47

Питам

преди 4 години

До Анонимен 37 Ти от къде ги знаеш тези схеми или само така предполагаш ? Ех вие под.ли чер..ве.ни душици !

46

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 37Те поне строят. Да ти напомня,че парите за осветлението на тунела от магистрала Хемус Топли дол, дето падна и уби жена бяха "усвоени"при Тройната,без една крушка да е сменена.Виновните тогава, както и сега са най-гласовити и критични.Защото социолозите отдавна са констатирали, че сме 80%матрела и се хващаме на всичко.

45

Анонимен

преди 4 години

БОЙКО ВМЕСТО НОВИЯ СТАМБОЛОВ, СТАНА НОВИЯ ПЕТЪР МЛАДЕНОВ

44

Анонимен

преди 4 години

Абе я най-добре кажете и през коя от следващите години ще се случи това чудо . Недейте да споменавате само месеца .

43

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 422016 г. кмета на Перник е от ГЕРБ цитирам по памет Лиляна Павлова: даваме 32 милиона лева за рехабилитиране на язовир Студена и тръбопровода на Перник гарантираме, че за следващите 50 години проблеми с водата няма да имате.

42

МНОГО УМЕН

преди 4 години

Писах го вече.Р.Янакиева от БСП-АБВ оставя Перник 2014-та с 32млн.дългове и запорирани сметки.Не успява да защити финансирането на смяната на над50год.тръби с европари.Загуби над 70%вода!2003-4г.,на Стомана Перник е разрешено вместо от преливащия яз.Пчелин,да ползва за пром.нужди питейната вода от яз.Студена.Курделия е била зам.мин.с този ресор!Сега ГЕРБ предават общината в добро състояние и с държ.пари ще поправят на Нинова и сие дивотийте.А виновните песове джафкат,та се късат.

41

Бойко Първи Бански

преди 4 години

Аз отивам в при мацката в барса не ме мислете!

40

Анонимен

преди 4 години

Явно през новата година хората ще си ходят масово некъпани и непрани, а на всичкото отгоре и още по-бедни при тази инфлация.

39

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 4 години

КОЙТО ТРЪГНЕ СЪС РУСИЯ СВЪРШВА В ДЪРВЕНА КУТИЯ. УМНО НАЛИ.

38

Анонимен

преди 4 години

Ле леее !

37

Анонимен

преди 4 години

КОЙТО ТРЪГНЕ СЪС РУСИЯ СВЪРШВА В ДЪРВЕНА КУТИЯ

36

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 20Писах го вече.Р.Янакиева от БСП-АБВ оставя Перник 2014-та с 32млн.дългове и запорирани сметки.Не успява да защити финансирането на смяната на над50год.тръби с европари.Загуби над 70%вода!2003-4г.,на Стомана Перник е разрешено вместо от преливащия яз.Пчелин,да ползва за пром.нужди питейната вода от яз.Студена.Курделия е била зам.мин.с този ресор!Сега ГЕРБ предават общината в добро състояние и с държ.пари ще поправят на Нинова и сие дивотийте.А виновните песове джафкат,та се късат.

35

Василев

преди 4 години

Тази година пролетта и лятото паднаха рекордни количества дъжд в цялата страна!!!Не може един такъв язовир да бъде изчерпан с една трета, без да е захранвал други язовири или вецове!И да се казва на хората, че проблема е в течовете, стара канализация и Стомана Перник харчи водата???Кажете истината на хората, защото тя ще излезе и ще се стовари върху герберските ви чугунени глави!!!Агент Иънг Гослинг!ЦРУ!!!

34

Анонимен

преди 4 години

КОЙТО СЕ НАВЕДЕ НА РУСИЯ СЕ ПРОВАЛЯ. ТОВА ВИНАГИ СЕ Е СЛУЧВАЛО В БЪЛГАРИЯ.

33

Анонимен

преди 4 години

Щом Бойко е в Перник,не вода,а мед ще протече от чешмите.

32

Тъй, де!

преди 4 години

Нито Нанков, нито Бойко, нито който и да ще реши въпроса с водата на Перник. Единствено природата и Господ могат да я решат!

31

Анонимен

преди 4 години

Всичко, което са построили ГЕРБ (основно в София) след 3, най-много след 6 месеца се ремонтира отново.При всеки следващ ремонт се крадат, пардон усвояват половината от парите на предходния.Ремонтите се правят винаги от една и същи фирми, които се отчитат на Фандъкова.Тя пък отчита парите на Борисов.Всички контролни органи са техни и схемата няма къде да се пробие.Така управляват вече 10 години, през които са откраднали общо около 84 милиарда.

30

През март?

преди 4 години

Или на марта в сряда....

29

е

преди 4 години

Айде на бас, че накрая виновен ще излезе някой клошар...

28

Анонимен

преди 4 години

Като гледам единствено ГЕРБ могат да спасят Венеция от наводнения.