35

Анонимен

преди 4 години

Ще се гушка със девиците в рая.

34

haha

преди 4 години

е те така се започват войните, а на хамеринците им трябват войни за да имат причина да поддържат такъв голям и към момента ненужен военно промишлен комплекс и да продават на малки и заблудени страни прескъпо оръжията си за защита.

33

Анонимен

преди 4 години

И със какво право убиват военен от чужда държава, като дори не са в официална война.Нагли!

32

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 32Това твоето комунистическо русофилско СКОРО все не идва.Като вноска за лада - чакаш, чакаш, скоро, скоро, а светлич комунизъм все не идва.А не бой се - те големите са се разбрали.САЩ няма да вдигат врява, че китайците бият уйгурите.Китай няма да вдигат врява, че американците бият иранците.

31

Нема умора

преди 4 години

Тръбопроводно-танкерната нефтено-газова Трета световна война няма никакви изгледи да спре или да стихне. Ликвидирането (или убийството, зависи от гледната точка) на иранския генерал е от същата категория като санкциите срещу "Северен поток 2", даже сравнението да ви се струва смешно. А демагогските приказки за "борба срещу тероризма" или "демокрации срещу диктатури" са като някогашния кисел майтап "Ще се борим за мир до последния човек на Земята". Хората сме били Хомо Сапиенс, как пък не.

30

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 29Не само, че няма да изгори посолството, ами повече никой няма да смее да се приближи до него.

29

Анонимен

преди 4 години

Иран не е Сирия, нито Либия..............хамериканците скоро ще го разберат, че и на руснаци, и на китайци им писна от хамерикански номера и опити за цветни революции!!!

28

Анонимен

преди 4 години

До ВасилевИ като се води 3-та световна, ние ко да праим?

27

Анонимен

преди 4 години

Какво пък, бързо, точно и смъртоносно. Нищо, че беше "уж" бивш съюзник срещу Ислямска държава в Ирак. САЩ показват, че се чувстват в Ирак като у дома си, откъдето лесно биха могли да атакуват Иран при нужда. Настоящето правителство на Ирак се мъчи да противодейства на това, но то ще си замине под натиска на "улицата".

26

ДЕДО МРАЗ

преди 4 години

Имам чувството, че живея в някаква антиутопия!! Наказали го за еветуалните неща, които можело да извърши! Баси!

25

Анонимен

преди 4 години

Америка какво прави в Ирак, Сирия, Либия, Сърбия, Венецуела......................ще следва разпад на САЩ, американците вървят по пътя на римската империя, искат да владеят целия свят!!

24

Зозо

преди 4 години

Ако реши бай Дончо и на аятолаха ще му хвръкне феса във въздуха:)))))))))))))))))))

23

До Заслужил граждани

преди 4 години

Ще изпрати съболезнователна телеграма на Аятолах Хаменей ... !!!

22

Анонимен

преди 4 години

Един умира, поне 10 ще има на негово място.................да, Иран е голяма хапка дори за САЩ, зад Иран стоят Китай и Русия!!!Третата световна война се води, селяни прости, но 80 % от БГ-население е оглупяло от чалга и мобилни телефони ..................да , така е !!! Прав е оня професор !!!

21

Анонимен

преди 4 години

Да предотвратят бъдещи нападания върху какво? САЩ няма работа в Ирак, а е на другия край на земята! Американска наглост!

20

Как ли ще отговори товарищ путин, нали той се съешаваше с Иран ... ?!

19

Анонимен

преди 4 години

Американски империализъм в действие...............свиквайте, животът е жесток, селяни прости!

18

Анонимен

преди 4 години

Още такива новини за елитните им войски.

17

Анонимен

преди 4 години

Скрипал си е бил в къщата в Англия. У тях си.А тоя ирански брадат терорист що е дирил в чужда къща?

16

Елемаг

преди 4 години

Ще разпарчедисат и Иран...то се е видело.Ай,да свършва тоа петрол и да се приключва със всичко,включително и човечеството...