си траеше и не избиваше, поне нямаше черния имидж, с който ще се сдобие сега. Иран е олицетворение на мрака, на злото, на отмъщението, на алчността, на егоизма. Няма значение какво имат, след като са диваци.

152

Ангел

преди 4 години

Иран са силни само защото са съюзници със Русия. Според мен е крайно време САЩ и Русия да се разберат един път завинаги ,да се съюзат и да избият всички мюсюлмани по света .Света има нужда от това. Предстоят ни хиляди години на Мир и любов ако тази покварена религия изчезне напълно !!!

151

Русомраз

преди 4 години

Ти да видиш!Tpoловете на джyджето - защитник на християнството, се хванали да лижaт ирански зaдници...Мухахахаха

150

Анонимен

преди 4 години

Комунистите вече са приели исляма.

149

Манолски

преди 4 години

Тиквун е в Истанбул. Предлагам да отскочи до близкия изток и да въдвори ред, както навремето помири телевизиите, когато Булсат му спряха да гледа кралското дерби Реал и Барцелона

148

Анонимен

преди 4 години

Ислямът е зло.Няма как да защитаваш исляма и да не си предател на родина ,религия и култура.Трябва да държим за Америка защото иначе до седмици ще ни пороби нов халифат.

147

Анонимен

преди 4 години

Споко бе сега Дончо ще прати хамериканските спец части ,,Памперс'' и ще оправи нещата.

146

До 173

преди 4 години

Има хиляди паднали самолета в историята с много жертви - до сега нито един от ракета на Иран а 99% от технически проблеми - така знам..... имаш ли други възражения?

145

Анонимен

преди 4 години

ФАЩ имат дронове, иранците няма как да се противопоставят на ФАЩ, въпроса е че ФАЩ винаги провокират конфликтите

144

До Иран е зло

преди 4 години

Санкциите никога не са били спирани - от къде черпиш информация? Ако в България имаше нефт и янките дойдат да го заграбят без пари превръщайки те в ратай който да копае за тях без пари по цял ден би ли се съгласил? И ако не се съгласиш как би реагирал като ти създадат набързо един етнически проблем и разцепят държавата на България и Източна Румелия отново? Ще си на кеф ли? Ще празнуваш ли пак деня на съединението или ще ги намразиш завинаги?

143

Анонимен

преди 4 години

Американските бази в България и те са цел

142

Анонимен

преди 4 години

А ти как си обясняваш падането на самолета!

141

Анонимен

преди 4 години

Я колко български лайнаристи са били вещи по военните дела. Не ви останаха задни части от шлайф-родолюбие ама за американските военни сили всичко знаете, панелни пръдльовци.

140

До 170

преди 4 години

От СНН ли разбра, че самолета е паднал в следствие на Иранска ракета?

139

Иран е зло

преди 4 години

Защо спешно няма възвръщане на всички санкции против Иран? Очевидно е било рано да се снемат санкциите. Или изобщо не е трябвало! Иран иска война! Това е повече от ядсно. Санкциите да се върнат! И да се наложат нови отграничения. Иначе това ще стане нов халифат с всичките последствия. При толкова голяма напаст от бежанци и мигранти, вече не разбрахте ли долната същност на азиатците? Искатте ли война? Умира ли ви се?

138

Анонимен

преди 4 години

Незнам обаче една от тия ракети е свалила и украинския самолет.Жертвите са 180.Смешните иранци избиха сума ти невинни.

137

Анонимен

преди 4 години

ФАШИСТКИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ какво правят на хиляди километри от територията си...какво правят там, някой завал ли си е този въпрос. Защо Китай няма бази в Аржентина, например...Защо все те създават конфликтите навсякъде. Иранците са перси, народ с хилядолетна история, а ФАЩ ги разглежда като някакво племе, което ей така ще бомбандира...гледали сте филма Аватар

136

Ангел

преди 4 години

Довечера се запасявайте с пуканки и пускайте СNN .Ще бъде пресъздадена отнова битката при Вердюн (псв) точно в тази си част в която срещу мощни картечници се изправят войници със щикове и сами!!

135

Martin Bormann

преди 4 години

Чували ли сте историята за именития германски генерал Ъруин Ромел - пустинната лисица? За възхода и падението му? Точно как е загинал уж от раните по бойните полета? Как е бил погребан с военни почести пред разплаканата германска нация? Какво се оказа в последствие? Може би истината за Сюлеймани ще излезе някой ден..... някой ден ;)